-
-
Re: oczekiwanie na rodzine
WAMPIREK > 12-06-2007, 23:57
Asiu,Ty tam pamietaj o tym powitaniu co mi kiedys pisalas
Chlebem i sol? :lol: -
agata_nb > 13-06-2007, 0:00
ehh, tylko jak mam poznac znajomych, nie bede podchodzic do ludzibez sensu, jak mam sie nauczyc jezyka jak nie mam nawet z kim rozmawiac a z dzieckiem raczej wolalabym cos robic bo przy tych bajkach pod wieczor juz zasypiam
Jedyny plus to godzina kiedy dziecko ma pojsc do lozka, 20.30 ;] -
Ninka Jones > 13-06-2007, 0:39
ahhh nareszcie mnie aktywowali ^^ nie wiem czemu tak długo to trwałoa ja będe ćwiczyć ang z moim kochasiem szkoda że on ma taki głupi północny akcent xD -
Karolina_c > 13-06-2007, 7:27
[quote name="agata_nb"]Jedyny plus to godzina kiedy dziecko ma pojsc do lozka, 20.30 ;][/quote]
chcialabym zeby moje dziecko tak szlo do lozka, ale w wakacje siedzi piernik do 23 :? -
Grizzly > 13-06-2007, 9:00
Moje maja teoretycznie chodzić spać o 19:30, ale ja sie do tak późna nimi nie będę musiała zajmować, no ale zobaczymy jak to będzie w praktyce wygl?dać -
Gość > 13-06-2007, 9:12
to wy musicie z dziecmi tak az sie poloza siedziec? 8O -
asiafrugo > 13-06-2007, 12:17
'moje' dziecko tez wczesnie chodzi spac bo o 18:30 - ale to ma swoje minusy, bo sie budzi o 6 :lol: dobrze ze ja tez w miare wczesnie wstaje bo jestem przyzwyczajona - takze mnie to nie przeraza :wink: -
Grizzly > 13-06-2007, 17:07
Emi, nie do późna.
U mnie jest tak, że mam czasem, tzn głównie od 15-16(dzieci wracaj? ze szkoły) do 18;00, a czasami że np. od 18- 19;30, wtedy hostka będzie z dziecmi w dzien a ja wieczorem. Generalnie mam godziny bardzo flexible, i czasem mam normalnie wg planu, a czasem malutko
Opisywala mi to hostka dokładnie w mailach, ale to troche popl?taneWszystko się okaże na miejscu. -
Gość > 13-06-2007, 17:29
flexible godziny to nie tak fajnie... bo nie mozna sie nigdzie umowic z nikim tylko bedzie wszystko na ostatnia godzine... ale - miejmy nadzieje, ze sie ulozy w porzadku jednak
to Ty, Grizzly, masz miec ta pielegniarke czy kogos? Znaczy sie ze sluzby zdrowia hostka? -
Karolina_c > 14-06-2007, 20:19
ja mam niby takie flexible, ze na przyklad mam ostac z mala na kilka dni, ale o planach dowiaduje sie 2 tygodnie wczensiej na szczescie. W przyszlym tygodniu bedzie masakra, 4 dni (z 3 nocami) z mala aaaaaaaaa