-
-
Re: Czekam i czekam i... nic :(
maya > 18-07-2006, 9:51
No wła?nie napisz o nich cos więcej-jakie? szczególy czy konkrety -
latola > 24-10-2006, 21:49
a ilu rodzinka odmowilyscie? ja dostaje pelno ofert ale wszystkim odmawiam -
Katarzyna. > 08-02-2008, 0:42
No wła?nie, ja czekałam na oferty rodzin około dwóch miesięcy, i przysyłali mi, owszem, z trójk? dzieci, na jakiej? wsi, i było zaznaczone, że prawojazdy musi być... A u mnie jest, owszem, ale w GB sie prowadzenia pojazdu nie podejmuje... :evil:
I odpisali mi, że nie mog? znależc mi rodziny, że skonsultowali sie nawet z jakim? ich nadrzednym szefem, i tak poprostu "wyrzucili moj? aplikację do kosza".
Nie ma co sie wsciekac, ale...
Uważajcie na Millenijn? agencje z Londynu. -
idril > 08-02-2008, 3:24
jak to wyrzucili ja do koszta?! 8O
smieszne jakies!
a dlaczego w UK nie chesz prowadzic skoro masz prawko?! ja mysle ze ten rych lewostronny to kwestja przelamania sie no i praktyki
co wiecej jesli chcesz do UK czy jakies innego panstwa Europy to probuj przez neta
polecam -
Karolina_c > 08-02-2008, 20:32
tez polecam netaa ja bym tam sprobowala prowadzenia po innej strony. Wiadomo, ze pocwiczysz gdzies na uboczu, no przeciez Cie nie dadza na poczatek pojezdzic na piccadilly circus -
idril > 08-02-2008, 22:25
no wlasnie -
Kachaaa > 29-03-2009, 21:10
ja tez czekam i czekam i nic... -
twin > 30-03-2009, 11:31
Widze, ze kazdy czeka heheh... no ja czekam znacznie dluzej jak wy, bo od grudnia, a zeby bylo milo, to pani z biura nie poinformowala mnie przez 23 dni o zmanie umowy i konto u amerykanów zostalo zablokowane z jej winy :evil: takze sporo jestem do tylu... jak jeszcze mi cos wywinie, to napisze dokladnie jakie to biuro i jak mila jest owa Pani -
dominikan@ > 30-03-2009, 11:48
Twin napisz mi na priwa jakie to biuro pleaseee