-
-
Re: Summer Adventure
idril > 09-02-2008, 16:14
w listopadzie?!
no to zaklepuje termin
-
Ninka Jones > 09-02-2008, 20:27
a klepiesz dla mnie nocleg?
chyba że Tom to zrobi :lol: -
Ninka Jones > 09-02-2008, 20:34
ahhh i życzę udanego sobotniego wieczora
ja dzi? idę na noc do Mirona :lol:
kupiłam z koleżank? 2 litry wina
jutro opowiem jak dojdę do domu -
Yoanna > 09-02-2008, 21:04
wino bleee w srode mialam za duzo wina ;/ ale kolezanka egzaminu nie zdala to poslzysmy pic..... never ever. wiecej tyle nie pije, a teraz to w ogole nawet na alkohol nie moge patrzec bo mi slabo sie robi....
a poza tym to spiewalam na karaoke. ja. buahhahah :lol: -
WAMPIREK > 09-02-2008, 21:49
Winko mniami
Najlepiej winko z gwinta na ł?ce
Ostatnio cos za duzo pije
Ninus masz juz fona ?? -
idril > 09-02-2008, 23:00
no jasne ze z noclegiem! :lol:
jakze by inaczej -
Ninka Jones > 10-02-2008, 14:23
Monia, bede miec w przyszlym tygodniu. we wtorek skocze po starter na miasto, a jutro zamawiam z neta wiec na dniach powinni mi przyslac, tylko tata bedzie musial najpierw zalatwic formalnosci w zwiazku z zakupem na raty, ale mysle ze jak jutro go kupie to do piatku powinni mi przyslac. kupuje LG KG800 Chocolate, jak bedzie beznadziejny to sie pochlastam...
mam kaca, zajebistego i macie racje, faceci sa do bani. Miron tez. zla cholernie na niego jestem. wpadne tu jeszcze wieczorem. teraz do wanny a potem posiedze troche w ksiazkach zeby mamy nie denerwowac...
milej niedzieli :* -
idril > 10-02-2008, 15:29
taki telefon to ma moja instruktorka -
kasiorrr > 10-02-2008, 20:06
rany dziewczyny nie macie pojęcia jakie te wasze posty s? buduj?ce!
ja również mam dylemat co robić po maturze, studia?praca?operkowanie? i tak sobie czytam i jak widzę, że nie tylko ja mam takie problemy to jakos mi tak lepiej na duchu.
mam jeszcze takie jedno pytanko, jesli wyjadę na całe wakacje za granice to nei będę miała problemów z załatwieneim sprawy studiów, wiem, że mozna dac np: rodzicom upoważnienie ale ja się boje, ze to nie wypali :roll:
sa tu jakies dziewczyny, które wyjechały na lato po maturze? -
asiafrugo > 10-02-2008, 21:33
Ja byłam latem po maturze w domu i moge Ci powiedzieć, że moja obecno?ć nie była potrzebna w ogóletakże jedź i enjoy'uj ;-) no chyba, że Ty masz jakies examiny sprawno?ciowe b?dź inne...