• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

USA Październik 2012

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• USA Październik 2012

• USA Październik 2012
  • Re: USA Październik 2012

sylvia > 18-08-2012, 15:34

Rzeczywiście większość z nas miała ich na swoim profilu

Do mnie pisali od razu, od razu też chcieli się umówić na rozmowę.

Ja niestety też chyba muszę przenieść się na ten październikowy wątek.. a chciałm wyjechać w sierpniu :/

paullin_a > 18-08-2012, 22:02

A ja ich nie miałam No dziewczynki weszłam się pochwalić wylatuje do Richmond Hill , Georgia

Pozdrawiam

ps. trzymam kciuki za reszte

merti > 18-08-2012, 22:55

paulina, gratulacje Mam nadzieję, że wszystko będzie super Kiedy wylatujesz?

paullin_a > 18-08-2012, 23:01

Hostka powiedziała ze jutro się dowie ale najprawdopodobniej 1 października

merti > 18-08-2012, 23:07

Alee Ci zazdroszczę Cieplutko będziesz tam miała, a u nas powoli zima się będzie zaczynała

paullin_a > 19-08-2012, 4:02

[quote name="merti"]Alee Ci zazdroszczę Cieplutko będziesz tam miała, a u nas powoli zima się będzie zaczynała[/quote]

Ostatnio w Święta Bożego Narodzenia mieli 26 stopni Najwazniejsze , ze rodzinka jest naprawde super Bede ich pierwsza au pair .

mamecia > 19-08-2012, 17:16

Być pierwszą au pair jest meeega fajnie. Bo dzieci które już wcześniej miały au pair potrafią to nieźle wykorzystac, w najmniej odpowiednim czasie i nieraz można płakać przez te dziaciaki, jeśli Cię np zaczną porównywać do poprzedniej, ja osobiście jeszcze czegoś takiego nie doświadczyłam, ale jestem na to przygotowana,b o wiem że takich przypadków jest duuuużo!

rafcioo28 > 20-08-2012, 17:25

Cześć ,

zapowiada sie ze dołaczam sie do tej grupy bo moze polece 1 pażdziernika, ale sytuacja wyglada tak...

No zadzwoniła do mnie single mom z blizniakami 3 latka prawie, no wgl zawalista rdodzina .. bardzo mi sie podoba, rozmawiałem z nimi na skypie 2 razy po jakies 40 minut, wszystko fajnie.. poznałem dzieci, jej rodziców, jej dziewczyne ( bo jest lezbija), cąły dom mi pokazała, wszystko... powiedziała ze jak cos to przyjechałbym 1 pazdziernika, no ale ona nie jest pewna. wgl piszemy ze soba duzo maili ona zadanie mi pytania ja jej zadanie, ostatnio wysłalą mi maila z 35 pytaniami(niektóre były idiotyczne) no i wgl juz jestesmy od ponad tygodnia w kontakcie... kurcze chciałbym juz znac odp !!!!! Jak myslicie ile jeszcze bede czekał? ile wy rozmawialiscie z rodzinkami ?

Dziekuje za odpowiedzi ... papap

I przymajcie kciuki zeby sie udało

panama > 20-08-2012, 18:02

a skąd masz tą "single mom" z bliźniakami 3 letnimi? bo ja też mam teraz taką na koncie..

szukam-aupair > 20-08-2012, 19:14

Cześć Sylwia!

Dziękujemy serdecznie za szczerą opinię na nasz temat. Pomogła nam zrozumieć, jak dużo jest rozbieżności w naszych osobowościach i oczekiwaniach względem programu Au Pair. Chcieliśmy napisać do Ciebie lub zadzwonić kilka dni temu, ale skoro wolisz inny sposób komunikacji, to w porządku . Bardzo pomogłaś nam podjąć decyzję. Jestem przekonana, że właściwą.

Specjalne pozdrowienia również dla kilku innych osób, takich jak A-a czy P-a, które choć nigdy z nami nie rozmawiały, lub nawet w żaden sposób nie były z nami w kontakcie, ochoczo wyraziły całkiem interesujące opinie o nas .

Pozdrawiam cieplutko z Seattle!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia