• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

moje rozterki

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• moje rozterki

• moje rozterki
  • Re: moje rozterki

carly15 > 16-12-2009, 0:28

mam pytanie :-) jeżeli nie spedzacie świat z host rodzinka to czy dajecie jakies prezenty dzieciakom i hostom? jade niedlugo do domu i tka sie zastanawiam czy cos malego im kupic.... nie mam pojecia a jak oni cos mi dadza? to ja sie bede beznadziejnie czuc... poradzcie... dobrze sie z nimi dogaduje i nie wiem co mam zrobic...

ila > 16-12-2009, 0:40

Zapewne coś Ci dadzą bo Brytole mają fiziu na punkcie świąt i prezentów. Ja lecę jutro do PL i dostałam od nich tyle prezentów że masakra . Na szczęście byłam na to przygotowana i kupiłam dzieciom po dwie zabawki z postaciami które lubią (Scooby Doo, HSM etc.) a hostom dałam ładną kartkę świąteczną z życzeniami i było cacy .

carly15 > 16-12-2009, 0:44

no masz racje, moi tez maja pierdol*a ze tak sie wyraze na punkcie prezentow... hostka nawet psu zabawki zawinela w papier pakunkowy jak to zobaczylam myslalam ze wybuchne smiechem na calego.. ja postanowilam calej rodzince kapcie kupic bo fajne widzialam hehe

ila > 16-12-2009, 1:11

[quote name="carly15"]hostka nawet psu zabawki zawinela w papier pakunkowy[/quote]

OMG 8O 8O 8O 8O 8O

A z kapciami fajny pomysł .

Yoanna > 16-12-2009, 18:53

hmmm... jesli mam byc szczera to w zyciu nie widzialam anglikow w kapciach

ja zawsze moim cos slodkiego bo tak najbezpieczniej

carly15 > 16-12-2009, 23:05

to znaczy malemu kupilam komplet czapka szalik i rekawiczki ben10 choc pewnie nie bedzie tego nosil, hostce kupie kapcie bo ona chodzi a hostowi nie wiem... myslalam wlasnie o kapciach z the simpsons ale on nie chodzi za bardzo w kapciach ale moze jak mu kupie to zacznie?

sunkiss > 18-12-2009, 18:12

ja spedzam swieta z rodzinka w uk, a bede u nich wtedy dopiero od 3 tygodni wiec kupuje im tylko wszystkim jakies slodycze... bez szalesntw... ciekawe czy mi cos kupili

a tak w ogole to Wy te prezenty dla nich kladziecie pod choinka czy co?

carly15 > 18-12-2009, 18:34

hehe no dokladnie bo nie znasz ich jeszcze nie wiesz co lubia i wogle... a ja im dałam tzn hostce w torebce w sumie oni wszystkie prezenty pakują itd i klada pod choinka i otwieraja dopiero w pierwszy dzien swiat rano ;]

a ja tez dostalam swoje prezenty i jak to ja nie moglam sie doczekac i otworzyla i zgadnijcie co znalazlam?

wieszak na bizuterie taka laleczka, przyrzady do manicuire i komplet zegarek, branzoletka i wisiorek z serduszkiem jakby pozłacane(albo złote nie wiem) wszystko, strasznie mi sie podoba i az zaniemowilam :] Ciekawe co oni na kapcie? haha

Yoanna > 18-12-2009, 19:33

ja klade pod choinke.

oni mi daja w dzien gdy wylatuje, znacz sie za pierwszym razem mi dali, a za drugim polozyli pod drzwiami mimo ze bylam w pokoju, co comment :lol:

carly15 > 18-12-2009, 19:35

hahah chcieli zebys myslala ze to Secret Santa lol naprawde bez komentarza
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia