-
-
Re: PROWORK
Justi > 22-01-2011, 14:46
hej, mam takie pytanie
czy Prowork (właściwie AuPair Care) podobnie jak CC i APiA organizuje co miesięcze spotkania au pair i area director? bo jakoś nie mogę znaleźć nigdzie info na ten temat.
dzięęki -
karolinka > 22-01-2011, 16:56
wydaje mi sie, ze tak i sa niby obowiazkowe.. -
Coco > 22-01-2011, 17:37
W rzeczy samej ;) Spotkania -tzw. cluster- organizowane są przynajmniej raz na miesiąc... I mówi się, że raz na trzy razy chyba trzeba być obowiązkowo, ale to już mniej ważne...:P I nawet pewna nie jestem. Na pewno jest dużo dziewczyn, które na nie nie chodzi ;) -
Kama^^ > 31-01-2011, 23:14
Mam pytanie do dziewczyn, które wypełniały dok. Proworku; w umowie po polsku w pkt. 7 jest napisana opłata za program 50 USD, a w tym samym pkt umowy po ang jest puste miejsce do wypełnienia ( US $__________) Mam sama tam wpisać to 50?
I drugie pytanie; wysyłając umowę mam wysłać do biura dwa egzemplarze tej umowy z Proworkiem? Bo w mailu mam napisane wydrukować dwa razy, potem we wskazówkach nic na ten temat nie ma. Może głupie pytania, ale czuję sie zagubiona a nie chce mi się tam dzwonić, pozatym może ktoś mi odp. już dzisiaj i ie będę musiała czekać z tym do jutra;p -
szuszuvp > 31-01-2011, 23:37
tak sama masz wpisać 50 :)
i umowę wysłać w dwóch egzemplarzach bo jeden podpisany już przez agencję dostaniesz z powrotem :) -
Justi > 01-02-2011, 0:04
ja tam nic nie wpisywałam. i wysłałam im umowę bez tego. i wszystko było w porządku. -
Kama^^ > 01-02-2011, 0:30
Dzięki dziewczynyPrzeraża mnie ta ilość papierkowej roboty i fakt zbliżająych się matur, wyjazdu i tego wszystkiego -
Coco > 01-02-2011, 4:40
Ja z przezorności wpisałam 50$ ;) Nie będę przecież podpisywała pustego miejsca... jeszcze mi jakiegoś miliarda wpiszą i musiałabym zapłacić...:D hehehe -
Kama^^ > 01-02-2011, 20:05
[quote name="Coco"]Ja z przezorności wpisałam 50$Nie będę przecież podpisywała pustego miejsca... jeszcze mi jakiegoś miliarda wpiszą i musiałabym zapłacić... hehehe[/quote]
haha no w sumie racja;p -
anik > 07-03-2011, 20:12
Hej
Mam pytanie odnośnie aplikacji. Czy wszystko wysyłałyście pocztą , a tylko list mailem? Na stronie jest inaczej napisane, w mailu też i w końcu już nic nie wiem. aaaa czy w proworku character references są konieczne? I jak tam z dokumentami? Czy od razu wysyłałyście, zaświadczenie o niekaralności, lekarskie, międzynarodowe prawo jazdy razem z innym dokumentami? Czsy jakoś później? Pewnie dla was te pytanie są banalne i glupie także sory ale jestem początkująca i w cc wszystko robilo się przez neta.
pozdrawiam