• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

MONIKA. MOJA HISTORIA.

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• MONIKA. MOJA HISTORIA.

• Wątek zamknięty
  • MONIKA. MOJA HISTORIA.
  • Re: MONIKA. MOJA HISTORIA.

MONIKA > 08-02-2006, 18:27

Lepiej w czwartek w czasie dnia do 2pm, ale chociaz moze bede miala nocke w pt, takze dam Ci znac.

Boze, zrobilam popcorn i cala chata smierdzi dymem i spalenizna, wywietrzylam, popsikalam, ale nadal wali, nawet kurna mikrofalowke umylam. :mad: Ktos zna jakies sposoby? Moze cos powinnam "wymikrofalowac"? Wode z czyms? Czy co? :roll:

agulka > 08-02-2006, 18:33

jesli moje potwory..ups.. dzieci.. hehe beda w tym czasie spaly to zadzwonie..tzn wszystko zalezne od tego czy host w domu bedzie czy nie.. bo jak go nie bedzie to pal licho co z mlodymi..zadzwonie

co do popcornu... nic chyba nie zrobisz. wymyj jeszcze raz..zostaw okna pootwierane.. w koncu kiedys zapach zniknie.. a swoja droga..jak Ty ten popcorn robilas?! 8O

monica07 > 08-02-2006, 22:23

wywietrzyc.

albo wloz do mikrofali (ale nei mirofaluj bron boze) taka kostke z zamrazalki jesli masz, lapiaca zapachy.

pewnie przesadzilas z czasem?

agulka > 09-02-2006, 22:35

monika - nie udalo mi sie do 2pm zadzwonic, bo bachorki potworki mnie dopadly , zle spaly , co chwile cos chcialy. mimo, ze hosta nie mam w domu nie mialam jak zadzwonic. napisz jaka Ci pasuje jutro , dzis wieczor czy kiedy tam, to zadzwonie

MONIKA > 10-02-2006, 21:54

Dzis od 9pm wal smialo.

agulka > 10-02-2006, 21:58

oki, zadzwonie wieczorkiem

do uslyszenia dryn dryn...

agulka > 12-02-2006, 3:17

monika i jak tam panstwo spoznialscy?? moi to mnie dzis zaskoczyli..mialam pracowac od 4pm do 9pm..ale wpadla siostra hostki z chlopem, wiec zlecialo mi z nimi do 6pm..a potem hosci wrocili...o 7.12pm az mnie zamurowalo.. 8O tyle przed czasem..no az w plusach sobie to zapisze

MONIKA > 13-02-2006, 5:57

Oj Aga nic mi mnie mow. To spoznienie zapoczatkowalo lawine niedobrych wydarzen. Pogadamy w weekend? Albo moze ktoras noc? Wkurwiona jestem maxymalnie. Jak mnie powkurwiaja mocniej, podejme radykalne kroki. Mam wyjscie. :twisted:

Gość > 13-02-2006, 6:30

Poczekaj z powaznymi decyzjami az ochloniesz troche .

Pogadaj z hostka w koncu jest inteligentna ,zrozumie

agulka > 13-02-2006, 21:06

cos Ty, az tak??? w sumie racja..co sie beda spozniac.. pewnie, ze pogadamy -zadzwonie w czwartek - moze byc? a jak nie to w weekend. trzymaj sie a jakbys potrzebowala" interwencji" to daj znac..
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia