• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)

• Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)
  • Re: Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)

oliwka911gt > 24-04-2005, 17:48

wiem wiem, choc sobie niedawno uswiadomilam jeszcze jedna sprawe ... tam tez czeka mnie oszczedzania :evil: bo chce kupic troche rzeczy, na ktoe tu w PL musialabym troche popracowac to raz a dwa chcialabym troche popodruzowac ... marzy mi sie alaska 8)

kasik > 24-04-2005, 17:54

Ja nie zamierzam oszczedzac jesli chodzi o przywiezienie kasy do Polski. Znajac zycie wroce bez grosza przy duszy. Za to na pewno chcialabym jak najwiecej podrozowac i na to pojdzie sporo kasy, ktorej nie bede zalowac! Kupie tam tez pewnie kilka rzeczy przydatnych takze w Polsce. A ubrania i kosmetyki to przy okazji, na pewno nie rozpieprze na nie calej kasy

oliwka911gt > 24-04-2005, 17:57

tez mam to na mysli. bo by cosik przywiez to troche by mi sie nieudalo. ale by mniec na te wszytkie rzeczy to przy na szym kieszonkowym trzeba troszke przyoszczedzic. ciekawa jestem ile kosztuje wyprawa na alaske????

kasik > 24-04-2005, 18:01

Ooooo nie mam pojecia 8O

Ja mam tyle miejsc w Stanach, ktore chcialabym zobaczyc a poza tym to marzy mi sie jakis kraj Ameryki Poludniowej. Ale to juz pewnie przy innej okazji niz operowanie 8) Chociaz, kto wie? :?:

Gość > 24-04-2005, 18:11

a ja ostatnio znalazlam oferte z rodziny na alasce :lol:

oliwka911gt > 24-04-2005, 18:15

operkowanie tam odpada, ale tak na kilka dni o tak jak najbardziej 8)

kasik > 24-04-2005, 18:17

O tak mieszkanie tam na dluzej przejeb...

Nie wyobrazam sobie nawet tego.

Chyba, ze ktos lubi taki klimat? :roll:

martamaua > 01-05-2005, 8:42

A ja wczoraj kupilam...sportowe ciuchy.Sama sie sobie dziwie.Ale fajne sa.Rybaczki i bluza I oczywiscie jakbym nie weszla w swiecidelka to bym sie Marta nie nazywala wiec jakies kolczyki tez doszly A i ponoc dzisiaj wszystko otwarte(niedziela! :roll.Musze wybadac co i jak i pojade dokonczyc shopping Przy okazji poznalam swietna babeczke.Jak uslyszalam,ze w wieku mojej matki to malo co nie padlam Ale kobieta super! Jak wiekszosc osob poznalam przez neta to teraz w sklepach wszystkich spotykam.Polakow masa jest!

MONIKA > 02-05-2005, 2:20

A ja w PL kupilam trzy pary dzinsow na ktore wydalam cale 600 zlotych. :lol:

Na to bym sobie z polskimi zarobkami nie mogla pozwolic. :wink:

Teraz wiec dokupuje koszulki, moje kultowego Ralph'a Lauren'a, na ktore w PL tez nie mialabym co patrzec. Dzis zaopatrzylam sie w cudna torbe, dokleje kiedys w flogu, ale slodziarska, normalnie bym 20 na torbe nie wydala, bo w TJmaxie mozna za 5 kupic, ale ta byla super.

Kocham szoping. :twisted:

Gość > 02-05-2005, 5:57

A ja chcialam tutaj zmienic omawiane sklepy troszke, bo wy tu wszystkie kurcze zagraniczne widze (a sie dziwicie, ze potem sie wraca do Polski, a ludzie gadaja za plecami, ze przyjechala z USA/Anglii czy czegotamkolwiek innego i ma kase), rzucacie firmami na prawo i lewo. Jak Monika zauwazylas z polskiej pensji na niewiele mozna sobie pozwolic (bo co mozna oplacic za 670zl na przyklad? po zaplaceniu mieszkania, rachunkow, starcza LEDWIE na jedzenie!), wiec przyjezdzajac z operkowania nawet na urlop i kupujac 3pary jeansow za 600zl... No coz, ludzie widza to a reszte sobie dopowiedza. Wiecie jacy sa ludzie, zwlaszcza w malych miastach.

No to ja chcialam o second hand stores. Czy ktoras z was kupuje? Czy raczej nie, bo nie chce jej sie szukac (tak jak ja czasem mam), czy nie, bo sama mysl, ze ktos to wczesniej nosil odrzuca... ? Jestem ciekawa.

Bo ja znalazlam fajny sklepik tutaj, w sobote wszystkie rzeczy byly po 4€ i ja takie cudowne dwa sweterki znalazlam i bluzki z dlugim rekawem takie akurat na teraz, ze po prostu nawet jesli mi sweter nie potrzebny to nie moglam sie powstrzymac zeby nie wziac :lol: I wiem, ze bede w tym sklepie czesciej
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia