• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Yoanna - dogonić marzenia...

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Yoanna - dogonić marzenia...

• Yoanna - dogonić marzenia...
  • Re: Yoanna - dogonić marzenia...

Yoanna > 23-06-2008, 12:48

plus ceny wyzsze niz w londynie grrrrr

Yoanna > 23-06-2008, 14:29

okej. dzis sa sam urodziny. wiec chyba bede na tyle mila i sprzatne caly dol elegancko bo pewnie znowu bedzie mnostwo malolatow heheh.

z sam problem rozwiazany, pozostal tom.. nawet nie wiem kiedy ma urodziny, ale wiem ze jakos wkrotce. pewnie sam mnie poinformuje :lol:

i wiadomo - o ile dla dziewczyny latwo cos kupic to z prezentem dla chlopaka mam problem. co dac dla 14latka? tylko nie piszcie ze budzik. :lol:

Kierlajn > 23-06-2008, 17:02

chyba ze znalazlabys budzik taki hmm atrapa ze sa w srodku slodycze wiesz o co mi chodzi?to bylby taki zabawany prezent hmmm z tych glupszych

Yoanna > 26-06-2008, 14:33

sprzatnelam wlasnie po wczorajszej imprezie urodzinowej sam.. ale mlodziezy bylo i rodzina.. a mnie nawet nikt nie zarosil zebym przyszla, chocby na to niesmaczne birthday cake. heh. zebym byla inna to by mi smutno bylo, ale ja mam to gdzies ;P wiadomo jakie mamy tu relacje hahah. dzis schodze, a host do mnie taaaaaaaaki usmiech :lol: (fajnie miec operke w dzien po imprezie, nie? :wink: ) a teraz pojechal odwiezc sam, bo leci na korfu na 3 tyg. potem wraca i tom leci na ibize na tydzien. ale sprawiedliwosc hahah. ja tam bym wolala zeby w tym samym czasie latali i najlepiej z ojcem :lol: no ale i tak fajnie bo przez miesiac bede miala pod opieka tylko jedno dziecko :lol:

ok, spadam do kuzynki na posh dzielnice leyton :lol: :lol:

Ninka Jones > 26-06-2008, 16:15

hehe, Steve mnie powala xD nie bedzie Ci nikt przynajmniej na rece patrzyl. to z Tomem zostajesz?

idril > 26-06-2008, 18:22

no moi mnie zaczynaja przytlaczac troche tym ze jestem 'part of family'...

8O

Yoanna > 26-06-2008, 19:03

heheheh ja nie jestem part of the family, cenia moja prywatnosc i to bardzo :lol: dopoki operka laskawie nie wyjdzie ze swojego pokoju po dlugich namyslach ze jednak moze cos zrobi to nikt nie przeszkadza ;D to samo wieczorem - jestem u siebie to swietosc :lol: czasem tylko host wpadnie z kasa :lol:

Vorissa > 26-06-2008, 19:12

ja mam teraz ?wieto?ć - w domu jestem w 3/4 w tygodniu, o 22 - wtedy każdy idzie spać i każdy ma spokój ^^

Ninka Jones > 26-06-2008, 19:50

a ja od poniedzialku bede miss independent pod kazdym wzgledem 8)

Yoanna > 26-06-2008, 20:14

nin 27 listopad?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia