-
-
Re: MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.
idril > 13-06-2008, 12:27
a ja w zasadzie tutaj zaczynam ogladc tv. jakos w domu byly lepsze zajecia i szkoda mi bylo czasu na gapienie sie w kolorowe pudlo. tutaj juz z nudow spedzam tak czas.
a kciuki trzymam!
niech piatek 13-tego bedzie dla Ciebie szczesliwy -
idril > 13-06-2008, 12:27
a ja w zasadzie tutaj zaczynam ogladc tv. jakos w domu byly lepsze zajecia i szkoda mi bylo czasu na gapienie sie w kolorowe pudlo. tutaj juz z nudow spedzam tak czas.
a kciuki trzymam!
niech piatek 13-tego bedzie dla Ciebie szczesliwy -
Yoanna > 13-06-2008, 13:04
uuu szkoda ze z gracja nie wyszlo.. jakas niepowazna rodzinka.. moze do tych z francji sie odezwij? -
Yoanna > 13-06-2008, 13:04
uuu szkoda ze z gracja nie wyszlo.. jakas niepowazna rodzinka.. moze do tych z francji sie odezwij? -
Ninka Jones > 13-06-2008, 14:40
Jula w Anglii to i ja ogladalam :lol:
glownie MTV Fluxx i Channel 4
ahhh no i Nick, Nick Jr. i CBeebies xD -
Ninka Jones > 13-06-2008, 14:40
Jula w Anglii to i ja ogladalam :lol:
glownie MTV Fluxx i Channel 4
ahhh no i Nick, Nick Jr. i CBeebies xD -
WAMPIREK > 13-06-2008, 20:54
Pi?tek 13tego okazał sie szczesliwyD
Zaliczylam egzamin na 4...wlasnie na tyle ile potrzebowalam...
i dzieki temu osiagnelam wyzszy prog stypendium!!!!! -
idril > 13-06-2008, 21:51
no to gratuluje!
Nina no ja ogoladam glownie polski tvn
a tego calego Cebeebies to po prostu nie znosze. chore bajki ktore niestety preferuje Zak [cale szczescie ze przez gra 5 minut!] -
WAMPIREK > 14-06-2008, 22:22
Hmm...
A wiec wszystko sie przewrocilo, odwrocilo itd.
Ale moze i to lepiej...
Otoz mialam nie jechac do Poznania, ale zmienilam zdanie bo i pewne rzeczy sie zmienily...
Bo ja bym chciala (jakby dobrze poszlo)kupic po wakacjach laptopaNa niego zbieram...i tak sobie siedzialam dzisiaj w pracy i myslalam, co mam zrobic itd.
Bo niby mam prace co sobote i w sierpniu bede pracowac przez ok 2 tyg...ale qrcze przez reszte wakacji,co ?
I tak stwierdzilam,ze zgodze sie na ta prace w Poznaniu pod pewnymi warunkami...I otoz jade do Poznania we wtorek (w poniedzialek ide jeszcze na caly dzien do pracy) i bede tam pracowac do konca lipca ! Czyli to wyjdzie ok 7 tyg ! Czyli akurat...wroce w sierpniu... 7.08 koncert w Warszawie, a po powrocie z Wawy 2tyg pracy "u mnie" w sklepie...a pozniej ok 2 tyg wakacji i we wrzesniu praktyki (aż miesi?c :? ) no i później powrót na uczelnie
Tak wiec wakacje pod znakiem pracy, pracy
P.S.Jeżeli kto? byłby w Poznaniu to ja sie chetnie spotkam -
idril > 14-06-2008, 23:13
w Poznaniu u tych ludzi od euro?!
gubie sie :?