• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

absolwentki rocznik 2005 ;)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• absolwentki rocznik 2005 ;)

• absolwentki rocznik 2005 ;)
  • Re: absolwentki rocznik 2005 ;)

martamaua > 01-04-2005, 20:47

[quote name="Emm"] zanim mi morde rozpruja![/quote]

bhahahahahahaha ty mnie kiedys zabijesz tekstami.czy ja zawsze jak czytam twoje posty to sie musze opluc? hahahhaa

Emm > 02-04-2005, 0:05

hehe, ciesze sie, ze dzieki mnie masz dobry humorek tak trzymac!A ja wlasnie wypelnilam wszystkie papiery, o Jezuuu jaka meczarnia.Nawet nie sadzilam, ze to takie pracochlonne i nudne!!!

Dzieciaki wszystkie ustawione, plan dzialania taki, ze w piatek oddaje papiery!!!

aniczka > 02-04-2005, 1:28

Oj trudno nie miec takiego humorku przy Twoich postach.Ty w poniedzialek z papierami ja tez tylko ju ztymi wizowymi a w srode czeka konsulat w Krakowie i ...

Emm > 02-04-2005, 15:07

....i bedzie dobrze!musi byc!

aniczka > 02-04-2005, 19:40

No wlasnie nie ma innego wyjscia, ale i tak sie stresuje :?

Emm > 02-04-2005, 22:17

wlasnie wrocilam ze zdjec z 7-letnia Natalka.Najpierw byla domowka, a potem mala mnie przegonila po placu zabaw!Musialam sie wspinac po pajeczynie, wlazic po drabinkach, zjezdzac na zjezdzalni ( na szczescie sie zmiescilam), udawac, ze jezdze autem, hustac sie i wisiec na drazku glowa w dol.Na szczescie wszystko wykonalam nie rozwalajac sobie lba ani nic nie lamiac.na koniec mala stwierdzila, ze ja to jestem "fajna ciotka Aga".Inne jej ciotki to "wolne slimaki".

Poniewaz w planach mialam wypad do knajpy, ale przez 3 godziny biegania, wspinania sie i innych bajerow padam z nog ( czytajcie:zdycham!!!!!)przeto siedze sobie teraz na forum i nabieram na nowo sil palaszujac zelki.

aniczka > 03-04-2005, 11:02

No tak to teraz miec takie dzieciaki u rodzinki i padasz na tzw "gebe" (bez obrazy)codziennie Szkoda Emm ze nie lecisz w tym samym czasie poznala bym ta super ciotke!!

Gość > 03-04-2005, 11:05

No wlasnie, jak to mnie moj potwor podsumowal - jestes fajna Au Pair bo lubisz sie wspinac po drzewach, inne dziewczyny nie lubia :lol:

martamaua > 03-04-2005, 11:10

Moje dzieci w NL to z podziwu wyjsc nie mogly jak ja szybko za pilka ganiam.Nic,ze ja nigdy nie wiedzialam,ktora bramka nasza,ale co tam A w berka to juz w ogole wymiatalam Tu tez dziewczynki mi powiedzialy,ze lubia sie ze mna bawic

Emm > 03-04-2005, 12:00

mam mega uczulenie na gebie!!!!A jutro nastepne zdjecia!Zaraz lece po wapno.Ciekawe od czego to?

Za miesiac i tak ide do jakiegos wypasionego alergologa i dermatologa w jednym, niech mnie leczy, bo ja juz tu nerwowo wysiadam.

Jak tylko bede miec wszystkie zdjecia to postaram sie podeslac wam pare fotek, podajcie tylko na priva maile
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia