-
-
Re: Jakie oblesne rzeczy robia wasze host rodziny?
Olga Anna > 17-05-2005, 20:58
a dzisiaj w Norwego swieto nardoowe "urodziny Norwegi"
uroczysty obiad, jemy pozniej ciacho a siostra hosta dlubie ze palcami w zebach potem jednym paznokciem wydlubuje spod drugiego paznokcia to co wydlubala z zebow i rzuca na podloge....
no comments! -
martamaua > 17-05-2005, 22:06
Ja pier*dole.A najlepsze,ze mysla,ze nie widac.A czasem ktos przyuwazy i dopiero sa jaja.A jakby im tak powiedziec co wlasnie zrobili itd.Ale glupio by im bylo hehe
W ogole ffffffffuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjj :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: -
Olga Anna > 17-05-2005, 22:30
wiesz co marta niekoniecznie... ja siedzialam a przeciwko niej i ona widziala ze ja widze... i nic dalej swoje....
a potem jeszcze zaczela panokcie obgryzac.... -
martamaua > 17-05-2005, 22:40
No to niewychowana albo bezproblemowa.Czy masz gg??? -
poison_ivy > 17-05-2005, 22:56
buhahhaha, no co sie dziwisz... 8O musiala dojesc resztki zza paznokci...co by sie nic nie zmarnowalo..buhahha :lol: :lol: :lol: -
MONIKA > 17-05-2005, 23:12
Jezu, normalnie mi sie unioslo jak to przeczytalam.
Moj host pije wszystko z butelek i kartonikow, tzn wszystko to, co jest teoretycznie i dla mnie. JAk to przyuwazylam, zaprzesatalam pijania z tych per wspolnych flaszek i tylko male zapieczetowane otwieram dla siebie. -
Olga Anna > 17-05-2005, 23:19
Nie mam gg mam tylko msn ... a ze wyjezdzam za niecale 2 miesiace to chyba isnalowac nie bede... nie wiem
wiez Monika u mnie jest tez tak ze np host je lyzeczka owsianke przyjdzie najmlodszy to ten tez mu daje ta sama lyzeczka....
mlodszy je kanapke np. nie zmiesci mu sie kanapka w buzi to host to zjada... no czasami odlozy na talerzyk ale czasami zje.... -
martamaua > 17-05-2005, 23:51
A to to nie jest az tak obrzydliwe.Ja tez cos sprobuje od dzieciakow czasem,jak czestuja i wiesz ''daj gryza'' o to chodzi.A jak nie zjedza kanapek np. to ja zjem.Znaczy to co nie ruszone,bo nadgryzione wywalam.
A jak mi sie nie chce latac,bo to ja chce widelec ja chce srelec to dam swoj i mam gdzies. -
Gość > 18-05-2005, 10:45
ja mojemu dziecku malemu zuje gumy bo sa dla niego za spicy na poczatku to ja przezuwam kilka razy i oddaje mu i on sobie zuje juz. ^_^ raczej mnie nie obrzydza uzywanie sztuccow razem z dziecmi ale z hostami to juz inna bajka- to jest chyba cos z psychologii bo jak kogos znam to sie podziele kanapka a tak to mi nie w smak. ale ostatnio wpedzilam chlopaczka mojego w schize ze jak bedzie polykal za duzo gum to sie zmieni w gumowego potwora- jak pierdziele ze stal naprzeciwko mnie i- really ania? really?! ale sie usmialam normlanie! a host non stop grzebie sobie z w zebach- pierwszy raz jak to zobaczylam jak ze mna rozmawial to nie wiedzialam gdzie mam patrzec i tak mi oczy lataly po calym pokoju a on nic. teraz staram sie patrzec mu w oczy i nie zwracac uwagi do dolnej czesci twarzy. heheh -
Pati > 18-05-2005, 11:10
ja tez z dzieckiem jadam, on ode mnie ja od niego, spox
dziania co do nieznajomych.....cos mi sie nasuwa, ale nie bede tu pisac i nie chodzi o dawanie gryzka :twisted: