-
-
Re: KASIK - to ja:)
Gość > 22-09-2005, 10:34
ale wiesz co kasik, ja jak sie tu z niemkami i austriaczkami spotkalam to normalnie az mnie zatkalo - ja chce do Austrii to chyba miss zostane!
ja nie wiem jak to tak mozna nie dbac o siebie jak Niemki to robia (lub raczej nie robia)... przeciez nie trzeba miec masy makijazu na twarzy zeby wygladac ladnie, ale tak jak powiedzialas - jak po wstaniu z lozka to tez niezbyt ladnie. Chociaz wlosy jak sa takie jak po wstaniu to jest git
trzymaj sie, nie daj siewiadomo od lat ze nie ma jak polskie kobiety -
oliwka911gt > 22-09-2005, 10:47
a niemkom troche gustu brakuje. jak je widze na rynku jak wygladaja 8O 8O 8O i te wieczne pory co im z tyla leca z przytrzymujacym paskiem, do tego by bylo jeszcze smiesznie wylewajace sie kolo ratunkowe :lol:
lusterka nie ma ja czy co 8O 8O 8O -
Emm > 22-09-2005, 14:59
hahaha, dobre to bylo
Moje Niemki ze szkolenia-dwie skrajnosci. Albo zero makijazu i flejowaty wyglad albo makijaz ala rodzina Adamsow i miniowy.
We wtorek mam spotkanie operek, zobacze towarzystwo. -
monica07 > 22-09-2005, 16:00
zgadzam sie z tym co piszecie lejdis o niemkach... grrr
ja mam chyba same niemki tutaj na operkowaniu. a dzis dodatkowo mam meeting co juz w ogole mnie podku**
co jak co ale czasem trzeba jakos wygladac i o siebie zadbac, a moim skromnym zdaniem Polka to potrafi a Niemka nie. -
MONIKA > 22-09-2005, 16:42
Puszczac sie za to potrafia najlepiej ze wszyskich nacji! -
oliwka911gt > 22-09-2005, 21:24
a mowia ze to polki puszczalskie sa :roll: -
Gość > 22-09-2005, 22:14
ja slyszalam, ze Bulgarki. stereotypy. uogolnienia. fakt, ze Niemki nie slyna z dobrego gustu ale mowienie, ze wszystkie Niemki to puszczalskie, szpetne kwoki to chyba lekka przesada. -
kasik > 22-09-2005, 22:27
Ja nie mowie, ze wszystkie tylko te, ktore znam.
I wiem co pisze, niestety. -
MONIKA > 22-09-2005, 23:23
Ja tez.
A znam kilkanascie.
Wszystkie z tylkiem na prawo i lewo. -
Gość > 23-09-2005, 8:22
a ja tam nie wiem czy puszczalskie czy nie... Bulgarki, Polki - maja taka opinie bo te do Wloch wyjezdzajace to od razu z jakimis chlopami stamtad laduja w lozkach, a Wlosi to nacja plotkarzy, wiec od razu caly swiat wie, poza tym ile dzieciakow wlosko-polskich sie ostatnio pojawilo (i nie tylko ostatnio, znam operke tu w Finlandii ktora jest pol wloszka pol polka, ale po polsku nie mowi ani troche)... Bulgarki zreszta wyjezdzaja na zachod po lepsze zycie i - nie majac do czego u siebie wracac (co wcale nie jest dziwne) lapia sie kazdego sposobu, zeby zostac, a opinia sie wyrabia, bo czlowiek ktory urodzil sie na zachodzie Europy NIGDY W ZYCIU nie zrozumie, co to tak naprawde znaczy pochodzic z kraju, gdzie pieniadz nie ma zadnej wartosci (bo co jest warty polski 1000? a 1000 w € to juz cos) - to tak na marginesie co do Polek i Bulgarek, a tu w Finlandii Rosjanek.
co do Niemek i kobietek ktore po prostu taki tryb zycia prowadza - nie mozna oceniac drugiego czlowieka ot tak po prostu, one sie tak bawia i to uznaja za swoj priorytet, ale jest to ich PRYWATNA sprawa i tyle. to ze ktos lubi seks z wieloma partnerami wiele od seksu z jednym partnerem stalym sie nie rozni wlasciwie... czy mozna powiedziec ze kobieta lubiaca roznorodnosci (w kazdym tego slowa znaczeniu) w lozku jest gorsza od tej, co uwielbia gdy ja dotyka jej wlasny facet?
a co do ich brzydoty - tez mowie o tych ktore spotkalam, porownujac je do Polek, Finek i Szwedek ktore spotkalam...