-
-
Re: Rocznik '89 rlz.
asiafrugo > 14-04-2008, 19:20
Nie znosze Warszawyjest brzydka, zatłoczona i dostałam tam mandat w metrze -
edyta_s > 14-04-2008, 20:06
napisac prezentacje? ja juz sie jej uczyc zaczynam :lol:
ja juz tez sie nie boje matury, mam to gdzies, obym zdala -
edyta_s > 14-04-2008, 20:06
napisac prezentacje? ja juz sie jej uczyc zaczynam :lol:
ja juz tez sie nie boje matury, mam to gdzies, obym zdala -
Ninka Jones > 14-04-2008, 20:39
ja tez nie znosze, ale Grzes tam jest
jak mi go wysla na Broadway to mnie krew zaleje! :twisted: -
Ninka Jones > 14-04-2008, 20:39
ja tez nie znosze, ale Grzes tam jest
jak mi go wysla na Broadway to mnie krew zaleje! :twisted: -
idril > 14-04-2008, 21:55
jak Ci nie przeszkadza to sie ciesze
ja myslam ze to na dluzszy okres juz wynajmujesz wiesz tak ze wzgledu na studia a to na razie na wakacje tylko. no to dobrzezobaczymy co bedzie dalej po wakacjach.
wiesz Nin Ty chyba musisz sobie dawkowac tak wszyteki zmiany i nowe wrazenia bo Ci sie pomysly wyczerpia i co bedzie?! umrzesz z nudow -
idril > 14-04-2008, 21:55
jak Ci nie przeszkadza to sie ciesze
ja myslam ze to na dluzszy okres juz wynajmujesz wiesz tak ze wzgledu na studia a to na razie na wakacje tylko. no to dobrzezobaczymy co bedzie dalej po wakacjach.
wiesz Nin Ty chyba musisz sobie dawkowac tak wszyteki zmiany i nowe wrazenia bo Ci sie pomysly wyczerpia i co bedzie?! umrzesz z nudow -
Ninka Jones > 14-04-2008, 23:03
nuda?! w moim życiu?nie ma mowy :lol:
ja sie ciesze że chociaż na wakacje, jak juz będ? wyniki rekrutacji to bedzie czas zeby na spokojnie stancje poogladaci ja jeszcze nie wiem jak bedzie mi sie mieszkalo z dziewczynami... jesli niefajnie to im powiem i bede szukac na wlasna reke. o kredyt sie i tak bede starac a rodzice tez mi pomoga moja mama az promienieje jak zaczynam o Warszawie gadac, nie poznaje jej -
Ninka Jones > 14-04-2008, 23:03
nuda?! w moim życiu?nie ma mowy :lol:
ja sie ciesze że chociaż na wakacje, jak juz będ? wyniki rekrutacji to bedzie czas zeby na spokojnie stancje poogladaci ja jeszcze nie wiem jak bedzie mi sie mieszkalo z dziewczynami... jesli niefajnie to im powiem i bede szukac na wlasna reke. o kredyt sie i tak bede starac a rodzice tez mi pomoga moja mama az promienieje jak zaczynam o Warszawie gadac, nie poznaje jej -
Yoanna > 14-04-2008, 23:47
to wez dla odmiany napomknij o londynie i sprawdz reakcje :lol: :wink: