• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

PROWORK

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• PROWORK

• PROWORK
  • Re: PROWORK

girlonblack > 30-07-2010, 18:17

najlepiej miec kilka tych referencji,im wiecej tym lepiej

Victoria > 30-07-2010, 22:22

[quote name="girlonblack"]a tam niekoniecznie,mam liste au pairek w tym regionie w ktorym bede, to dziewczyny sa praktycznie z kazdego miesiaca i tylko jedna jest z sieprnia, -b,duzo jest z pazdziernika,listopada,lutego[/quote]

No to pocieszylas nas

Choc to prawda, bo teraz mysle ze dlatego jest taki goracy okres, bo duzo dziewczyn np. skonczylo studia albo semestr albo jest po maturze, wiec chca jechac na rok... i wrocic akurat wtedy na pazdziernik, by zaczac studia...

Coco > 30-07-2010, 22:49

Kurcze no, zaniedbałam sprawy... Wakacje, wakacje... Nawet na forum nie miałam czasu. Ech, czas się wziąć do roboty! Nieświadomie mnie zmotywowałyście : )

A filmiki to widzę, jednak nie taka ciężka sprawa. Ja na początku myślałam, że wiecie... taki filmik ma być. Poskładany z kilku :) A zdjęcia + podkład muzyczny itp. w movie makerze to już nie taki straszny problem ;)

Buziaki i powodzenia w poszukiwaniu rodzin ;-) :*

WhiteDove > 31-07-2010, 0:10

[quote name="Victoria"]Ladniejsza? Nie sadze... Czytalam na okiemniani.pl ze wlasnie ladne dziewczyny maja problemy ze znalezieniem pracy - wiadomo jak matka dzieci nie ma pewnosci siebie, to zaraz bedzie zazdrosna o meza! Wiec mysle ze niekoniecznie... [/quote]

To teraz każda dziewczyna, która będzie miała dużo ofert pomyśli, że jakąś brzydula jest :lol:

Joan > 31-07-2010, 0:22

haha chyba wstawię do aplikacji najbrzydsze zdjęcie, może poskutkuje

Victoria > 31-07-2010, 0:45

[quote name="WhiteDove"]
    [quote name="Victoria"]Ladniejsza? Nie sadze... Czytalam na okiemniani.pl ze wlasnie ladne dziewczyny maja problemy ze znalezieniem pracy - wiadomo jak matka dzieci nie ma pewnosci siebie, to zaraz bedzie zazdrosna o meza! Wiec mysle ze niekoniecznie... [/quote]

To teraz każda dziewczyna, która będzie miała dużo ofert pomyśli, że jakąś brzydula jest :lol:[/quote]

[quote name="Joan"]haha chyba wstawię do aplikacji najbrzydsze zdjęcie, może poskutkuje[/quote]

Hehe dziewczyny, dobre jestescie :lol: :lol:

ale dodam, ze tam tez pisali w odpowiedzi "No ale chyba nie chcesz, zeby Twoimi dziecmi opiekowal sie kaszalot!"

Wyglad to sprawa indywidualna i kazdemu co innego sie podoba... nie ma definicji piekna chyba :p Moze faktycznie wyglad jest juz sprawa drugorzedna w akceptacji au pair.

girlonblack > 31-07-2010, 11:08

ej dziewczyny szkolenie nie jest jednak w sheratonie a w hiltonie,mam wiadomosc na roomie

Joan > 31-07-2010, 12:31

czyli w New Jersey, się wyjaśniło w końcu

Victoria > 31-07-2010, 15:29

Eh juz chyba wszystko jedno... bo poki co nie mam wciaz wymarzonej rodzinki, a teraz na moim profilu siedzi juz 6 dnia jakas rodzina, ktorej nie chce :-(

Za tydzien bedzie frustracja!

Victoria > 31-07-2010, 22:54

hej dziewczyny, mam pytanie o Prowork - co sie stanie, jesli sie z nich zreygnuje (przed wyborem rodzinki) ?

Czy jest mozliwosc odzyskania I raty ? :?:

I czy jest mozliwosc, by oddali mi np. zaswiadczenie o niekaralnosci ? (kosztowalo 50 zł) :?:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia