• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Yoanna - dogonić marzenia...

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Yoanna - dogonić marzenia...

• Yoanna - dogonić marzenia...
  • Re: Yoanna - dogonić marzenia...

(-:MARZENA:-) > 17-06-2006, 22:46

can't wait!

Yoanna > 17-06-2006, 22:50

[quote name="Pigwa"]tak jest szefie :twisted:[/quote]

haha to mi sie podoba :lol:

no to zegnam was juz, ide spac, bo wczesnie musze wstac....

Asienka > 19-06-2006, 11:11

Asia, potrzebuje Twojego nr kom or sth

(-:MARZENA:-) > 27-06-2006, 11:51

Yoanna co ty masz z telefonem...nie moge wysylac smsow do ciebie nie mam pojecia why....do innych dochodza....w kazdym razie mam nadzieje ze to przeczytasz....troche mi Leslie plany pomieszala bo mam sobote cala rozpierniczona :/ tzn musze sprzatac do poludnia...pozniej popoludnie mam wolne a wieczorem babysitting wiec nie ma szans ze sie wyrwe gdzies poza Radlett :? niedziele mam cala wolna wiec sie wtedy spotykamy czy tego chcesz czy nie mam jeszcze wolny caly piatek....ale co ja z nim zrobie sama :roll: musze dzis o rower spytac to moze nawiedze Michaele (au pair ze Slowacji) bo mieszka tylko jakies 2 mile ode mnie...to by bylo na tyle...wyslij mi jakos mailem twoj nr telefonu (domowy do hostow) -to sie ugadamy....bo z netem to u mnie tak srednio...w domu leslie go non stop okupuje :? wiec z bibliotekowego korzystam :? :? :?

Yoanna > 28-06-2006, 22:48

przeciez\ dochodza bez problemu hhe wiem, ze to pisalas wczesniej

jejku pare dni temu bylam w kafejce, napisalam dlugiego posta i niesttey cos z forum bylo ze juz nic sie nie otwieralo.ehh...

wiec jestem tu juz poltora tygodnia w londynie na balham. pierwszy tydzien pracowalam z niemka, dorothee, w ta sobote juz pojechala. no i dobrze heheh. przynajmniej moglam sie wprowadzic do wlasciwego pokoju a nie w goscinnym

hosci moi to rebecca i phil. a dzieciaczki albie (18 miesiecy), kit (4 lata), phoebe (6) i harry (8). dzieci troche dzikie, ale smieszne bardzo. mamy fun

pracy troche jest, ale to bylo wiadome. zreszta chyba i tak mniej niz w sheffield.

w niedziele bylam na miescie, spotkalam sie z justyna - kol z klasy, ktora tez tu jest operka, od dwoch tyg fajnie bylo, wysmialysmy sie, narobilysmy lipy heheh. poniedzialek tez fajny, wieczorem spotkanko z kumplem, super czas, w sumie wyszlo ze byl london by night heheh bo przed polnoca wrocilam no a potem z rana oczywiscie wstawac mi sie nie chcialo, ale warto bylo. teraz to tez na weekend czekam, w niedziele z marzena sie widze, ciesze sie bardzo wczoraj dzwonilam do niej do radlett to pierwszy raz w zyciu gadalysmy tak przez tel, kurcze fajnie, znamy sie tyle czasu i w koncu bedziemy mogly sie spotkac.

asienka moze tez bedzie, ale nie wiem, nie odpisuje na smski jak na razie, aska co sie dzieje? a ty pigwa co porabiasz, kiedy dokladnie przyjezdzasz?#

no nie wiem co tu jeszcze napisac, londyn fantastyczny, lubie ten klimat,m taka fajna atmosfera tu jest...

pozdrowka dla was wszystkich papap

bUka > 29-06-2006, 0:10

o dżoana... fajnie z etam u ciebei wszystko okej zycze powodzenia i czestszego dostepu do neta paps

Asienka > 29-06-2006, 11:16

No mowilam, ze mi cos z komorka sie dzieje i nie moge ci odpisac na smsa :evil:

ja w niedziele moge przyjechac, wysle ci na priva moj nr domowy tu to zadzwon, albo ty mi daj nr domowy sowj to ja zadzwonie i sie zgadamy. bo ja musze dokladnie wiedziec co i jak

a pigwa tez ma byc w londynie juz 2 lipca czyli akurat chyba to niedziela jest, no ale nie wiem jak to z nia

Yoanna > 29-06-2006, 12:48

dzieki aska za tel, jak bede sama w domu to postaram sie zadzwonic, wstepnie jest tak, ze niedziela o 10 na stacji kings cross/ st pancras

ale dzis sliczna pogoda, slonce grzeje niezle wcale ten londyn taki deszczowy nie jest heheh. jeszcze tylko dzisiaj, jutro i weekend! nie moge sie juz doczekac.

dzis kit ponad pol godziny zastanawial sie w czym ma isc do przedszkola. w koncu sie ubral, schodzi, patrze jaki trendy hehehe. a jego koledzy sie pytali czemu przyszedl w pizamie ale to nie byla pizama heheh.

no a teraz siedze w kafejce na tooting, oczywiscie dwa kompy dalej polak jakis, ostatnio tu bylam to tuz obok mnie jakis siedzial, pelno tu polakow wszedzie. w mc donaldzie bylam z justyna to obok nas tez polki... 15 min od domu mam polski kosciol, polski sklep, badziewiasty polski klub.. heheh wiec jak by mi sie polskosci zachcialo to nie ma problemu

Asienka > 29-06-2006, 15:56

Yoanna bo ty z balhamu masz czarna linie metra jak widze, wiec moze wiesz jak ona jezdzi. Bo ja jak ostatnio bylam chcialam sobie z Waterloo, tam gdzie przyjezdzam, pojechac sobie ta northern a tu nie dzialala czy cos akurat. To bylo tylko tak raz czy cos sie z nia dzieje?

10 na king's cross - ok - ale jak sie znjadziemy? jakis punkt trzeba wyznaczyc

Paula > 29-06-2006, 23:43

Northern Line od jakiegos czasu nie dziala na tej tzw. galezi "Charing Cross branch" czyli przez Waterloo, ale to tylko w weekendy, w tygodniu wszystko spoko jezdzi-a przynajmniej powinno

A Balham i Tooting Broadway to takie polskie dzielnice w Londynie, od nich tylko chyba Hammersmith jest lepsze...
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia