-
-
Re: MATURA ;)
rosario > 14-05-2012, 18:54
a ja za soba mam juz 7 z 9
zostala mi geografia rozsz. w czwartek i hiszpanski 22.05. a juz bym tez chciala koniec -
prettyvisitors > 14-05-2012, 19:01
rosario - o właśnie! dokładnie to samo mi zostało. Troszkę beznadziejnie, że hiszpański tak późno... -
blonde > 14-05-2012, 19:03
angela - zazdroszczę Ci, że już masz zaraz koniec! ja za sobą mam już 6, a przed sob jeszcze 4: 17-go geografia, 21go francuski, 22go polski ustny i 24go angielski ustny... -
rosario > 14-05-2012, 19:58
@blonde
strasznie pozno masz te ustne!
ja mialam w ubieglym tygodniu 6 egzaminow, w poniedzialek ustny ang, w piatek ustny polski
jesli chodzi o geografie... ja dzis dopiero koncze pierwsza klase powtarzac (czytam caly podrecznik) wiec troche mam opoznienia, ale mam nadzieje, ze jakos do czwartku dam rade... haha, pewnie jeszcze w czwartek bede sie doksztalcac -
allie > 15-05-2012, 21:05
nowe wieści z frontu.
zgubiłam literaturę przedmiotu, miałam wszystko na kompuerze zeskanowane i wsiąkło mi to gdzieś. a matura w czwartek, jutro biblioteki zamknięte.
Niech żyje JA. Jak mi zada wszystkie pytania o literaturę to nie zdam. A babka, która będzie mnie egzaminować już pare osob w tym roku oblała...nie wiedzialam, ze mozna to oblać!;p zaczynam się stresowac... -
rosario > 15-05-2012, 23:40
[quote name="allie"] Jak mi zada wszystkie pytania o literaturę to nie zdam. [/quote]
raczej nie zadaja pytan tylko o literature. bardziej o tresc prezentacji ewentualnie cos o lekturze, jesli masz takie bo je dobrze znaja -
eve.marie > 16-05-2012, 15:31
Ja właściwe mam już wszystko za sobą. Cały zeszły tydzień pisałam, a w piątek miałam ustny angielski. O dziwo zdałam go na 29/30 punków. Wczoraj zdawałam ustny polski na który uczyłam się tylko w poniedziałek. Wydawało mi się, że mi źle poszło, a jednak dostałam 18/20 punktów. Jest co świętować! :mrgreen: -
allie > 16-05-2012, 18:06
Ja mam jutro ustny polski, a jeszcze nic nie mam..;p
Ale mam prosty temat więc będę lać wodę. -
moya > 17-05-2012, 17:14
ja lałam wodę, tak sie mega zacinajac, bo nic nie umialam doslownie, rozwijalam tylko to co mialam na planie ramowych i mnie przepuscili, 12/20.
A co do pytan, to chyba nie ma reguły, u mnie np czesto sie pytali o różne epoki, albo tez dlaczego wybralas ta ksiazke itp.
jutro mam ang ustny, stresuje sie mega, bo czuje, ze bd gadac glupoty i nie odrozniajac powiem połowę po niemiecku... -
blonde > 17-05-2012, 18:03
Czy ktoś pisał geografię dzisiaj? Jak dla mnie nie była trudna, ale oczywiście porobiłam kilka głupich błędów... Patrzyłam odpowiedzi, ale ciężko mi powiedzieć ile będę miała punktów bo nie wiem czy mi pozaliczają niektóre odpowiedzi... Ale mniej niż 70% na pewno nie będzie, więc jest OK