• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Poison_ivy kontra trojaczki

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Poison_ivy kontra trojaczki

• Poison_ivy kontra trojaczki
  • Re: Poison_ivy kontra trojaczki

poison_ivy > 15-06-2005, 12:55

no coz...z reklamy niestety nikt sie nie odezwal, wiec poki co moje zarobki nie wzrosna :lol:

Poza tym raczej wiekszych zmian na horyzoncie nie widac. Dostalam namiar do jednej polki i czekam na drugi namiar na polska au pair...jak juz sie doczekam, to moze zaczne z domku wychodzic, bo jak tak siedze, to coraz wiecej robie...a coraz mniej mi sie to podobywuje. Poza tym, dzieki doraz za info......szkoda tylko, ze to z 2004 r. :wink:

no moze sie tu ktora z was, lub ktory wybierze na minimum rok na operkowanie?? 8) ..hyhy

Franca from de Ibiza mnie rozbraja...malo tego, ze jest syfiara nad syfiary, to jeszcze brudaska. Nie myje sie..np. wychodzi kolo 24...czy 2 w nocy z domu...wraca Bog wie o ktorej, kladzie sie spac...a pozniej za jakies 2 dni sie myje...fujjj...a potem pod prysznicem zostawia gore piachu, i nawet tego nie splucze nie mowiac juz o umyciu prysznica czy wogole o sprzataniu...yahhh....co za babus..mowie wam, dlugo by opowiadac....

Albo np. zrobila pranie...zostawila je w zamknietej pralce przez tydzien....wiec zasmierglo...ja chcac zrobic pranie, wrzucilam ta jej zgnilizne do zlewu....po czym lezalo to mokre w tym zlewie przez 2 tyg...po czym powiesila to na kurzacym sie balkonie na tydzien....lol... 8O ...i zadowolona, ze zrobila pranie... :lol:

Pozdrawiam z duchoty... :lol:

Gość > 15-06-2005, 13:25

no to z nia nieciekawie... kurcze... na urodziny jej kup mydlo :lol: albo na jakakolwiek inna okazje

agulka > 15-06-2005, 17:47

8O a moze to dziewcze to w buszu bylo wychowywane..hmmmm a nie...jednak nie...malpy umieja sie zachowac wspolczucia....

a na tym drugim forum operkowym na gazecie patrzylas..?? tam kiedys ktos pytal o operki z majorki

Doraz > 15-06-2005, 21:28

Poison - wiesz moge na Ciebie nakrzyczec w prywatnym mailu ale wyjatkowo zrobie to na forum (czego nie lubie)... ale Ty to chyba jestes tragiczny przypadek!!!! Sluchaj mowilam Ci, ze pracowac wiecej jest latwo!!!! Masz sobie znalezc towarzystwo i wychodzic!!!!!!! Bo jak powtorzysz historie z Norwegii to Ci tego nie wybacze!!!!! Rozumiesz!!! W moim mailu masz telefon do agencji z Majorki - zadzwon do nich, albo rusz dupe i sie przejdz, pogadaj!!!! Aby zdobyc przyjaciol trzeba samemu szukac!!!! Byc aktywnym!!!!

Do innych dziewczyn czytajacych to forum - PROSZE WAS WYTLUMACZCIE JEJ, ze warto jest wychodzic z domu, spotykac sie z innymi ludzmi, troche pobalowac!!!!! Wiecie ja znam Poison z Norwegii - wiem, ze jest bardzo pracowita i pracy sie nie boi ale przeciez au-pair ma byc takze przyjemnoscia a nie siedzieniem w domu z rodzinka!!!! A jak rodzinka zobaczy, ze tylko siedzisz w domu to to jest na Twoja niekorzysc!!! Bo oni zaczna wychodzic, a Ty z dzieciakami w domu!!!!! BLAGAM WAS NAPISZCIE JEJ TUTAJ!!!!!!!

kasik > 15-06-2005, 23:49

Poison piszemy Ci tutaj i tlumaczymy: powinnas wychylic nos z domku, bo niezdrowy tryb zycia widze prowadzisz 8)

Rozrywka to kazdemu sie nalezy! Inna sprawa, ze ja bym w domu z rodzinka lub sama nie wyrobila na dluzsza mete na 100 a nawet 1000%

agulka > 15-06-2005, 23:59

hmmmm ja czegos tu nie rozumiem..Ty kobito siedzisz na Majorce..i Twoje zycie towarzyskie jest martwe?????? nie nooo PROSZE TO NATYCHMIAST ZMIENIC!!! :wink:

Emm > 16-06-2005, 11:37

Poison, ruszaj sie i wylaz do ludzi!!!!Zycie kazdej szanujacej sie operki(opera) to oprocz pracy z dziecmi takze zabawa i imprezki, wiec nie mozesz nam psuc wizerunku

ewelinka > 18-06-2005, 15:21

co sie dzieje z ivy?? aaaaaaa jest weekend wiec moze posluchala rad i sie wybrala gdzies z jakimis ludziskami sie powluczyc :wink:

Olga Anna > 20-06-2005, 8:30

Poison to Ty jeszcze tylka nie ruszylas na podoboj Majorki??!!!!!!

Dziewczyno co z Toba?????????

przeciez tam sezon turystyczny zaraz w peni bedzie!!!!

Skorzystaj z rady Doroty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ps. swoja droga zobaczmy co ja powiem we wrzesniu.....

Doraz > 20-06-2005, 9:42

OLGA!!! JAK TO CO POWIESZ????

Powiesz: Wlucze sie cale weekendy po pubach w Stavanger !!!!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia