-
-
Re: Summer Adventure
asiafrugo > 13-02-2008, 0:59
Edyta, no wiesz ja znam wielu ludzi, którzy baluj? cał? noc a później na uczelnie ida na caly dzień, także widocznie można
Ninka a pożyczka u siostry ? -
kasiorrr > 13-02-2008, 1:04
moja znajoma sobie znalazła prace na pi?tki i soboty w malej restauracji, był w kilku lokalach i popytała czy nie potrzebuja pomocy i ja przyjęli.może spróbuj popytac, nie pogryza, a moze akrat się uda -
Grizzly > 13-02-2008, 2:05
Może nie mam racji.. ale jak nie akcja Twoich rodziców z ustawianiem Tobie przyszło?ci, to jeszcze kontrolowanie Twoich pieniędzy.. Co? tu chyba jest nie tak :?
Nie mam pojęcia sk?d wzi?ć tyle kasy.. pomysły dziewczyn wydaj? się fajne, zuch dziewczyna jeste?, dasz sobie rade!
A powiesz nam na co Ci potrzeba tyle kasy?
PS. Ninka ?niła? mi sie ;D I chyba Julka i Moni?, ale nie jestem pewna, w każdym razie odwiedziły?my Nine (mieszkasz w bloku z dziwn? wind??) i ja musiałam prędko wracac i mnie odwiozły?cie na stacje takim wielkim autem (miało w ?rodku takie siedzenia jak łóżka), a i to auto było tego Twojego kolegi Mirona. Nie wiem sk?d mi sie to napchalo do głowy -
Ninka Jones > 13-02-2008, 11:06
o Boże co za sen!sweeeet mieszkam w bloku, ale nie mam windy
siostra mnie po pierwsze zjedzie, i jeszcze może matce powiedzieć jak sie wkurzy :? zagadam z moja przyjaciolka.
wiecie co... az wstyd sie przyznac...
ide do szkoly :* -
Yoanna > 13-02-2008, 13:42
jak masz jakies zbedne ksiazki/podreczniki to mozna do antykwariatu sprzedac. szybka kasa. -
Yoanna > 13-02-2008, 13:58
nin pytanie za sto punktow - w ktorej strefie jest watford?
(sprawdzam stan wiedzy hehehe) -
Ninka Jones > 13-02-2008, 16:07
w A? -
idril > 13-02-2008, 19:13
Boze co sie dzieje z tymi snami?!
mi tez sie kilka dni temu snila ktoras z Was! tylko nie wiem ktora -
WAMPIREK > 14-02-2008, 0:29
Pamietam jak mialam byc w Watford i sprawdzalam polaczenia metra -
Yoanna > 14-02-2008, 15:16
heheh ninkus pytanie bylo podchwytliwe bo stalam ostatnio na metrze i z nudow gapilam sie na mape metra. i nie ma juz tych stref a,b, c, d. teraz strefy sa 1-9. watford jest w 7 ;P
(nie czuje sie tak zle mieszkajac na koncu 4 hahaha)