-
-
Re: Yoanna - dogonić marzenia...
idril > 15-07-2008, 22:04
[quote name="Yoanna"] (a operka stala i prasowala, moje haslo to olewka, w ich sprawy sie nie mieszam)[/quote]
juz Cie widze. i jeszcze sobie pogwizdujesz pod nosem. :lol: -
Yoanna > 16-07-2008, 0:22
nieee heheh zapomnialam :lol:
jednak mam trojke dzieci pod opieka. najstarszej prasowalam dzis koszule plus na obiad mi sie wprosila hahaha. jutro pewnie pranie jej zrobe bo zostawila brudne rzeczy na dole.. a starsza ode mnie jest :lol: -
Kierlajn > 16-07-2008, 8:45
Tez mialam t? metodę: olewka i się sprawdzalepiej na tym wychodzimy
Loj ale glupio tak starszejhehe choc rok temu mialam jedna 2lata starsza ale krotko a druga rok mlodsza wiec praktycznie moj wiek;P i tak smiesznie -
idril > 16-07-2008, 10:16
nie ogolnie jak hosci za bardzo zarliwie dyskutuja lub host krzyczy na Mimi [jak ostatnio byla awantura] to ja tez schodze z drogi.
ide do swojego pokoju i mp4 slucham -
asiafrugo > 16-07-2008, 10:42
Yo a starszej r?czki do d... przyrosły ? -
Yoanna > 16-07-2008, 13:01
najwidoczniej.
w ogole komedia bo kiedys podobno sie wyprowadzila, ale mieszkanie na swoim sie jej chyba nie podobalo, bo musiala za wszystko placic i sama wszystko robic, nie bylo operki do sprzatania, zmywania, itd :lol: -
idril > 16-07-2008, 20:08
[quote name="Yoanna"]w ogole komedia bo kiedys podobno sie wyprowadzila, ale mieszkanie na swoim sie jej chyba nie podobalo, bo musiala za wszystko placic i sama wszystko robic, nie bylo operki do sprzatania, zmywania, itd :lol:[/quote]
8O :lol: -
Kierlajn > 19-07-2008, 11:01
o jak mi przykroBidulka ;P hehe -
Yoanna > 09-09-2008, 10:19
uwaga, uwaga, jestem au pairka u steva juz od roku :lol: jak ten czas leci... -
Asienka > 09-09-2008, 10:37
moje gratulacje
juz przestalam nawet sprawdzac czy forum dziala az tu nagle ty powiedzias ze dziala)
mi w pazdzierniku stuknie 2 i pol lata u mojego steve'a ;P
ale to by bylo na tyle, moze dobije do trzech, ale bardziej prawdopodobnie do konca roku tylko