-
-
Re: Au pair w Szwajcarii
pudleek123 > 06-12-2011, 8:46
Kochane, szukam nowej rodzinki od stycznia !!!!!! Z ta juz wytrzymac nie moge ;-)
Jak ktos cos wie to dajcie znac !!! -
kingulath > 07-12-2011, 0:29
czesc. jestes na facebooku, w grupie "Au Pair Swiss (Au Pair Switzerland)" ? Ostatnio dużo dziewczyn pisze tam jakieś posty o rodzinkach poszukujących au pair, więc warto tam zajrzeć, a jak nie to www.aupair-world.net
Ja niestety nie znam żadnej rodziny... -
balbina > 14-12-2011, 2:30
a przypadkiem na aupair world nie jest tak, ze au pair albo rodzina musi mieć tam jakieś konto premium?:d z tym jakoś większego problemu nie ma, ale tak z ciekawośći -
Nathalie > 16-12-2011, 15:03
[quote name="aupair-world.net"]Do aguta
Aupair World jest bezplatne dla au pair. Zaloz konto, a noz znajdziesz fajna rodzine
Pozdrawiam
Joanna
Aupair World Support Team
http://www.aupair-world.net[/quote]
Ja jestem żywą reklamą tego serwisu - zalogowałam się i po 2 miesiącach znalazłam wymarzoną rodzinę, którą uwielbiam -
balbina > 16-12-2011, 15:52
Tak czy siak muszę zdobyć prawo jazdy, dziękuję za dopowiedź -
kingulath > 16-12-2011, 16:01
do Szwajcarii nie musisz mieć prawa jazdy! -
balbina > 16-12-2011, 16:48
Prawdę mówiąc to po prostu widziałam linka aupairworld i dlatego napisałam w tym temacie, a zamierzam wylecieć do USA -
kingulath > 16-12-2011, 18:20
o to tak jak ja chciałam od października do maja, ale się nie udało
za dwa lata jadę...
jakby co nie polecam CC, kiedy już masz profil w ogóle się Tobą nie interesują..., a polecam Au Pair Care, ja byłam w GAWO i bardzo pomocni są...
a i rada - nie odmawiaj rodzince w okresie maili, bo mogą Ci napisać brzydki komentarz na profilu, którego biuro Ci nie usunie, odmawiaj dopiero po pierwszej rozmowie... -
balbina > 17-12-2011, 15:30
Dzięki za radę
Ja niestety Będę w interexchange w GAWO, bo jeszcze w klasie maturalnej jestem, ale mam nadzieję, że znajdę fajną rodzinę -
kingulath > 10-01-2012, 15:37
Hallo. Kto chce się spotkać w weekend?
a jeszcze mam pytanie. gdyby ktoś chciał pojechać na jakieś zimowe wydarzenie sportowe typu Kowalczyk albo skoki narciasrkie, to ja jestem bardzo chętna
pozdrowienia