-
-
Re: Au Pair 2013!
paulaw > 21-08-2012, 21:13
Gdyby nie to miasto, to w ogóle nie chciałabym jechać do USA c: A ja jej kanału w ogóle nie oglądam, wolę bloga i jej zdjęcia.
Ale tak na serio - nigdy dotychczas nie spełniłam swojego marzenia, takiego marzenia, które miałam od dzieciństwa, wciąż czekają na spełnienie, więc nie wiem jakie to uczucie, jak się spełni (zdecydowanie nadużywam tego słowa). Musi być niesamowite i takie silne! Dlatego tak bardzo naciskam na NYC, bo jak już mówiłam, jest to moje marzenie od dzieciństwa, zanim jeszcze myślałam o au pair, high school in US i innych programach. -
madz > 21-08-2012, 22:11
[quote name="merti"]Nissiax mnie denerwuje :p Oglądam youtube, ale jakoś tej dziewczyny nie mogę ... za sztywna jest :P[/quote]
Czyli nie tylko ja mam takie wrażenie :D
[quote name="paulaw"]Ale tak na serio - nigdy dotychczas nie spełniłam swojego marzenia, takiego marzenia, które miałam od dzieciństwa, wciąż czekają na spełnienie, więc nie wiem jakie to uczucie, jak się spełni (zdecydowanie nadużywam tego słowa). Musi być niesamowite i takie silne! [/quote]
Mi się udało spełnić jedno, niesamowite uczucie. Jak tylko się udało to się popłakałam ze szczęścia a potem przez długo nie mogłam w to uwierzyć. Genialnie uczucie :) Oby takich więcej. -
merti > 21-08-2012, 22:19
Ja jeszcze nigdy nie miałam jakiegoś wielkiego marzenia, które było blisko spełnieniaDopiero Stany to jeden z takich większych celów. Na początku najbardziej chciałam Los Angeles (marzenie odkąd zaczęłam oglądać 90210 ), potem NYCNNYCNYC , a teraz znów L.A. . Ale gdzie nie trafię to i tak będę superszczęśliwa, bo mieszkać w kraju anglojęzycznym, który nie jest przepełniony nienawiścią do Polaków to takie moje małe (albo i duże) marzenie A jak to się spełni to mam też kilka innych, ale na wszystko potrzeba czasu niestety ...
madz, co Ci się spełniło? No i gratulacje -
blonde > 21-08-2012, 22:25
Ja w wieku 17 lat spełniłam największe marzenie mojego dzieciństwa - pojechałam do Disneylandu. I było suuuuperA rok później pojechałam na Kubę, co również było moim ogromnym marzeniem. Ale ciągle jeszcze trochę mi ich zostało
Moja pani od polskiego kiedyś mi zyczyła, zeby mi się spełniły wszystkie marzenia oprócz jednego - tak, żebym ciągle jeszcze mogła marzyć -
ThEveline > 21-08-2012, 22:30
Heyzauważyłyście,że program w CC podrożał z 1490 na 1990 ???????!!!!!!!!!! to samo się stało z ubezpieczeniem rozszerzonym... ciekawe dlaczego.. ;/ -
blonde > 21-08-2012, 22:31
Tak, ten temat był już poruszany w wątku o CC. Niestety póki co nikt nie wie dlaczego, a sama jestem tego ciekawa... -
paulaw > 21-08-2012, 22:46
To bardzo duża podwyżka... będą tracili potencjalnych klientów i obniżą ceny. Albo zbankrutują, chociaż... kto wie c: Na takich strategiach finansowych kompletnie się nie znam. -
merti > 21-08-2012, 23:21
Wow! Kuba - chciałabym tam polecieć jak już będę w US, bo można dorwać bilety za $200 w dwie stronyI to z Kanady, a z LA będzie bliżej Chociaż to troszkę mija się z celem latanie z cali w inne ciepłe miejsce Plaża i tu i tu
Hmm, wiedziałyście, że tak jak u nas jeździ się ze znajomymi na mazury/morze/działkę tak w Ameryce ludzie latają sobie na Kubę czy Jamajkę. Teeż bym tak chciała -
paulaw > 21-08-2012, 23:24
Może i my kiedyś będziemy tak mogły (: -
paulaw > 22-08-2012, 1:04
Hej dziewczyny sorry, że tak nie do tematu, ale jest tu was sporo i prosiłabym o małą pomoc c: Mogłybyście zagłosować tutaj na lewiatan? http://poll.pollcode.com/yzheb9 To dla mnie wiele znaczy c: