• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair 2013!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair 2013!

• Wątek zamknięty
  • Au Pair 2013!
  • Re: Au Pair 2013!

ambiwacencja > 26-08-2012, 23:48

A w takim razie nie będzie problemu Dzięki za odp.

Mam jeszcze jedno pytanie, czy uwazacie ze lepiej zapisac sie do prowork czy tylko do gawo i CC albo APiP? Wiem że wiekszosc z Was zapisuje sie do więcej niz 1 agencji. Ja zamierzam zrobic tak samo.

merti > 26-08-2012, 23:52

Ja idę do GAWO, które współpracuje z dwoma agencjami amerykańskimi więc będę w dwóch.

Nimell > 26-08-2012, 23:55

W Gawo możesz być w AuPairCare i Interexchange, a dodatkowo możesz się zapisać do CC i APiA bo tam nie płacisz przed znalezieniem rodziny i wtedy będziesz w 3 agencjach jednocześnie. Jeżeli zapiszesz się do Prowork to będziesz ALBO w AuPairCare ALBO w Interexchange i to oni wybierają gdzie Cie zgłoszą wtedy jak się zapiszesz do CC lub APiA to będziesz w 2 agencjach. Więc najlepiej to się zapisz do Gawo, Cultural Care i APiA ;D

ambiwacencja > 26-08-2012, 23:57

[quote name="merti"]Ja idę do GAWO, które współpracuje z dwoma agencjami amerykańskimi więc będę w dwóch.[/quote]

Właśnie też tak teraz myślę żeby iśc do Gawo z tego względu i chyba zrezygnuję z Prowork. Przysłali mi umowę ale jeszcze jej nie podpisalam. Myslę jeszcze tez o CC albo APiA.

cien_wiatru > 26-08-2012, 23:59

Ja bym Ci doradziła iść do GAWO, CC i APiA w tym samym czasie, napisz do nich, skompletuj dokumenty i wypełnij referencje od trzech agencji za jednym razem Zawsze większa szansa na znalezienie fajnej rodzinki, a zarówno w CC jak i APiA nic nie płacisz przed znalezieniem rodziny )

ambiwacencja > 27-08-2012, 0:00

[quote name="Nimell"]W Gawo możesz być w AuPairCare i Interexchange, a dodatkowo możesz się zapisać do CC i APiA bo tam nie płacisz przed znalezieniem rodziny i wtedy będziesz w 3 agencjach jednocześnie. Jeżeli zapiszesz się do Prowork to będziesz ALBO w AuPairCare ALBO w Interexchange i to oni wybierają gdzie Cie zgłoszą wtedy jak się zapiszesz do CC lub APiA to będziesz w 2 agencjach. Więc najlepiej to się zapisz do Gawo, Cultural Care i APiA ;D[/quote]

I pewnie tak też uczynię póki jeszcze niczego nie podpisalam Przeczytałam o tym na forum dopiero jak się zapisalam do Prowork :roll:

ambiwacencja > 27-08-2012, 0:03

[quote name="cien_wiatru"]Ja bym Ci doradziła iść do GAWO, CC i APiA w tym samym czasie, napisz do nich, skompletuj dokumenty i wypełnij referencje od trzech agencji za jednym razem Zawsze większa szansa na znalezienie fajnej rodzinki, a zarówno w CC jak i APiA nic nie płacisz przed znalezieniem rodziny )[/quote]

To jest najlepsze wyjście bo w sumie i tak jeszcze nie mam skompletowanych dokumentów i filmiku co najważniejsze

blonde > 27-08-2012, 0:30

@ambiwalencja a kiedy dokładnie chciałabyś wyjechać?

ambiwacencja > 27-08-2012, 1:24

[quote name="blonde"]@ambiwalencja a kiedy dokładnie chciałabyś wyjechać?[/quote]

Jak najszybciej czyli jak skompletuję wszystkie dokumenty i nagram filmik Na razie ciagle zastanawiam się nad filmikiem. Z tym bedzie najwiekszy problem

blonde > 27-08-2012, 1:44

No filmik ważna rzecz, Amerykanie na to zwracają uwagę. Ale powiem Ci, że nie musisz mieć jakichś cudów niewidów, fikołków i akrobacji na tym filmie Ja miałam taki prosty i był bardzo ok
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia