-
-
Re: PROWORK
Ash > 01-08-2010, 15:01
Ja już wstępnie zarejestrowałam się na proworku, rozmawiałam z AC ale kasy itp nic nie wpłacałam jeszcze. -
Joan > 01-08-2010, 15:03
a planujesz wyjazd na kiedy ? -
Ash > 01-08-2010, 15:10
chciałabym na początku listopada ale coś czuję, że padnie na grudzień. No bo jeszcze nawet prawka nie mam ;p -
karolinka > 01-08-2010, 15:33
jak same wiecie, teraz jest goracy okres, duza konkurencja.. najwiecej rodzin jest wlasnie w czasie wakacji i jakos na przelomie grudnia/stycznia/lutego
Prowork i Gawo maja ta sama amerykanska agencje, wiec nie wiem czy opalaca sie skladac do posrednikow i placic kase x 2z tego, co ktos kiedys pisal, najwiecej rodzin ma agencja au pair in america, z tym, ze ta agencja jest chyba najdrozsza! -
Metallinka > 01-08-2010, 18:22
Też planowałam złożyć do Proworka, ale zrezygnowałam i wybrałam au pair world. Strzał w dziesiątkę, i 700zł w kieszeni... ;D -
Ash > 01-08-2010, 18:28
do USA z au pair world nie pojechałabym nigdy, już wolę zapłacić 700zł -
julita883 > 01-08-2010, 18:43
Zrezygnowalam z Proworku z dwoch wzgedow po pierwsze nie moglam sie dogadac z Pania AC ona wkolko to samo zadnych konkretow a po drugie zmienilam zdanie i pojechalam na au pair do Angli.Niedawno znow aplikowalam na au pair ale juz do CC i jak dla mnie jest o niebo lepsze.W przeciagu miesiaca mialam chyba z 10 rodzin na profilu ale znow zawiesilam swoj wyjazd bo chce skonczyc to co zaczelam czyli studia. Ale wiem ze do USA wroce napewno bo kocham ten kraj. Teraz jestem na troche innym programie bo Camp America i duzo bede podrozowac wiec odrazu bede wiedziec gdzie chce spedzic swoj rok. -
girlonblack > 01-08-2010, 18:45
Ash a co nie tak jest z au pair world ? -
Ash > 01-08-2010, 18:58
Bałabym się wyjechać tak daleko na podstawie rodziny wyszukanej na tej stronie. Gdzieś bliżej czemu nie, blisko do kraju ale do USA? ...jadąc z agencji masz przynajmniej opiekuna mimo wszystko. -
Victoria > 01-08-2010, 19:03
[quote name="Metallinka"]Też planowałam złożyć do Proworka, ale zrezygnowałam i wybrałam au pair world. Strzał w dziesiątkę, i 700zł w kieszeni... ;D[/quote]
Czyli zamierzasz wyjechac do Europy? Bo niestety do Stanow nie obedzie sie bez agencji... Ale jak tak, to pewnie tez bym szukala na wlasna reke.