-
-
Re: Au Pair 2013!
ambiwacencja > 26-08-2012, 23:48
A w takim razie nie będzie problemuDzięki za odp.
Mam jeszcze jedno pytanie, czy uwazacie ze lepiej zapisac sie do prowork czy tylko do gawo i CC albo APiP? Wiem że wiekszosc z Was zapisuje sie do więcej niz 1 agencji. Ja zamierzam zrobic tak samo. -
merti > 26-08-2012, 23:52
Ja idę do GAWO, które współpracuje z dwoma agencjami amerykańskimiwięc będę w dwóch. -
Nimell > 26-08-2012, 23:55
W Gawo możesz być w AuPairCare i Interexchange, a dodatkowo możesz się zapisać do CC i APiA bo tam nie płacisz przed znalezieniem rodziny i wtedy będziesz w 3 agencjach jednocześnie. Jeżeli zapiszesz się do Prowork to będziesz ALBO w AuPairCare ALBO w Interexchange i to oni wybierają gdzie Cie zgłoszą wtedy jak się zapiszesz do CC lub APiA to będziesz w 2 agencjach. Więc najlepiej to się zapisz do Gawo, Cultural Care i APiA ;D -
ambiwacencja > 26-08-2012, 23:57
[quote name="merti"]Ja idę do GAWO, które współpracuje z dwoma agencjami amerykańskimiwięc będę w dwóch.[/quote]
Właśnie też tak teraz myślę żeby iśc do Gawo z tego względu i chyba zrezygnuję z Prowork. Przysłali mi umowę ale jeszcze jej nie podpisalam. Myslę jeszcze tez o CC albo APiA. -
cien_wiatru > 26-08-2012, 23:59
Ja bym Ci doradziła iść do GAWO, CC i APiA w tym samym czasie, napisz do nich, skompletuj dokumenty i wypełnij referencje od trzech agencji za jednym razemZawsze większa szansa na znalezienie fajnej rodzinki, a zarówno w CC jak i APiA nic nie płacisz przed znalezieniem rodziny ) -
ambiwacencja > 27-08-2012, 0:00
[quote name="Nimell"]W Gawo możesz być w AuPairCare i Interexchange, a dodatkowo możesz się zapisać do CC i APiA bo tam nie płacisz przed znalezieniem rodziny i wtedy będziesz w 3 agencjach jednocześnie. Jeżeli zapiszesz się do Prowork to będziesz ALBO w AuPairCare ALBO w Interexchange i to oni wybierają gdzie Cie zgłoszą wtedy jak się zapiszesz do CC lub APiA to będziesz w 2 agencjach. Więc najlepiej to się zapisz do Gawo, Cultural Care i APiA ;D[/quote]
I pewnie tak też uczynię póki jeszcze niczego nie podpisalamPrzeczytałam o tym na forum dopiero jak się zapisalam do Prowork :roll: -
ambiwacencja > 27-08-2012, 0:03
[quote name="cien_wiatru"]Ja bym Ci doradziła iść do GAWO, CC i APiA w tym samym czasie, napisz do nich, skompletuj dokumenty i wypełnij referencje od trzech agencji za jednym razemZawsze większa szansa na znalezienie fajnej rodzinki, a zarówno w CC jak i APiA nic nie płacisz przed znalezieniem rodziny )[/quote]
To jest najlepsze wyjście bo w sumie i tak jeszcze nie mam skompletowanych dokumentów i filmiku co najważniejsze -
blonde > 27-08-2012, 0:30
@ambiwalencja a kiedy dokładnie chciałabyś wyjechać? -
ambiwacencja > 27-08-2012, 1:24
[quote name="blonde"]@ambiwalencja a kiedy dokładnie chciałabyś wyjechać?[/quote]
Jak najszybciej czyli jak skompletuję wszystkie dokumenty i nagram filmikNa razie ciagle zastanawiam się nad filmikiem. Z tym bedzie najwiekszy problem -
blonde > 27-08-2012, 1:44
No filmik ważna rzecz, Amerykanie na to zwracają uwagę. Ale powiem Ci, że nie musisz mieć jakichś cudów niewidów, fikołków i akrobacji na tym filmieJa miałam taki prosty i był bardzo ok