• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Summertime- welcome to Hale Barns :D Or rather HELL Barns :D

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Summertime- welcome to Hale Barns :D Or rather HELL Barns :D

• Summertime- welcome to Hale Barns :D Or rather HELL Barns :D
  • Re: Summertime- welcome to Hale Barns :D Or rather HELL Barns :D

Agata89 > 11-06-2009, 0:31

dobrze by jednak było gdybyś nie była sama w chwili odejścia, bo to jednak nieobliczalna rodzina i nie wiadomo co mogą zrobić. A jak będziesz z kimś to zawsze większy komfort psychiczny.

Gorzej na tym wyjść nie możesz, bo jakim cudem ?

Summertime > 11-06-2009, 16:54

Myślałam, ze sie załamię.

Telefon wpadł mi do kibla, przestał działąć, nie mogłam się nawet skontaktować z moją kolezanką, która miała mi pomóc. Po 3 godzinach suszenia suszarka na szczęście ożył

Jej kolega przyjedzie po mnie o ósmej wieczorem, nie pod dom bo nie chcę im narobic kłopotów, przejdę sie kawałek , potem zawiezie mnie do kol, pójde z nia na babysittinga wieczornego, przekimam u niej z 4 godziny i siup na lotnisko

Z dzisiejszych newsów to tylko tyle, że na śniadanie mam jesć płatki z mlekiem a nie jogurtem czy serkiem wiejskim, bo ona kupiła ten jogurt dla mnie i to ma mi starczyc też na inne posiłki Więc na śniadanie tylko mleko

Aaa, no i miała do mnie pretensje, że nie napisałam jej w mailach że piję wodę mineralną, bo ona ma tu kilka butelek ale to jest na przyjęcie małej, więc jak mi nie pasuje kranówa to mam sobie sama kupic ;D Jej się w wózku druga zgrzewka nie zmieściła, a ona ma chory kregosłup więc nie będzie mogła tak i tak przenieść tej wody z samochodu do domu

Summertime > 11-06-2009, 16:55

Chyba juz nie dam rady się odezwać, więc trzymajcie kciuki za jutro, odezwę się w niedzielę prawdopodobnie i napisze czy żyję

89dzoana89 > 11-06-2009, 17:54

3maj sie tam;*!!!!

I zostaw im jakis mily list na pozegnianie!!

I co najwazniejsz ostrzez ta dziewczyne ktora ma Ciebie zastapic!!

jadlasiebie > 11-06-2009, 18:08

trzymam kciuki za Ciebie kochana;*

dominikan@ > 11-06-2009, 18:08

Summertime mi tez kiedys wpadła do sedesu Nie potrzrebnie ja od razu włączałaś. Trzeba było ją troche zostawić żeby sama wyschła. Moja normalnie działała ale po jakimś czasie bateria zaczeła się non stop wyładowywac.

shante > 11-06-2009, 18:53

Ajj czuję się jakby jakiś serial dobiegał końca i będę z niecierpliwością czekać na Twoją wiadomość, żeby wiedzieć, jak się to wszystko potoczyło Powodzenia i miłego powrotu do domu z tego HELL Barns :lol:

:*

agulka > 11-06-2009, 19:57

trzymaj sie dzielnie i koniecznie sie odezwij jak juz bedziesz miala okazje! martwimy sie to o Ciebie

powodzenia!!!

Kierlajn > 15-06-2009, 0:00

I jak sie zakonczyla ta historia, ktos cos wie? ...

agulka > 15-06-2009, 0:06

mam nadzieje, ze zakonczylo sie dobrze i ze summertime jest bezpieczna w domu. odezwij sie asap !
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna