-
-
Re: USA Październik 2012
sylvia > 18-08-2012, 15:34
Rzeczywiście większość z nas miała ich na swoim profilu
Do mnie pisali od razu, od razu też chcieli się umówić na rozmowę.
Ja niestety też chyba muszę przenieść się na ten październikowy wątek.. a chciałm wyjechać w sierpniu :/ -
paullin_a > 18-08-2012, 22:02
A ja ich nie miałamNo dziewczynki weszłam się pochwalić wylatuje do Richmond Hill , Georgia
Pozdrawiam
ps. trzymam kciuki za reszte -
merti > 18-08-2012, 22:55
paulina, gratulacjeMam nadzieję, że wszystko będzie super Kiedy wylatujesz? -
paullin_a > 18-08-2012, 23:01
Hostka powiedziała ze jutro się dowie ale najprawdopodobniej 1 października -
merti > 18-08-2012, 23:07
Alee Ci zazdroszczęCieplutko będziesz tam miała, a u nas powoli zima się będzie zaczynała -
paullin_a > 19-08-2012, 4:02
[quote name="merti"]Alee Ci zazdroszczęCieplutko będziesz tam miała, a u nas powoli zima się będzie zaczynała[/quote]
Ostatnio w Święta Bożego Narodzenia mieli 26 stopniNajwazniejsze , ze rodzinka jest naprawde super Bede ich pierwsza au pair . -
mamecia > 19-08-2012, 17:16
Być pierwszą au pair jest meeega fajnie. Bo dzieci które już wcześniej miały au pair potrafią to nieźle wykorzystac, w najmniej odpowiednim czasie i nieraz można płakać przez te dziaciaki, jeśli Cię np zaczną porównywać do poprzedniej, ja osobiście jeszcze czegoś takiego nie doświadczyłam, ale jestem na to przygotowana,b o wiem że takich przypadków jest duuuużo! -
rafcioo28 > 20-08-2012, 17:25
Cześć ,
zapowiada sie ze dołaczam sie do tej grupy bo moze polece 1 pażdziernika, ale sytuacja wyglada tak...
No zadzwoniła do mnie single mom z blizniakami 3 latka prawie, no wgl zawalista rdodzina .. bardzo mi sie podoba, rozmawiałem z nimi na skypie 2 razy po jakies 40 minut, wszystko fajnie.. poznałem dzieci, jej rodziców, jej dziewczyne ( bo jest lezbija), cąły dom mi pokazała, wszystko... powiedziała ze jak cos to przyjechałbym 1 pazdziernika, no ale ona nie jest pewna. wgl piszemy ze soba duzo maili ona zadanie mi pytania ja jej zadanie, ostatnio wysłalą mi maila z 35 pytaniami(niektóre były idiotyczne) no i wgl juz jestesmy od ponad tygodnia w kontakcie... kurcze chciałbym juz znac odp !!!!! Jak myslicie ile jeszcze bede czekał? ile wy rozmawialiscie z rodzinkami ?
Dziekuje za odpowiedzi ... papap
I przymajcie kciuki zeby sie udało -
panama > 20-08-2012, 18:02
a skąd masz tą "single mom" z bliźniakami 3 letnimi? bo ja też mam teraz taką na koncie.. -
szukam-aupair > 20-08-2012, 19:14
Cześć Sylwia!
Dziękujemy serdecznie za szczerą opinię na nasz temat. Pomogła nam zrozumieć, jak dużo jest rozbieżności w naszych osobowościach i oczekiwaniach względem programu Au Pair. Chcieliśmy napisać do Ciebie lub zadzwonić kilka dni temu, ale skoro wolisz inny sposób komunikacji, to w porządku. Bardzo pomogłaś nam podjąć decyzję. Jestem przekonana, że właściwą.
Specjalne pozdrowienia również dla kilku innych osób, takich jak A-a czy P-a, które choć nigdy z nami nie rozmawiały, lub nawet w żaden sposób nie były z nami w kontakcie, ochoczo wyraziły całkiem interesujące opinie o nas.
Pozdrawiam cieplutko z Seattle!