-
-
Re: zbliza sie godzina zero-> Julii rosną szkrzydla...
idril > 26-08-2007, 21:56
ta twoja hostka jest po prostu bezczelna
jakas chamka niewychowana!
zero empatii!
mi dzisiaj zadziwiajaco dzien minal szybko. chlopcy, moje male robaczki kochani byli! a z katja nie mialam dzisiaj za bardzo do czynienia, tlyko jej przygotowalam kolacje i nakarmilam ja.
teraz w koncu robie pranie i juz moge sie relaksowac!
jutro pracuje rano od 9:15 do 11:45 i dalej nie wiem bo jescze planu tygodnia nie dostalam. wlasnie host siedzi na gorze i tworzy ten moj plan
a hosta dzisiaj juz jak zwykle wyjechala i wraca we wtorek w nocy.
spok, cisza - zyc nie umierac! -
Ninka Jones > 26-08-2007, 22:15
drugie imie mojej hostki to BEZCZELNA
ajjj whatever.
wali mnie to juz -
Gość > 27-08-2007, 11:05
Ninka, to jak hostka mojej siostry normalnie... -
Ninka Jones > 27-08-2007, 20:53
ja wogole musze powiedziec ze aupairki rocznik 89 (wykluczajac idril) maja pecha do hostek... -
idril > 27-08-2007, 22:19
moja hostke to rowno, wszytsko, po calosci je'bie
inaczej tego nie mozna powiedziec.
nie obchodza ja jej dzieci, czy w domu czysto, czy ciuchy sa czyste, czy zarcie w lodowce.
zamyka sie tlyko na cale dnie w swoim 'gabinecie' i gada przez telefon.
robie to na zmiane z wyjezdzaniem do niedzieli wieczorem (pozniejszego po poludnia) do czwartku rana do pracy.
wiec nawet jak jest w czwartek i piatek w domu kiedy ja pilnuje dzieci to i tak sie nie wytaca co ja wyprawiam z dziecmi bo ja to nie interesuje
od czasu do czasu kiedy ktores z nich mocno (ale tak juz na prawde) beczy (zazwyczaj przez Katje ktorys z chlopcow daje popis) pod jeje oknem to wygladnie przez te okno i daje szlaban dla malej (zakniecie w nieumeblowanym- gole, biale sciany- pokoju az do 8 wieczor, dodam ze obojetnie czy kara jest wykonana o 7 rano czy o 7 wieczorem do malej nie ma prawa nikt wejsc ani ona nie moze wyjsc)
i taka to polityka u mojej hostki.
w dodatku to ona rzadzi w domu i host nawet przy glupich sparach zawsze mowi ze musi sie najpierw zapytac hostki. -
WAMPIREK > 27-08-2007, 22:46
O matko
U mnie hosci jakos razem rzadza w domu..panuje demokracja
Zreszta po co im panowac...jak oni zawsze wiedza co maja kupic COLE i CZEKOLADE... -
Grizzly > 29-08-2007, 14:47
Ta Katja ma nierowno pod sufitem.. ale w sumie czego sie dziwic, z takimi rodzicami, ktorzyh zamykaja na pol dnia w izolatce to kazdy by zwariowal;/ Ja widze ze ona zachowuje sie okropnie, i nalezy sie jej kara, ale nie taka 8O a szczegolnie ze ta kara jej nic nie daje, i ciagle robi to samo, moze powinni wymyslec cos innego;/
Myslal ktos zeby isc z nia do psychologa? -
idril > 30-08-2007, 22:21
Grizzly moi hosci oboje SA PSYCHOLOGAMI.
jesli takie tez maja metody dla swoich pacjentow to ja dziekuje.
a w ogole to ja zla jestem dzisiaj.
dowiedzialam sie ze hotka jedzie na jakies sympozjum 12 wrzesnia i ja musze sama dojechac na lotnisko!
no a to jednak nie jest w moim przypadku takie proste
bo:
no najpierw autobusem (55minut) do Norrkoping. pozniej wsiasc w dobra kolejke do Stockholmu (godzina i 35 minut) nastepnie w dobra kolejke ze stockholmu na lotnisko (jakies 30minut) znalezc terminal i wsiasc do samolotu.
no i glupia sprawa.
zmeczona tez jestem.
padam na twarz (pracowlam od 7:25 do 18:30)
juto mam od 7:15 do 17:15
i dzisiaj mija dzien w ktorym pracuje juz miesiac! -
Gość > 31-08-2007, 17:07
Szkoda ze nie lecisz ze Skavsty, mialabyc o niebo blizej.
Ale Idril, mysle ze odnalezc sie to wcale nie problem, wszystko dobrze oznaczone, a zawsze mozna spytac sie ludzi, wszyscy mowia po angielsku. -
Gość > 31-08-2007, 17:08
o ktorej masz ten lot? moze ja bym zdazyla ci dobra kolejke pomoc znalezc na centrali