-
-
Re: Skąd mam mieć pewność?
Klarasek > 28-08-2007, 14:29
Wampirek wolalabym zebys byla wysokim, przystojnym brunetem, ale i tak mi milo -
WAMPIREK > 28-08-2007, 15:09
Niestety jestem tylko wysoka, przystojna (piekna) ,ciemna blondynka -
Ninka Jones > 28-08-2007, 20:01
tak Klara! moj Ronnie mi tylko mowi ze mnie kocha, zadnych takich
Danny nic nie mowi wiec niech spada na drzewo!:mrgreen: -
Klarasek > 28-08-2007, 21:15
moj dzisiaj"Klara, mam ochote na pieczonego kurczaka.Pojdziemy do sklepu, kupimy go, wyrwiemy mu skrzydla a potem piora.A glowe obetniemy bo jest za duza i nie zmiesci sie do buzi.I podzielimy sie tym kurczakiem, dobraaaa?"
zaczynam sie bac.... -
WAMPIREK > 28-08-2007, 23:45
Hehe...no doslownie strach sie bac
Biednego kurczaka tak torturowac... -
Ninka Jones > 29-08-2007, 1:00
ile on ma? moze sie zakochal? :lol: -
Klarasek > 29-08-2007, 13:14
no nie moge!Hosci wyjezdzaja z dziecmi na pare dni do Hamburga powiedzieli ze moge zostac w Bonn jak chce, a teraz przychodzi host i mowi ze jednak by bylo dobrze jakbym z nimi pojechala i im pomogla :evil:
To jest moj miesiac probny, po powrocie do PL mam jeszcze egzamin ONI O TYM WIEDZA obiecali ze jak do nich przyjade teraz a nie w pazdzierniku to bede miala mozliwosc nauki tutaj!Akurat!Co z tego ze moge pojsc do pokoju jak nie pracuje skoro mi sie dzieciaki nad uchem dra w salonie(ten moj nieszczesny pokoj)I jak tu sie uczyc?!
Myslalam pojada to bede miala spokoj a oni mi wyskakuja ze jednak woleliby zebym pojechala :evil:
Powiedzialam im ze nie moge bo musze sie uczyc to host zrobil mine, ktora mowila"jak chcesz ale wiedz ze bedzie nam ciezko"
Ale jestem zla! -
idril > 29-08-2007, 13:26
nie nawidze min pt.' no dobrze ,ale....'
obojetnie w czim wykonaniu.
ale dobrze ze im powiedzialas. nie jedz musisz sie uczyc i tak bylo w planach i MUSZA to uszanowac! -
Karolina_c > 29-08-2007, 14:51
[quote name="Klarasek"]
Powiedzialam im ze nie moge bo musze sie uczyc to host zrobil mine, ktora mowila"jak chcesz ale wiedz ze bedzie nam ciezko"
Ale jestem zla![/quote]
Nie trzeba bylo sobie tylu dzieciakow robic 8) a Ty to masz leciutko? Bardzo dobrze im powiedzialas! -
WAMPIREK > 29-08-2007, 16:05
No tak dla nich by bylo zawsze lepiej...durni hosci :mad:
Dobrze,ze sie nie zgodzilas...czyli co wolne juz masz ?