-
-
Re: Au Pair 2013!
ambiwacencja > 27-08-2012, 9:45
[quote name="blonde"]No filmik ważna rzecz, Amerykanie na to zwracają uwagę. Ale powiem Ci, że nie musisz mieć jakichś cudów niewidów, fikołków i akrobacji na tym filmieJa miałam taki prosty i był bardzo ok [/quote]
A masz gdzieś swój filmik na youtube? -
madz > 27-08-2012, 11:26
[quote name="ambiwacencja"]Jak najszybciej czyli jak skompletuję wszystkie dokumenty i nagram filmik :) Na razie ciagle zastanawiam się nad filmikiem. Z tym bedzie najwiekszy problem :cry:[/quote]
Też byłam bardzo przestraszona filmikiem, uznałam że ja i filmik to się trochę nie klei, ale dziewczyny mnie przekonały i całkiem nieźle się bawiłam przy jego kręceniu, a najbardziej przy montowaniu. I postanowiłam że jeszcze jednak zmienię trochę mój filmik, także będzie wersja nr 1812101 :P -
ambiwacencja > 27-08-2012, 11:29
Niby nie musi byc dlugi bo tylko 3 min wiec może się jakoś to ogarnie -
merti > 27-08-2012, 12:04
MOim zdaniem najważniejszy jest przekaz. A nie jakieś ujęcia z pożyczonymi dziećmi
Dobrze jest powiedzieć coś o sobie, skąd jesteśmy itp, dalczego chcemy być au-pair, pokazać jak bardzo kochamy gotować, spędzać czas z dziećmi itpI 3 minuty się zbierze -
ambiwacencja > 27-08-2012, 12:29
A ile czasu zabrało Wam nagranie takiego filmika? -
paulaw > 27-08-2012, 13:37
Większość z nas, pisząca w tym temacie, nie ma jeszcze filmiku bo wyjeżdżamy dopiero w przyszłym roku (: Ale filmik to chyba najgorsza część... mój głos brzmi jak głos pięciolatki, poza tym ze stresu pewnie będzie wyglądało sztucznie. -
blonde > 27-08-2012, 13:54
Na youtube nie, ale jak chcesz to mogę Ci wysłać np. na maila. Ja uważam, że jest prosty i cudów w nim nie ma, ale dziewczyny tutaj pisały, że im się podobałNo i rodziny też mi to mówiły, że mam bardzo fajny filmik. -
ambiwacencja > 27-08-2012, 14:43
[quote name="blonde"]Na youtube nie, ale jak chcesz to mogę Ci wysłać np. na maila. Ja uważam, że jest prosty i cudów w nim nie ma, ale dziewczyny tutaj pisały, że im się podobałNo i rodziny też mi to mówiły, że mam bardzo fajny filmik.[/quote]
Super, tak więc poproszę o przesłanie filmikubędę wdzięczna.
blonde zaraz przesle Ci mój mail na priv -
madz > 27-08-2012, 14:52
u mnie nagranie wszystkich fragmentów to kilka godzin, potem tylko montaż, ale ogólnie w jeden weekend spokojnie da radę :) -
ambiwacencja > 27-08-2012, 14:53
[quote name="paulaw"]Większość z nas, pisząca w tym temacie, nie ma jeszcze filmiku bo wyjeżdżamy dopiero w przyszłym roku (: Ale filmik to chyba najgorsza część... mój głos brzmi jak głos pięciolatki, poza tym ze stresu pewnie będzie wyglądało sztucznie.[/quote]
hehe mój głos też nie należy do ciekawych ale mam nadzieję, że rodzinki nie będą zwracac na to uwagi. A jak masz taki delikatny głos to nawet dobrze