-
-
Re: Filmik do aplikacji
PorcelainGirl > 16-04-2013, 2:32
[quote name="olusz"]Oluszowe widioł kamerką plus Hakuna Matata, jest lepiej jak z mijającym się głosem?(kamerką mogę nagrać głos i video, a aparatem osobno obraz, a dopiero na komputerze głos) jestem takim kiepskim aktorem, totalnie nie umiem gadać do kamery, ten filmik to dla mnie jakiś horror xD
https://www.youtube.com/watch?v=McHWuIdaFfw[/quote]
widać, że horrortaki z wampirami w roli głównej...wysączyły ze mnie chyba wszystkie pokłady sił jakie miałam ((
wybacz Ola ale jest nudny((
takie młodziutkie jesteście, płynie taka świeża słowiańska krew w WAS!
a wszystko na jedno kopyto((
zróbcie coś z jajem, żebyście się wyróżniły i zapadały w pamięci, a nie były jak jedne z wielu...
żeby rodziny po obejrzeniu miliona profilów, zapamiętały akurat Wasz i wróciły do niego...
to jest droga do sukcesu, a nie blablabla i cały czas blablabla... i to jeszcze mówione, jakby w stanie agonalnym... do cholery jasnej ile Wy macie lat?!
więcej życia! radości...bo w chwili obecnej to nie młode dziewczyny tętniące życiem, tyle stare babcie, które za kare ktoś postawił przed kamerą!
Powodzenia! -
balbina > 16-04-2013, 3:04
co jak co ale zgadzam się z porcelain girl -
- filmik jest OK ale nic więcej, czyli PRZECIĄTNIE, SPOKO niezodawalająco
mój pierwszy filmik to w ogóle byla tragedia, teraz trochę polepszyłam go i jest o niebo lepszy.
Także działaj, działaj) -
kama93 > 16-04-2013, 13:29
Wspominałam już wcześniej, że nie miałam rodziny od miesiąca. Powiedzcie mi proszę, co myślicie o moim filmiku i zdjęciach. Czy powinnam coś zmienić? http://www.aupaircare.com/aupair/1123175 -
PorcelainGirl > 16-04-2013, 14:04
[quote name="kama93"]Wspominałam już wcześniej, że nie miałam rodziny od miesiąca. Powiedzcie mi proszę, co myślicie o moim filmiku i zdjęciach. Czy powinnam coś zmienić? http://www.aupaircare.com/aupair/1123175[/quote]
najciekawsza część? creative! humorous!...
reszta tak bardzo szkolnie...muzyka usypiająca...i wątpię czy ktokolwiek wytrzymał do końca...
ja rozwinęłabym wyżej wspomniane części...i w tym kierunku zrobiła filmik z żywą muzyką... masz pobudzić, i zachęcić do tego, żeby rodziny chciały więcej, a nie jak najszybciej ewakuowały się od nudy, której od groma w filmikach aupair...
trochę szaleństwa...jeżeli rodzina decyduje się na 18latkę, to zapewne poszukuje tej młodzieńczej spontaniczności, która dotrzyma kroku rozpierającej energią dziecięcej radości...
sama w wieku 19lat zostałam na studiach nianią, 6miesięcznego dziecka tylko dlatego, że byłam młodziutka pełna energii...Przegrały ze mną osoby starsze bardziej doświadczone...jednak bez tej młodzieńczej iskry, która powinna towarzyszyć w kroku wulkanowi energii jakim jest dziecko....
także do dzieła)spontaniczności, energii, zabawcie się tym! z przyjemnością zobaczę efekty ))
PS to samo tyczy się zdjęć)) cieszcie się z robienia tego a zobaczycie niesamowite efekty -
MalaMe > 16-04-2013, 14:05
Ja, pierwsze co, zmieniłabym profilowe zdjęcie. Jest mało "przyciągające". Następna rzecz to filmik. Nudny..:/ Sam podkład jakbyś zmieniła, to dużo by już dało. Ta muzyka usypia. Dorzuć tam trochę energii!! -
merti > 16-04-2013, 14:38
Kama, to jest APC. No ale profilowke czas zmienic. Nie dlatego, że jest zła , ale daltego, ze jak rodziny przegladaja AP to juz nie beda na ciebie patrzec bo widzieli. A jak sie nowe zdjecie pojawi to zwrocisz uwageFilmik faktycznie nudny niestety ...nakrec cos na dworrze, przy ładnym swietle -
kama93 > 16-04-2013, 16:52
A jak zmienić zdjęcie profilowe? -
merti > 16-04-2013, 18:10
napisz do Gawo żeby poprosili APC o zmianę . I najlepiej dodaj jakieś co by pasowało na profilówkę. Ja też musze poprosic bo ta co mam jest okropna -
kama93 > 16-04-2013, 18:23
Ok dzięki -
mikamonika > 21-04-2013, 11:17