-
-
Re: Summer Adventure
idril > 08-02-2008, 3:30
dylematy mowisz?!
w takim razie mow dalej- jak na spowiedzi!
julie bedzie radzic -
Ninka Jones > 08-02-2008, 3:34
znow zaczelam sie zastanawiac czy jest sens wyjezdzac, juz tak nastawilam sie na studia we Wroclawiu, ze boje sie ze cos mi odbije w Londynie i nie wroce...
poza tym to co Miron mi dzis powiedzial bardzo mnie ucieszylo, ze sie chyba wybierze do Katowic na studia! to nie tak daleko
i bylam dzis u tej mojej kolezanki z klasy z podstawowki co mi powiedziala ze w ciazy jest jak bylam w UK. lada dzien bedzie rodzic, tyle sie napatrzylam i nadotykalam jej brzucha, ze odechcialo mi sie dziecii jej zycie jest zupelnie inne, juz widze ze sie starzeje...
i moj Czarek (znaczy nie moj, ale byl ze mna na studniowce) zaliczyl moja kolezanke z klasy! 8O z Mironka taka plotkara ze szok -
asiafrugo > 08-02-2008, 16:29
A wytrzymasz z rodzicami całe wakacje? Ja bym nie rezygnowała z wyjazdu na Twoim miejscu...bo co będziesz robić od maja do października? Ja tak wła?nie siedziałam w domu między LO a studiami i NEVER EVER !!!! -
idril > 08-02-2008, 17:09
8O niezle zilko z tego Czarka!
popieram asiefrugo!
poza tym wlasnie sobie dzisiaj tak teraz uzmyslowilam cos.
Ty Ninka piszesz ze sie cieszysz ze Miron bedzie niedaleko.
a ja glownie dlatego tak sie ciesze na ten wyjazd ze wzgledu na moich znajomych (przjaciol?). jakos chce od nich odpoczac, troche rzadziej sie z nimi spotykac, kogos innego poznac.
tak jakos nie wiem z czego to sie bierze, bo na ogol nie jestem typem osoby ktora sie nudzi ludzmi.
moze za wiele razy na nich sie przejechalam i zawiodlam ogolnie i mam ich tak podswiadomie dosc?!
kazdy wokol mowi jak ja sobie bez ciebie po maturze poradze i takie tam.
a ja jakos do drugiej osoby takich rzeczy nie czuje.
jedynie nachodza mnie mysli jak moja mama sobie bezemnie poradzi np. ze sciaganiem seriali czy filmow.
poza tym ja siebie na prawde nie widze z rodzicami przez cale wakacjie!
wiec Nina ja nie wiem jak Ty tak mozesz! -
Vorissa > 08-02-2008, 18:31
Ninka, na wakacje możesz jechać, i zobaczysz co Ci serce powie...
ja całe gim planowałam, że pójdę na architekturę, w życiu żadnego przedmiotu humanistycznego nie będę się uczyć itp...
po 1 klasie liceum architektra przeciekła mi między paluszkami (ze względu finansowych) zdecydowałam się na pilotaż - chciałam nawet zdawać fizykę... ale zrezygnowałam. od roku czasu trzymam się stosunków międzynarodowych jak jakiej? deski ratunku - i to koniecznie we Wrocławiu, a nawet nie wiem czy się dostanę jak widzę, że na 1 miejsce stara się 16-20 osób, to mam w?tpliwo?ci co w ogóle studiować 8O 8O 8O
tymczasem chcę wyjechać i odpocz?ć od Polski, od ludzi, chociaż moje sprawy sercowe tak się potoczyły, że nie wiem czy będę w stanie...
ale wyjechać wyjadę, jak nie do UK to gdzie indziej
ale rok czasu daję sobie na zastanowienie się na jakie studia pójde...
co do McFly - Obviously, StarGirl, Umbrella i jeszcze kilka innych ale za długie tytuły xD -
Ninka Jones > 08-02-2008, 23:37
a kto powiedział że zostane w domu? będę w domu do momentu ogłoszenia list studentówwtedy co? postanowię.
a Miron mnie nigdy nie zawiódł. za to moja Asia zaczyna mnie denerwować... :? -
edyta_s > 09-02-2008, 1:26
Na wakacje wyjechac zawsze mozna, a potem bys zobaczyla, co chcesz robic tak naprawde. No chyba ze masz cos ciekawego do roboty w Polsce, to po co wyjezdzac? A zreszta - postaw na spontan.Ja tam licze na to, ze w koncu cos ciekawego odnosnie mojego zycia po maju mi do glowy nagle przyjdzie i na razie o tym nie mysle.
A co z Asia? Kiedys pamietam, ze poza chlopakiem swiata nie widziala (i w tym Ciebie), a teraz co? -
idril > 09-02-2008, 3:14
wiem ro wstyd ze sie w ogole nie interesuje cala sprawa z matura i tymi uczelniami, ale musze jeszcze dopytac.
kiedy sa te listy osob przyjetych oglaszane?! i tak na oko kiedy sa wyniki matur? (takie te oficjalne)
ale Nina powiedz ze sie spotkamy w UK! -
Vorissa > 09-02-2008, 13:42
te oficjalne wyniki matur to s? chyba pod koniec czerwca, a przynajmniej tak kojarzę, w tamtym roku byłu ok. 28 czerwca... chyba. ale w czerwcu
a co do listy studentów, to chyba gdzie? lipiec-sierpień, bo potem jeszcze do połowy wrze?nia s? często prowadzone powtórne nabory... -
Ninka Jones > 09-02-2008, 14:15
Jula je?li planujesz tam siedzieć rok to na pewno, przecież w listopadzie będe w Londynie na McFlyach.
jeszcze nic nie planuje, nie chcę bo mnie to przytłacza. teraz priorytet to matura.
Asia mnie wkurza bo na dniach kończy 19. lat a się jak gówniara zachowuje. jest bardzo niesamodzielna, ma głupie problemy i wogóle działa mi strasznie na nerwy :? o Marka (jej chłopaka) już mi nawet nie chodzi, tylko o ni? sam?...