-
-
Re: agulka w krainie simsow..
agulka > 01-02-2006, 21:07
alez mnie moja dwulatka zaskoczyla.. wow
od wczoraj non stop leci u nas piosenka slawka uniatowskiego..nie wiem, jakis sentyment do niej mam.. i mala dzisiaj podltuje i mowi do mnie " kocham cie" no "dwa slowa proste tak" hehe ale mi sie milo zrobilo. wczoraj jej tlumaczylam, ze to i love you znaczy , zreszta one mi tu czesto tak mowia.. zwlaszcza jak nabroja..i jestem zla hehe.. ale po pl jakos inaczej to zabrzmialo.. -
niuniusiek > 01-02-2006, 21:16
hehe...ale slodkie dzieckoto napewno bylo dla Ciebie bardzo mile -
Yoanna > 01-02-2006, 21:18
no milutkodwulatka a taka madra -
agulka > 01-02-2006, 21:18
slodka slodka.. i czesto to wykorzystuje jak narozrabia.. przychodzi, daje buziaka i mowi, ze ona sorry..hehe i na poczatku na mnie to dzialalo..ale teraz musze byc twarda bo mi inaczej potwory i spolka na glowe wejda hehe -
Yoanna > 01-02-2006, 21:20
hehe moje byly takie same, narozrabiaja, a potem 'dzoanaaaa sorry' hehe dzieci sa urocze -
agulka > 02-02-2006, 22:56
krew mnie zalewa w doslownym tego slowa znaczeniuna szczescie bachorki w miare grzeczne, wiec chociaz tyle. mala dzisiaj spala od rana az 4,5 godziny 8O 8O az sprawdzalam czy zyje
sredni mnie ubawil do lez. wypralam mu dzis posciel i jak szedl na popoludniowy nap mowie do mnie, ze mi dziekuje za zrobienie jego lozka "handsome" no z tego handsome myslalam, ze pekne :lol: a dwulatka od razu na mnie "wrzeszczy" czy jej lozko tez hadsome.. :lol: ubaw po pachy :lol:
dzien swistaka -swistak zapowiedzial jeszcze 6 tygodni zimy.. nie jest zle -
kasik > 03-02-2006, 3:11
Tak dzis dzien swistaka, Gruba mi tlumaczyla o co chodzi, ale jakos metnie i z tego wszystkiego zalapalam tylko, ze jeszcze 6 tyg. zimy zostalo. Gruba zapewniala, ze to zawsze sie sprawdza!! -
agulka > 03-02-2006, 4:03
ja tam mam nadzieje, zesie swistak pomylil..i bedzie 6 dni a nie 6 tygodni.. :lol: :lol:
w koncu swistak siedzi i zawija w te sreberka..to kto go tam wie -
Gość > 03-02-2006, 4:51
jak czytam Kaska ze nazywasz ta swoja 'Gruba ' to sie sama do siebie smiejenie zeby ona szczupla byla ale zeby tak w prost ??
Nie uwierzycie ,ja o zadnym swistaku nic nie slyszlam .Wiecie ile dzis bylo u mnie stopni ? 60 ! a wiecie ile jutro bedzie ? 65 !
SWISTAK WAS OKLAMAL -
agulka > 03-02-2006, 4:53
bo swistak to pominal cieple stany eh, zazdroszcze.. ale czekaj..23 kwietnia..kalifornio nadchodzeale powaznie o swistaku nie slyszalas?? ja to nawet na pl stronie znalazlam hehe