• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

PROWORK

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• PROWORK

• PROWORK
  • Re: PROWORK

bucik55 > 19-09-2010, 23:32

ja przed chwilka odmowilam jednej rodzince a czekam na odzew w formie maila tej 1szej.

no to torche czekasz juz, a mialas juz jakas rodzinke na profilu?

Coco > 20-09-2010, 1:32

Tak ze zwykłej ciekawości, bucik55, czemu im odmówiłaś?

Victoria > 20-09-2010, 16:46

Pare rodzin bylo Troche ja nie chcialam, troche oni nie chcieli bo termin nie ten itd... ale ja tez jestem wybredna dlatego tak

bucik55 > 20-09-2010, 18:46

czemu? bo mieli więcej zwierząt niż dzieci i to dwa zwierzęta jakieś z kosmosu, ni to mysz, ni nietoperz, ni szynszyla, po prostu małe okropne coś! były 3 dziewczynki: 10,6,4 lata, rodzinka ze stanu michigan.

teraz pisze odmowe do kolejnej rodzinki z bostonu, ktora do mnie rano napisala. oni oboje chirurdzy, maja 2tyg. bobaska i 5lateka - tylko on mi pasuje w tym all . no i jestem w oczekiwaniu na odp famili z CA .

mam nadzije, ze jutro rano jak wstane, to bedzie ktos fajny na moim profilu

89dzoana89 > 20-09-2010, 18:55

Na tych z CA to sobie poczekasz

Ja czekam ponad tydzien na odp :lol: albo chociaz poinformowanie mnie ze nie sa dluzej zainteresowani 8)

bucik55 > 20-09-2010, 19:07

tez tak mysle. asiek tak szczerze mowiac, to watpie czy w ogole sie ich doczekamy :/

Coco > 20-09-2010, 19:15

Hehe, a ja bym tam wzięła rodzinę szajbniętych zoologów :D coś dla mnie :D Tylko mogli by mieć dzieci dwójkę zamiast trójki :D

bucik55 > 20-09-2010, 19:21

ooo nie, z jakimis mszami mieszkac bym nie chciala. do tego 3 psy, kot no i ojciec troche nie ten teges :/

Coco > 20-09-2010, 20:26

Hehe, ja bym się czuła prawie jak we własny domu :D No może nie teraz, ale kiedyś mieliśmy mały ogród zoologiczny w domu. Choć pewnie u takiej rodzinki nie byłoby za czysto...(?)

Po czym poznałaś, że z facetem coś nie tak?

89dzoana89 > 20-09-2010, 20:32

Z tego co mi bucik pisala to taki typ grubego szeryfa haah :mrgreen: (szeryfem jest naprawde;P )
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia