• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Aupair world.

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• Aupair world.

• Aupair world.
  • Re: Aupair world.

Milena89 > 10-06-2011, 23:35

Dziewczyny wiecie może co zrobić jak przekroczyłam limit wysłanych wiadomości? Muszę czekać 30 dni na odblokowanie czy jak? Wcześniej moglam wysyłać kilka wiadomości dziennie mimo przkroczenia limitu, tak po wysłaniu 3,4 wyskakiwał limit, ale nastepnego dnia znowu dawało radę, a teraz od kilku dni nic nie mogę zrobić. Proszę o pomoc bo czas leci, a ja jeszcze nie znalazłam rodziny na wakacje.

rosario > 10-06-2011, 23:56

nic nie możesz zrobisz poza czekaniem lub wykupieniem membership. juz wczesniej dziewczyny pisaly, ze nie ma na to sposoby

(chyba , ze z innego IP zalozysz nowe konto - oczywiscie z falszywymi danymi i od poczatku mozesz wysylac)

dosiunia > 11-06-2011, 2:55

Ros ma rację, ja tak miałam niestety i czekasz aż pierwsze wysłane wiadomości Ci usuną...

Milena89 > 11-06-2011, 10:28

Tak własnie myślałam, ale czekam i już od kilku dni mi nie usuwają tych starych wiadomości. No nic będę czekać dalej. Dzięki za inf.

pryncypia > 11-06-2011, 12:04

Hmm, a jaki jest limit wysłanych wiadomości? Ile?

Milena89 > 11-06-2011, 16:16

[quote name="pryncypia"]Hmm, a jaki jest limit wysłanych wiadomości? Ile?[/quote]

200 w ciagu 90 dni, a 120 w czasie 30.

Piotr > 11-06-2011, 16:40

[quote name="Milena89"]
    [quote name="pryncypia"]Hmm, a jaki jest limit wysłanych wiadomości? Ile?[/quote]

200 w ciagu 90 dni, a 120 w czasie 30.[/quote]

Wiadomości trzeba rozsyłać ostrożnie(nie za dużo),ja dodawałem do ulubionych rodziny(multum rodzin).Jeżeli rodzina zrobiła to samo z moim profilem była wiadomość i zazwyczaj rozmowa na skype.

Więc jak nie możesz wysyłać wiadomości dodawaj rodziny do ulubionych,przeczytają twój profil,jak im się spodoba sami wyślą ci wiadomość.Bardzo często zdarzało mi się że rodzina wysyłała pierwsza .Rodzinę szukałem ok miesiąca z (35dni).Lece do Readnig za tydzień.

Mam pytanie gdzieś tu na forum był taki post,au-pair podawały miejsce swojego pobytu.Jakaś osoba to na blogu umieszczała(kontakt e-mail itd.) szukam i nie widzę jak by ktoś mi pomógł będę wdzięczny.

Swoją drogą jakaś au-pair w tych okolicach jest??

dosiunia > 11-06-2011, 17:01

WAP - Wykrywacz Au Pair

marika299 > 11-06-2011, 20:13

btw Piotr zaloz swoj watek w historiach zyciowych. potrzeba nam wiecej facetow

anullkaa > 27-06-2011, 3:12

No więc ja po bezczynnym czekaniu na jakiś krok Proworku ( zero kontaktu z zadna rodziną od poczatku czyli jakies 1,5 miesiaca!) zalogowałam się wczoraj na aupairworld. Narazie jestem bardzo zadowolona.Logowanie przeszło bez problemu Dobrze że przeczytałam cały watek,zeby nie wysyłać pochopnie zaproszen Wyjazd planuje we wrześniu do hiszpanii. Jesli na aupairworld znajdę pasującą rodzinę, uciekam z proworku.. !
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia