• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair w kuchni :)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Off-topic czyli luźne rozmowy

• Mess

• Au Pair w kuchni :)

• Au Pair w kuchni :)
  • Re: Au Pair w kuchni :)

martamaua > 05-06-2005, 18:28

Ale i tak salatka jaka jadlam to pobila wszystko.Co tam bylo hmm.Brokuly,slonecznik,rodzynki,boczek,ale takie skwarki jakby,chyba gotowe juz.Nie wiem czy z jakas specjalna oliwa...Musze jeszcze dopytac hostow i zrobic,bo niebo w gebie O wlasnie rodzynki sobie kupie i pojem ^_^

wredna_femina > 05-06-2005, 20:21

...

agulka > 05-06-2005, 22:16

a ja Wam porzucam przepisik na sniadanko.przepis mam z forum o dicie south beach. wyprobowalam i polecam

Oto pomysl na sniadanie na slodko - sniadanie przy, ktorym nam nawet mysl nie przejdzie, ze to dieta i to jest wlasnie jedna z wielu zalet South Beach!!! 1 szklanka namoczonych w wodzie platkow

1/2 litra kefiru

1 jajko

2 lyzki maki (mozna make pszenna razowe jak juz ktos sie bardzo chce

trzymac zasad)

Mus jablkowy nieslodzony

Owoce typu jagody, maliny, jezyny, truskawki

Zmiekczone namaczaniem platki owsiane wymieszac z pozostalymi skladnikami, mase klasc na rozgrzana oliwa z oliwek patelnie i smazyc do zarumienienia. Podawac udekorowane owocami. Jak ktos chce zaszalec mozna na to prysna bita smietana - byle nie za duzo.

smacznego

martamaua > 05-06-2005, 23:06

Mmm

Femina to nie jest taki obrzydliwy boczek.Mysle,ze spreparowany jakis,gotowy jak np.chipsy.I tego malo tam jest chyba tak tylko do smaku.Rownie dobrze mozesz nie uzywac.Naprawde polecam!

martamaua > 11-07-2005, 21:25

Odswiezam zebyscie mialy laski razem do tematu 'polskie potrawy'.

agulka > 23-07-2005, 21:35

a propos kuchni...to ja normalnie przesadzilam...postanowilam najesc sie wszystkiego na zapas i tak od kilkdu dni wcinam golabki, bigosy, pierogi itd...az strach wejsc na wage

wczoraj o 22 robilam sobie placki ziemniaczane..matko..jak mi bedzie brakowalo pl jedzonka...

MONIKA > 24-07-2005, 5:02

CHEBA sie najedz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

agulka > 24-07-2005, 9:00

jemmm tyle chleba, ze mama mowi, ze spokojne armie wojska by wykarmila..a to tylko kermit robi zapasy :lol: :lol: :wink: a swoja droga ciekawe w ktorej czesci ciala te zapasy sie na tluszcz przerobia :lol: :lol:

Markosz > 24-07-2005, 9:53

[quote name="MONIKA"]CHEBA sie najedz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote]

aaaaaaaaaaaaa

zajebisty text

hehe, jakbys Agula do Afryki jechala i nie miala tam wogole jedzonka

Monkaaaaaaaa boska jestes

agulka > 24-07-2005, 10:19

hehe...smieszne to, wiem..ale w usa nie maja takiego chleba jak u nas..no to robie zapasy...

ja sie jeszcze pocieszam, ze tam jets polski sklep..to moze cos bedzie???

a jak nie to ponosc w chicago jest dobra pl piekarnia..to najwyzej bede stamtad chleb sprowadzac :lol: :lol:

a orientujecie sie jak to jest z ziemniakiami w usa?? da sie z nim cos zrobic, np. placki ziemniaczane..czy moge sobie tylko pomarzyc...
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia