-
-
Re: British dream ^ ^
WAMPIREK > 10-07-2007, 18:37
Obys miala racje ... bo poki jestem na półmetku -
black_rose1706 > 10-07-2007, 18:39
Poczatki sa zawsze trudnePozniej leci juz Mowie Ci ze nie obejrzysz sie a juz bedziesz u swojej rodzinki -
Grizzly > 11-07-2007, 15:02
ups.. ^ ^
tak jakos wyszlo..:>>
No ale ok.. wiec u mnie wszystko wporzadkuW pon. w pracy bylo tak jak pierwszego dnia, czyli bardzo fajnie, mialam zmiane z tym menedzerem Jamesem- zabawny chlopak, no i co wazniejsze pomocny. Klijenci- wikszosc stalych bywalcow, ale bylo tez troche mlodziezy i wszyscy jak zwykle bardzo mili. Jeden facet mi zaczal golabki pod niebiosa wychwalac i opowiadal o nich znajomym.. ach ta polska kuchnia :lol:
o 11;33 stamtad juz wyszlam, i idac szybkim krokiem w 22min bylam w domu :wink: szefa nie bylo to nie mial mnie kto podwiezc..;p
Dostalam zalegla dniowke za tamten poniedzialek, a nastepne zmiany mam w sobote 15-19, i w niedziele 19- do konca, czyli ze zaczynam prace pelna para :wink:
A pozzzzatym hm.. znowu bylam w banku bo ostatnim razem jak zakladalam konto koles nawalil- nie wiem co zrobil ale mi konta nie zalozono, i na darmo czekalam 2 tyg na przyjscie papierow poczta :? no ale teraz juz wszystko zalatwione
Wczoraj wykapalam dzieci, polozylam spac wyjatkowo wczesnie, bo przyszla hostki kolezanka z pracy i ogladalysmy wieczorem filmy na dvd : )
PS Sluchajcie tu.. starszy koles w banku, wtedy 2 tyg temu wzial moj dowod zeby spisac adres itd. wszystko ladnie wprowadzil do kompa i dal mi wydrukowane, w domu sie patrze i..
Agata Kania
adres blablabla
167 BRAZOWE
buhahahahaa.. jaki mialysmy ubaw z hostka..
pokazalam te kartki takiej mlodej babce w banku wczoraj to malo nie padla.. i poprosila mnie zebym jej je zostawila, zeby pokazala innym ..)) -
Yoanna > 11-07-2007, 19:25
buahhahha komedia :lol:
ej kobito a masz jakies plany na niedziele we wczesniejszych godzinach? :lol: 8) -
Grizzly > 11-07-2007, 22:17
Planujemy sie z Migotka do Reading wybrac, tym razem w celach turystycznych a nie zakupowych, masz moze jakis ciekawszy pomysl? :wink: -
Yoanna > 11-07-2007, 22:45
ha :lol: moj pomysl identyczny hehehe wiec az sie dziwie ze tak sie zlozylo :lol: grizzly, migotka, yoanna i reading w wersji turystycznej. ja sie pisze na to heheheh zaraz ci jeszcze pw wysle -
WAMPIREK > 12-07-2007, 17:49
Yoanna wez aparat..bo ani Migotka (Monika) ani Grizzly (Agata) nie my?l? o takich sprawach ....wrrr a my chętnie zobaczymy jak się bawicie -
Grizzly > 13-07-2007, 13:27
ha, a wlasnie ze hostka dala mi jej cyfrowke do uzywania i moge wziasc Monis :wink:
tylko ze na razie jakos nie bylo okazji do robienia zdiec ;> -
Yoanna > 13-07-2007, 19:20
no to bedzie okazja. w niedziele :lol: -
idril > 15-07-2007, 11:08
fajnie ze sie spotykacieaz zazdroszcze!