-
-
Re: wybory rodzinek...
idril > 30-03-2008, 23:57
ta?
ja juz sie swoje wydenerwowalam.... -
Vorissa > 31-03-2008, 16:31
uhm -
Vorissa > 31-03-2008, 16:31
uhm -
Gość > 01-04-2008, 21:21
A ja mam tu dwie rodziny w Sztokholmie co kogos chca od czerwca/lipca/sierpnia na dluzszy okres. Skad ich znam? Spotykam sie z ich terazniejszymi operkami. Jedna rodzina jest polsko-szwedzka, ale spokojnie mozna szwedzki z nimi tez cwiczyc, a druga jest amerykanska (zanim przeniesli sie tutaj mieszkali dlugo w Londynie, a wiec zwyczaje w domu sa angielskie).
Chce ktos? -
Gość > 01-04-2008, 21:21
A ja mam tu dwie rodziny w Sztokholmie co kogos chca od czerwca/lipca/sierpnia na dluzszy okres. Skad ich znam? Spotykam sie z ich terazniejszymi operkami. Jedna rodzina jest polsko-szwedzka, ale spokojnie mozna szwedzki z nimi tez cwiczyc, a druga jest amerykanska (zanim przeniesli sie tutaj mieszkali dlugo w Londynie, a wiec zwyczaje w domu sa angielskie).
Chce ktos? -
idril > 01-04-2008, 21:27
gdybym teraz nie miala tych swoich anglikow to bym sie zainteresowala ta druga rodzinka...
ale tak to nic....
ogladalam dzisiaj bilety na swieta bozego narodzenia.
na powrot jeszcze mozna tanio znalezc. ale na przyjazd to nie ma taniej niz 140Ł bez dodatkowych oplat...
niezle.
jak przylece do UK to bedzie trzeba zaczac cos myslec tak gdzies w sierpniu.
kurcze. -
idril > 01-04-2008, 21:27
gdybym teraz nie miala tych swoich anglikow to bym sie zainteresowala ta druga rodzinka...
ale tak to nic....
ogladalam dzisiaj bilety na swieta bozego narodzenia.
na powrot jeszcze mozna tanio znalezc. ale na przyjazd to nie ma taniej niz 140Ł bez dodatkowych oplat...
niezle.
jak przylece do UK to bedzie trzeba zaczac cos myslec tak gdzies w sierpniu.
kurcze. -
Yoanna > 01-04-2008, 22:34
idril bo tanie linie lotnicze jeszcze nie sprzedaja na boze narodzenie.
no ale ceny biletow zawsze sa takie ze hej ;/ w tamtym roku od samego poczatku sie interesowalam biletami i w koncu polecialam za 200 f z przesiadka w szwajcarii ;P -
Yoanna > 01-04-2008, 22:34
idril bo tanie linie lotnicze jeszcze nie sprzedaja na boze narodzenie.
no ale ceny biletow zawsze sa takie ze hej ;/ w tamtym roku od samego poczatku sie interesowalam biletami i w koncu polecialam za 200 f z przesiadka w szwajcarii ;P -
Vorissa > 01-04-2008, 22:42
w ryanairze bilety s? do październiak dostępne... czyli tak gdzie? za 2 miesi?ce powinny być już na grudzień, ale Ryanair do Wawy chyba nie lata... zreszt?, beznadziejny ponoć jest.