-
-
Re: Summer Adventure
Ninka Jones > 10-02-2008, 21:38
witam na forum
taaaak, to nasze forum jest wspaniale, dopiero zobaczysz jakie jest budujace jak juz gdzies wyjedzieszczyli mamy kolejna kolezanke z rocznika 89 8)
dobra, dokoncze co tam z impreza... nie wiem kiedy ostatnio sie tak naje.balam! nie bede pisac ile razy sie porzygalam bo wstyd :oops: a Miron mnie wkurzyl bardzo... chyba mialyscie racje ze przyjazn damsko- meska nie istnieje... :?
telefon juz zamowiony! mam nadzieje ze z tymi papierami potrzebnymi do kredytu ratalnego wszystko bedzie w porzadku i w srode najpozniej bedzie juz w moich raciach -
edyta_s > 10-02-2008, 23:03
ja juz sie nauczylam rozsadnie pic;P
a co Miron zrobil takiego?
jeszcze nie raz sie tu bedziemy uzalac, ze nie wiemy co ze soba po maturze zrobic, ale moze odlozmy to na potem -
Ninka Jones > 10-02-2008, 23:35
mam wrazenie ze on jednak ma cos do mnie...
ja tez umiem pic rozsadnie, ale wczoraj byla chwila zapomnienia
Edytka co slychac? -
Yoanna > 11-02-2008, 13:25
moja mama zlozyla za mnie na studia, nie majac nawet upowaznienia zadnego ;P wiec wyjezdzaj i sie nie martw...
nin ja tez pije rozsadnie, ale ostatnio jakos nie wyszlo ;P takze teraz taki tygodniowy odwyk ;P
ehhh ten twoj miron.. mow cos wiecej
a z facetami nie idzie wytrzymac! M2 sie nie odezwal, ale M1 znowu sie zachowuje jakby troche mu zalezalo :wink: a niech ich ;P -
edyta_s > 11-02-2008, 14:12
u mnie Ninka wszystko po staremu, dlatego nawet zadnych ciekawych rzeczy w swoim temacie nie piszeferie sie zaczely, to musze sie uczyc i pozalatwiac tysiac rzeczy, juz sobie odpoczelam ale w koncu sie wysypiam i dzieki temu jestem mega szczesliwa :lol:
Yoanna, a moze by tak po prostu M3 albo M4 i nie bedzie problemu?
Opowiadaj co z tym Mironem dokladnie;> -
Ninka Jones > 11-02-2008, 20:51
oj co tu opowiadac... powiedzial mi ze mnie kocha i to nie tak jak zwykle mi to mowil, jeszcze probowal na mnie wymusic odpowiedz :?
unikalam go dzis delikatnie mowiac i szczerze to nie mam ochoty z nim wogole rozmawiac :? -
Vorissa > 11-02-2008, 21:19
ojej, to taka niefajna sytuacja...
osobi?cie trudno mi co? doradzić, mnie wnerwia jak stara 'miło?ć' mnie dręczy i męczy, bo ci?gle próbuje ze mn? gadać, itp 'zostać przyjaciółmi', a ja na to nie mam ochoty, w ogóle żadnych kontaktów z nim utrzymywać, i choć próbowałam być kilka razy delikatna, ostatnio mnie poniosło... bo już nie wytrzymałam...
ale nic, narazie za kim innym łażę -
Ninka Jones > 11-02-2008, 21:28
ja laze nie za, ale z vademecum z WOSu
Miron niech spada, mial tego nie psuc... chyba juz za pozno...
ehhh dlaczego musze go ogladac? po co ze mna w klasie jest? :? -
WAMPIREK > 11-02-2008, 21:36
o qrcze...znajoma sytuacja:/ -
edyta_s > 11-02-2008, 22:15
no to niefajnie... :/ w klasie jestescie razem juz tylko niecale 3 miesiace, dasz rade, troche glupio, no ale co zrobic :/