• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Epsom

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Wielka Brytania

• Spotkania

• Epsom

• Epsom
  • Re: Epsom

blackberry1 > 30-08-2011, 0:43

...

blackberry1 > 30-08-2011, 0:56

[quote name="blackberry1"]
    [quote name="tosia_"]@blackberry1

Nie podniecaj sie tak dziewczyno.

@sylwiaQ

Krytyke tez trzeba umiec przyjac, szczegolnie jesli jest w jakims chociazby stopniu uzasadniona.[/quote]

"Nie podniecaj sie tak dziewczyno. " - przykład zdesperowanej "dziewczynki",która dała popis swoim "inteligentym" tekstem. 8O rzeczywiście INTELIGENTNE - brawo :lol:

a krytyki to akurat Ty przyjąć nie potrafisz,taka z Ciebie mądrala? Musisz wiedzieć,że nie zawsze masz racje i tyle.! A z takimi tekstami to wyjeżdżaj do swoich koleżanek,a nie do mnie ( jeśli w ogóle jakieś masz,bo z wredniejszą dziewuchą w życiu nie miałam do czynienia).Ile Ty masz lat , 10 ? Bo tak się zachowujesz.DOROŚNIJ ![/quote]

blackberry1 > 30-08-2011, 0:56

[quote name="tosia_"]@blackberry1

Nie podniecaj sie tak dziewczyno.

@sylwiaQ

Krytyke tez trzeba umiec przyjac, szczegolnie jesli jest w jakims chociazby stopniu uzasadniona.[/quote][/quote][/quote]

"Nie podniecaj sie tak dziewczyno. " - przykład zdesperowanej "dziewczynki",która dała popis swoim "inteligentym" tekstem. 8O rzeczywiście INTELIGENTNE - brawo :lol:

a krytyki to akurat Ty przyjąć nie potrafisz,taka z Ciebie mądrala? Musisz wiedzieć,że nie zawsze masz racje i tyle.! A z takimi tekstami to wyjeżdżaj do swoich koleżanek,a nie do mnie ( jeśli w ogóle jakieś masz,bo z wredniejszą dziewuchą w życiu nie miałam do czynienia).Ile Ty masz lat , 10 ? Bo tak się zachowujesz.DOROŚNIJ !

young_lady_88 > 30-08-2011, 1:36

masz racje, sorry sylwia, rzeczywiscie nie moja sprawa. sylwiaQ jak dla mnie zawsze brzmialas bardzo radykalnie w sprawie wydawania pieniedzy, pewnie zle zroumialam i niepotrzebnie skomentowalam. czasami pisze posty pod wplywem chwili, nie zastanawiam sie 100 razy zanim cos powiem. macie racje ze nie moja sprawa, nie bede sie wiecej czepiac.

tosia_ > 30-08-2011, 17:05

a krytyki to akurat Ty przyjąć nie potrafisz,taka z Ciebie mądrala? Musisz wiedzieć,że nie zawsze masz racje i tyle.! A z takimi tekstami to wyjeżdżaj do swoich koleżanek,a nie do mnie ( jeśli w ogóle jakieś masz,bo z wredniejszą dziewuchą w życiu nie miałam do czynienia).Ile Ty masz lat , 10 ? Bo tak się zachowujesz.DOROŚNIJ ![/quote]

Bardzo blyskotliwe i inteligentne. Gratuluje, bo ta wlasnie wypowiedzia udowodnilas, ze to chyba jednak nie ja musze dorosnac.

Z mojej strony EOT.

blackberry1 > 30-08-2011, 17:47

No i gitara 8)

ayumi_ > 09-08-2012, 22:58

Jest ktoś aktualnie w tym mieście ?!

zbroszka > 04-11-2012, 21:42

ja tu teraz jestem, daj znać na maila, albo coś
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza