-
-
Re: Summer Adventure
idril > 16-02-2008, 22:12
ja tez nie lubie kotow.
kolezanka mi kiedys chciala dac jako prezent kota, to powiedzialam ze jak to zrobi to ja wyrzuce z tym kotem z domu.
wolala nie ryzykowac
ale powaznie to ja nie lubie ich po opiece nad kotem babki (dwa tygodnie ktorych nie za bardzo milo wspominam)
podrapal mnie tylko cala i prychal ciagle na kazdego.
okropnosc! -
Ninka Jones > 16-02-2008, 22:22
pisalam o tym w czerwcu na flogu, taki projekt dla wybrancow
w telewizji mnie nawet lokalnej dzis pokazali... :? -
kasiorrr > 17-02-2008, 15:47
'wybrańcu', a dostaniesz z tego jakiż papierek? bo taki kurs liderów to Ci sie moze w życiu przydać :lol: -
Ninka Jones > 17-02-2008, 16:44
mysle ze cos mi dadza na zakonczenie
jeszcze ze dwa szkolenia maja byc i potem chyba wspolnie zrobimy jakis projekt dla Lubelszczyzny. myslimy o tym bo chcemy sobie pojechac do Brukseli lub Stasburga -
idril > 18-02-2008, 1:14
fajnie
! -
edyta_s > 18-02-2008, 1:38
Ninka, ja nie wiem, jak Ty sie w takie rzeczy ciagle wkrecasz
A ja wam powiem, ze moj kot na starosc zachowuje sie jak psychopata. A w ogole kazdy z nim robi co chce i jest taki chorowity, ze brak mi slow, o pieniadzach juz nawet nic nie mowie, bo bym dobry samochod za to kupila. Ale to nasz wspanialy kotek, ktory zyje z nami od jakichs 13 lat i ktorego b.kochamy, mimo ze jest troche inny. Moim zdanim psy sa po prostu bardziej przyjazne i towarzyskie, kot zyje wlasnym zyciem, dlatego ciezko do niego dotrzec. -
Ninka Jones > 18-02-2008, 12:16
ludzie mnie wkrecaja w takie rzeczydyrektorka mnie zmusila, nie mialam nic do gadania
a wszystko zaczelo sie od glupiego wywiadu do gazetki jak profesor byl u nas w szkole... potem kazal zapisac sobie moje nazwisko i sie zaczelo -
Ninka Jones > 19-02-2008, 18:14
dobrabylam dzisiaj na 2 lekcjach w sumie to na jednej i kawalku i dobrze sie stalo bo z WOSu chcial mnie zapytac, z polskiego zarwalabym jedynke za "inny swiat", a tak poszlam na niemiecki i dostalam trojeczke
ucze sie do egzaminu, wysylam zgloszenie na konkurs wokalny i nie moge sie doczekac sobotniej imprezy
a Miron mnie meczy :? -
edyta_s > 19-02-2008, 18:25
hm łudzi się, że co? między wami będzie? -
Ninka Jones > 19-02-2008, 19:44
nie sadze, bo praktycznie ze soba nie rozmawiamy, tylko lazi za mna i mnie przytula z zaskoczenia albo jakies takie rzeczy :?
czuje ze narusza moja przestrzen i zaczyna mnie to powoli irytowac :?
ale ignoruje go jak tylko moge.