• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

oczekiwanie na rodzine

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Administracja

• Kosz

• oczekiwanie na rodzine

• oczekiwanie na rodzine
  • Re: oczekiwanie na rodzine

WAMPIREK > 12-06-2007, 23:57

Asiu,Ty tam pamietaj o tym powitaniu co mi kiedys pisalas

Chlebem i sol? :lol:

agata_nb > 13-06-2007, 0:00

ehh, tylko jak mam poznac znajomych, nie bede podchodzic do ludzi bez sensu, jak mam sie nauczyc jezyka jak nie mam nawet z kim rozmawiac a z dzieckiem raczej wolalabym cos robic bo przy tych bajkach pod wieczor juz zasypiam

Jedyny plus to godzina kiedy dziecko ma pojsc do lozka, 20.30 ;]

Ninka Jones > 13-06-2007, 0:39

ahhh nareszcie mnie aktywowali ^^ nie wiem czemu tak długo to trwało a ja będe ćwiczyć ang z moim kochasiem szkoda że on ma taki głupi północny akcent xD

Karolina_c > 13-06-2007, 7:27

[quote name="agata_nb"]Jedyny plus to godzina kiedy dziecko ma pojsc do lozka, 20.30 ;][/quote]

chcialabym zeby moje dziecko tak szlo do lozka, ale w wakacje siedzi piernik do 23 :?

Grizzly > 13-06-2007, 9:00

Moje maja teoretycznie chodzić spać o 19:30, ale ja sie do tak późna nimi nie będę musiała zajmować, no ale zobaczymy jak to będzie w praktyce wygl?dać

Gość > 13-06-2007, 9:12

to wy musicie z dziecmi tak az sie poloza siedziec? 8O

asiafrugo > 13-06-2007, 12:17

'moje' dziecko tez wczesnie chodzi spac bo o 18:30 - ale to ma swoje minusy, bo sie budzi o 6 :lol: dobrze ze ja tez w miare wczesnie wstaje bo jestem przyzwyczajona - takze mnie to nie przeraza :wink:

Grizzly > 13-06-2007, 17:07

Emi, nie do późna.

U mnie jest tak, że mam czasem, tzn głównie od 15-16(dzieci wracaj? ze szkoły) do 18;00, a czasami że np. od 18- 19;30, wtedy hostka będzie z dziecmi w dzien a ja wieczorem. Generalnie mam godziny bardzo flexible, i czasem mam normalnie wg planu, a czasem malutko

Opisywala mi to hostka dokładnie w mailach, ale to troche popl?tane Wszystko się okaże na miejscu.

Gość > 13-06-2007, 17:29

flexible godziny to nie tak fajnie... bo nie mozna sie nigdzie umowic z nikim tylko bedzie wszystko na ostatnia godzine... ale - miejmy nadzieje, ze sie ulozy w porzadku jednak

to Ty, Grizzly, masz miec ta pielegniarke czy kogos? Znaczy sie ze sluzby zdrowia hostka?

Karolina_c > 14-06-2007, 20:19

ja mam niby takie flexible, ze na przyklad mam ostac z mala na kilka dni, ale o planach dowiaduje sie 2 tygodnie wczensiej na szczescie. W przyszlym tygodniu bedzie masakra, 4 dni (z 3 nocami) z mala aaaaaaaaa
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia