-
-
Re: Au Pair in America
balbina > 20-04-2013, 16:32
już napisałam do niej maila
ja podpisuje się pod Sylwią - wszystko było ok, dużo rodzin -
blahnik > 24-04-2013, 23:49
też jestem w APiAczekam na sprawdzenie dokumentow w Londynie -
carly15 > 29-04-2013, 17:09
Był ktos z Was w biurze w krakowie na ul. św anny. Jak tam dojechać komunikacja miejską?:-) jutro mam jechac a kompletnie nie wiem jak ja tam trafię ;/ -
balbina > 29-04-2013, 17:37
ma ps.google / jakdojade.pl -
Jarzebinka > 30-04-2013, 13:05
Aguta jak zawsze pomocna -
carly15 > 30-04-2013, 13:39
[quote name="Jarzebinka"]Aguta jak zawsze pomocna[/quote]
Dokładnie hehe :-) dzięki za polecenie tej drugiej stronki bo okazała sie bardzo pomocna. -
Wilczyca > 21-10-2013, 17:44
hi. i ja też z nimi jadę. 2 grudnia ^^ miałam trochę opóźnienia przez mgr (za tydzień się bronię xD) - nie miałam za dużo motywacji, żeby zbierać te wszystkie papierki, miałam jechać z CC (już zaczęłam rozmawiać z rodzinami) ale podnieśli cenę (obowiązkowe ubezpieczenie rozszerzone) tak, że się poddałam. a na swój perfect match z APiN czekałam 1 dzień od otwarcia roomu xD chociaż trochę czasu minęło, zanim z rodzinką się zeskypeowaliśmy. mam nadzieję, że nie będzie żadnych poważnych problemów...
any ponny jedzie w tym terminie też? (;
buziaki! -
irmina > 04-01-2014, 2:58
Hej, mam pytanko czysto techniczne dotyczace agencji Au Pair in America- ile dni, miesiecy przed zakonczeniem pierwszego roku musze zdobyc wszystkie kredyty/godziny, zeby moz przedluzyc pobyt na drugi rok? -
roxi92 > 06-01-2014, 21:20
Hej dziewczynyJutro bede sie zglaszac on line do APiA. Mam kilka pytan. Czytam tutaj http://www.aupair.aifs.pl/article,279,zg...k_po_kroku ze juz na rozmowe, tj. interview mam miec ze soba wszystkie dokumenty(prawko m-narodowe np) i- referencje wypełnione. Czy to prawda? Od razu na to spotkanie musze miec wszystko wypelnione? Czy tam, na interview jest tylko rozmowa a dokumenty moge "doniesc" pozniej?
Drugie pytanie: czy ktoras z Was korzystala jednoczesnie z Gawo i APiA i po znalezieniu rodzinki w jednej z agencji- z drugiej zrezygnowala? Moglaby sie podzielic, czy nie bylo zadnych problemow? -
snowflake > 16-05-2014, 0:01
.