• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Poison_ivy kontra trojaczki

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Poison_ivy kontra trojaczki

• Poison_ivy kontra trojaczki
  • Re: Poison_ivy kontra trojaczki

Mlody > 07-06-2005, 21:37

[quote name="ib_iza85"]...Ja juz tak mam ze jak zaczne to nie moge skonczyc ,po prostu nie potrafie sobie odmowic [/quote]

:lol: :lol: :lol: doskonale Cię rozumiem, też jak zacznę to do białego rana ..... :lol: :lol: :lol:

martamaua > 07-06-2005, 21:41

Jedzenie eko nic nie mow.Ohyda! :mad:

Ivy ja sie chyba nauczylam jeszcze pozniej,ale teraz dobrze mi idzie kocham plywac! O wlasnie,na basen....

Wspolczuje pazurkow,ja sobie jakas odzywke kupilam i sie nie rozdwajaja i jak narazie ladnie rosna i jestem zadowolona 8)

Gość > 08-06-2005, 4:16

hahahahahahhahahahahahahhahahahahhahahahahaahaha

unicorn > 08-06-2005, 10:33

no wiecie tez tak myslalem o tym zarciu eko poki co nie jest zle

oliwka911gt > 08-06-2005, 13:36

papu ekologiczne, papu zdrowe, mniam mnia

duuuzo owocow, ciemnego pelnoziarnstego pieczywa, duuzo jogurtow i nabialu, owoce i warzywa - moge jesc non stop

miesu i wedliny - a fuuuu :evil:

poison_ivy > 11-06-2005, 22:24

wracajac do moich trojaczkow.... :wink:

To jakas babeczka zadzwonila, bo cala trojka jest w "banku twarzy" czy jak to sie u nas nazywa....no i poszli na casting do reklamy spagetti..hyhyh :lol: ...oczywiscie pan rezyser mial swoj poglad na sprawe, a oni swoj.,..ale to mniejsza z tym :lol: Zobaczymy...moze stana sie slawni i bede zarabiac miliony jako ich niania :lol: ...moze ja juz powinnam jakies autografy zaczac kolekcjonowac...odcisk reki czy nogi...czy czegos innego... :wink: bo jak juz beda slawni, to to bedzie duzo warte :lol: :lol:

Poza tym nic nie pisalam, bo nie mialam netu...cos w kompie szlag trafil i trzeba bylo wszystko instalowac na nowo...na szczescie moj host jak zobaczyl moje oczy na mysl o tym, ze on w pon. wyplywa w rejs, a ja bede 3 albo 4 tyg. bez netu...to zasiadl i wszystko naprawil hyhy...

Poza tym dzisiaj hostka wykupila dla nas karnety na caly sezon do Aquaparku, wiec zapowiada sie rozpoczecie sezonu na dobre

Pogoda bombowa 8) dzisiaj caly dzionek sie opalalam...ja to jednak uwielbiam sloneczko 8) unicorn, gratuluje topicu :wink: MISIU ILY*

unicorn > 11-06-2005, 23:06

Ty nas nawet nie denerwuj

ci to sloneczko uszami wyjdzie poczekamy jeszcze ze dwa miechy

w takim razie milego rozpoczecia sezonu tylko sie tam pilnuj 8)

(-:MARZENA:-) > 12-06-2005, 10:05

ja chce do aquaparku!!!!1

Doraz > 12-06-2005, 11:23

Moze ja zabiore swoje blizniaki i dolacze do Ciebie??? Po Twoich opowiadaniach - chyba che do cieplych krajow!!!! Tylko moj host przezyje zalamanie nerwowe jak powiem, ze chce na Majorke... :lol: Moi hosci takze czekaja na relacje z Majorki... wiesz, ze rowniez zycza Ci wszystkiego, wszystkiego najlepszego!!!!!!

Yoanna > 12-06-2005, 16:24

ja tez chce do cieplych krajow - i juz dawno postanowilam - za rok hiszpania! kurcze, tutaj w anglii bardzo zimno, co to jest zeby latem w kurtce chodzic..brr..
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia