-
-
Re: Sol - OSZUKAC PRZEZNACZENIE!
Sol > 04-05-2006, 14:01
Marta ani ciebie ani tortu :!:
Czuje sie olana!!!
Co do wesela i mojej historii zyciowej to opisze wszystko chyba dzisiaj wieczorem-jak dostane natchnienia :wink: -
maya > 04-05-2006, 14:50
W takim razie czekamy na relacje ... -
Sol > 04-05-2006, 20:00
Moge pisac,mam chwilke spokoju i natchnienia :wink:
A wiec od poczatku:
nie wiem jakim cudem ale dotarlam na lotnisko z pakunkami,uzbrojona w tel komorkowy i z wiara ze dam rade,bo jesli nie ja to kto? :wink:
I udalo sie !!!
Na lotnisku kolejki makabryczne ale przeszlam wszystko,nie pomylilam samolotow i cala dolecialam do Polski
Oczywiscie na lotnisku dalam sie jakiemus naciagaczowi oskubac i zaplacilam za taxi z lotniska do dworca 140 zl,ale przezylam bo wplynela na to tylko i wylacznie moja glupotaktorej jak widac mi nie brakuje-niestety :?
Potem 1,5h w kolejce po bilet na pociag i po kolejnych czterech godz bylam juz w katowicach skad mnie odebral maz mojej siostry,wtedy jeszcze narzeczony
Jak juz dojechalam do domku to wyslychalam komenarzy na temat tego jak ja sie to nie zmienilam i jakim to niby swiatowcem sie stalam,co mnie niezmiernie smieszy bo nie mozna byc swiatowcem mieszkajac w Gunsomagle :!:
Babcia oczywiscie sie poplakala,siostrzyczka tez co bylo dla mnie niezmiernie mile i tesknie za nimi na samo wspomnienie tych chwil
Potem jeszcze skoczylam do mojej bylej pracy zobaczyc sie ze znajomymi i najlepsze bo przez przypadek spotkalam moja przyjaciolke o ktorej caly czas myslalam
W sobote rano pobieglam do fryzjera i mialam tylko godz zeby kupic jeszcze buty i marynarke!Od fryzjera wybieglam bez zadnego modelowania i tapirowania bo pewnie bym wygladala jak psychol,wiec wolalam nie ryzykowac,a i tak juz bylam spozniona!!!
Potem do pierwszego lepszego sklepu,kupilam buty i marynarke i do domku!Tam juz oczywiscie wszyscy gotowi i czekaja na mnie!Makijarz mialam nie za specialny bo nie lubie sie malowac w stresie ale w sumie calkiem ok
Najlepiej bo buty mialam zajebiscie wysokie i nigdy nie noszone wiec sobie wyobrazcie
Oczywiscie przy kosciele mi sie przypomnialo ze nie mam dowodu osobistego a ze bylam swiadkiem to musialam miec,wiec z powrotem do domu,wszyscy patrzyli na mnie jak na wariatke :?
Ale pozniej juz bylo ok
Wesele zajebiste,choc niewiele pamietam,postawilam sobie za punkt honoru ze wypije z kazdym za mloda pare a ze polska wodka jest zajebiscie mocna przypomnialao mi sie dopiero pod koniec,kiedy juz ledwo stalam :?
Poznalam fajnych ludzi z Warszawy co wplynelo na moja pozniejsza decyzje ze przez najblizszy przynajmniej rok bede w niej wlasnie mieszkac.
Bo oto moje kochane auparki wiadomosc roku,za kilka tyg osiadam chwilowo w Wawie i mimo ze wzbranialam sie przed tym rekami i nogami to znalazlam tam szkole mojego zycia do ktorej zawsze chcialam chodzic,a ze teraz mam mozliwosc wiec musze ja wykorzystac-a przynajmniej sprobowac :wink: A propo jesli ktoras moze mi powiedziec cos obiektywnego o szkole Beauty Art to bylabym wdzieczna
I wiem ze pomyslicie pewnie ze jestem pieprznieta bo zmieniam zdanie tysiac razy na sekunde,i choc troszke szkoda mi Norwegii to mam nadzieje ze to jest wlasciwa decyzja.
Dla mnie najwazniejsze w zyciu jest aby robic to co kocham,to co mnie rownoczesnie pasjonuje i teraz mam taka okazje,a jesli kiedykolwiek jeszcze uda mi sie pojechac i zobaczyc norwegie to bede naprawde szczesliwa :wink:
Ale zeby nie bylo tak:ze to juz na pewno,to najpierw pomieszkam tam od czerwca do sierpnia i zobacze czy mi sie naprawde podoba,bo jesli nie to po co sie meczyc :?:
"Sukces jest wyznacznikiem wlasciwych decyzji"-czy jakos tak,otym czy moja jest wlasciwa przekonam sie pewnie w najblizszym czasie :wink:
Zyczcie mi szczescia :!: :!: :!: -
maya > 04-05-2006, 21:01
Grunt żeby robić to, czego się chce,a widze że ty juz zdecydowała? się...wierze, że znajdziesz szczę?cie w tej swojej Warszawie :wink: A to że zmieniasz zdanie-no cóż, nie każdy wie od samego pocz?tku czego naprawde pragnie i gdzie jest jego miejsce ...powoli się do tego dochodzi- życzę duuuuużo szczescia! -
Sol > 05-05-2006, 0:05
Dziekuje,dziekuje
Mam nadzieje ze wszystko wypali :wink:
Mam humorek zajebisty bo zrobilam sobie paznokcie!!!
Sama!!!
No moze prawie bo przy prawej rece pomagala mi Dominika,ale mam i sa sliczne-jak na pierwszy raz -
maya > 05-05-2006, 9:21
Jakie to dziwne, że nas kobietki ciesz? takie małe rzeczy jak zrobienie paznokcito ja ide robić u swoich manicure francuski :wink: -
edytag > 05-05-2006, 11:32
Sol moze dluzje pomieszkaj, bo ja zamierzam od konca wrzesnia , przeniesc sie do wawy, ktorej tez nie trawilam, ale jak zaczelama studia, w sumie tylko zaoczne to sie przekonalam do niej -
Gość > 05-05-2006, 12:37
Wa-wa smierdzi, kobiety, dlaczego nie Poznan czy Wroclaw czy Gdansk czy Krakow, ktore sa o wiele ladniejsze i lepsze? :evil:
maya, to ja chyba nie jestem kobieta, bo mnie paznokcie nie wzruszaja. -
maya > 05-05-2006, 17:33
Hehe,no nie każda z nas lubi bawić się w malowanie paznokciAle kobiet? jeste? i bez zawracania sobie głowy takimi pierdułkami -
martamaua > 24-05-2006, 23:29
No i Ania pojechala nam do Polski...
Obiecala, ze koncem sierpnia sie tu znowu zjawi.
CZEKAMY babo!!!