• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

• Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )
  • Re: Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

xMala__Mi > 06-03-2006, 22:31

No to moja kolej (nie umiem zaczynac;p) - Olka lat 20 (no, rocznikowo 21, ale odmlodze sie przed urodzinkami;p), wybieram sie czerwiec/lipiec (o ile znajde sobie rodzinke;p) na polnoc - Norwegia, Szwecja lub Finlandia;>

Edi > 06-03-2006, 22:35

Hej,oj jak ja muminki lubie :lol:

oliwka911gt > 07-03-2006, 0:03

emi pomocna dlon w sprawach skandynawskich

xMala__Mi > 07-03-2006, 18:41

wlasnie zauwazylam;> narazie malo sie odzywam, glownie studiuje forum;> trzeba i teorii sie nauczyc;ppp chociaz bede musiala przerwac od kilku dni ulubione zajecie (czytanie blogow i forum operek;ppp), bo uciekam na tydzien do tatuska do hamburga;ppp ale potem moze zaczne wreszcie sie udzielac, kiedy juz to wszystko ogarne;>

Gość > 08-03-2006, 12:36

witamy witamy

nareszcie coraz wiecej nas :lol: dobrze ze DK nie bierzesz pod uwage

jakbys miala jakies pytania (byle nie za duzo ) do wal smialo

**agula > 11-03-2006, 14:52

no to ja tez sie przedstawie, troszke sie zastanawialam bo jakos nie smiala jestem zawsze na poczatku :roll: az w koncu stwierdzilam ze przeciez chyba nikt nie gryzie

na imie mi aga i mam 21 (prawie)lat

spedzilam rok w anglii jako au pair,teraz sadze ze byl to udany rok choc wtedy podczas pobytu czasem mialam wrazenie ze mam najgorsza rodzina pod sloncem,ale to akurat prawdopodobnie kazdego dopada!

W pazdzierniku wrocilam na studia anglistyczne co teraz uwazam za pomylke bo nie ma to jak studiowac anglistyke w polsce...

na wakacje znow sie wybieram jako aupairka ale jeszcze nie wiem gdzie :?:

Zalogowana jestem na tym forum juz dosc dlugo ale jakos nigdy nie mialam smialosci sie wypowiadac ... :lol:

No to chyba tyle o mnie!w kazdym razie niezmiernie mi milo !!

xMala__Mi > 11-03-2006, 19:12

na poczatku mowie witam tym, ktore tu przybyly po mnie (niezaleznie od tego, czy cos pisza, czy nie;pp ;>)

hmmm dziekuje bardzo za chec pomocy narazie nadrabiam zaleglosci w forum i wyciagam wszelkie mozliwe wnioski (mam nadzieje, ze nie bledne;p), to naprwde bardzo pomocne miejsce - tzn i forum i blogi operek:d mozna sie duzo dowiedziec, rozwiac watpliwosci i przy okazji zdecydowac sie, czy jest sie na tak czy na nie ;p to tak tytulem wstepnego lania wody ;p ide czytac dalej ;p :> jedno jest pewne - decyzja podjeta na 100% (zaluje tylko, ze dopiero teraz, bo z samym pomyslem nosilam sie od poczatku 4klasy lo.. ale to inna bajka;p), juz nawet lapie sie na tym, ze jadac sban? (nie wiem jak to sie pisze;p) zastanawialam sie, jak bede sobie dawala rade w ewentualnych wycieczkach komunikacja miejska ;ppp ehh, no ale mial byc koniec, nie mam zamiaru zasmiecac forum;p

nikusia > 11-03-2006, 19:43

No i przyszła kolej na mnie:

Monika z Rzeszowa się melduje 8) dla znajomych Nika.

W tym roku czeka mnie przeprawa przez mature (o zgrozo) w 6 LO w Rzeszowie na profilu dziennikarskim, a zaraz po tym walizka i samolot.

Moja przygoda z au pair zaczęła się burzliwie i nagle, mam jednak nadzieje, że nie skończy się tak szybko jak zaczyna. Poczytałam troszkę to forum i musze powiedzieć, że jest kapitalne. Wielu rzeczy się dowiedziałam wiec przyst?piłam do intensywnych poszukiwań rodzin zainteresowanych m? skromn? osob?. Narazie planuje wyjazd na 4 miesi?ce co by lookn?ć jak to wszystko wygl?da i wrócić na ewentualne studia.

Mam nadzieje że będzie mi dane opu?cić ten kraj i podzielić się z Wami moj? przygod?. Trzymajcie kciuki za poszukiwania, mam nadzieje, że zadomowie się na dobre na forum

Pozdrawiam wszystkie/ich au pairki/ów :lol:

CrumperUSA > 20-03-2006, 18:40

no to tera ja

Siema!

Kuba z Tarnowa obecnie pol roku siedzie w USA stan Nowy Jork. Jak wyszlo ? hmm jak sie konczy pedagogike i sie nie ma co ze soba zrobic to sie laduje w USA.. tak mniej wiecej to sie dla mnie skonczylo. hehe Siedze sobie tutaj i zbieram kolejne doswiadczenie - w sumie 4 chlopakow to nie wakacje na Malcie:d ale nie ma najgorzej.. szukac trzeba pozytywow.

Pozdrawiam wszystkich bylych obecnych i przyszlych..

jak widac facet tez potrafi

to do nastepnego... Howgh!

Dorothy > 23-03-2006, 9:57

no wiec czesc wszystkim mam na imie Dorota lat 19 choc w sierpniu strzeli mi 20 ojj sie postarzalam niedlugo mam wyjechac do Anglii wiec mam nadzieje ze bede mogla dolaczyc do waszego wesolego rancza ktore tak zajebiscie spedza weekendy Moje zainteresowania hmmm pomyslmy ... KOMPUTER siedze przed nim godzinami hihi a i jeszcze faceci (moja sexi dupa to Łukasz lat 23 w sierpniu strzeli nam 3 years)oczywiscie nie jacys na maxa wystylizowani. Muzyka glownie techno uwielbiam Dj Rush'a w domu wole sluchac czegos spokojniejszego np. Kelly Clarkson czy K- Maro lubie tez the Chemicals Brothers. Uwielbiam zwierzeta a szczegolnie psy. yyyy co tu jeszcze pisac wybieram sie do anglii na 6 miesiecy tylko ze moze jak znajde tam pozniej jakac job to zostane. Rozwalam kase zawsze na maxa nie mysle o tym ile wydalam tylko ze teraz jest problem bo zakladalam sobie ze kase ktora zarobie wydam na kupno jakiejs furki... nad tym jeszcez pomysle co do mnie samej to ludzie mnie ogolnie lubia czasami powiem cos co moze kogos urazic ale coz taka juz jestem ogolnie jak mi nikt na odcisk nie nadepnie to jest zajefajnie jestem bardzo pomocna jesli ktos ma jakies smutki niech wali prosto do mnie lubie doradzac ludzia i nawet calikem dobrze mi to wychodzi. aha zapomnialam dodac kocham sport wiec wypad na basen murowany a i uwiebiam kazda postac alkoholu wypije wszystko co mi zaserwujecie... hihi podsumowujac ze mnie babka do tanca i do rozanca hihi dozobaczyska :*
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia