-
-
Re: Yoanna - dogonić marzenia...
asiafrugo > 21-06-2008, 10:51
Nie no, u mnie też tak było; hostka zamawiała zakupy przez neta i później je przywozili do domu -
Yoanna > 21-06-2008, 17:25
heheheh :lol:
a jednak steve mnie zaskoczyl. tym razem nie tesco a ocado. moja nienormalna hostka z balham zawsze z ocado zamawiala...
zaraz ide obiad gotowac a potem watfooooooooooord. gosc, z dwie godz dojazd mi zajmie.. -
Ninka Jones > 21-06-2008, 19:12
co to to ogado? 8O pierwsze slysze
Watford :lol: jak spotkasz jednego/dwoch/trzech z czterech lub wszystkich Flyow powiedz ze mam bzika na ich punkcie -
Kierlajn > 21-06-2008, 20:20
hehe Ninka swojetrzeba by podliczyc w ilu postach zawarlas cos o nich -
Ninka Jones > 21-06-2008, 22:50
doszlam ostatnio do wniosku (widzac post o poszukiwaniu chetnych na admina tego forum) ze jakby ktos sie zabral za porzadek tutaj i zaczal kasowac posty zawierajace offtopa to by mi usuneli jakies 2500 :lol: -
Yoanna > 22-06-2008, 10:41
hahahah :lol:
wrocilammakflajow nie widzialam, a moze widzialam, nie wiem bo i tak bym ich nie poznala hahahah
kolezanka mowila jakie wszystko tanie tam, a gdzie tam! drozej niz w londynie! sama sie dziwila, tyle ze ona zazwyczaj wychodzi w poniedzialki a nie w soboty :wink: odwiedzilam 2 bary i klub :lol:
i o 5 pobudka, bo kol na 7 do pracy a ja tez musialam do domu wrocic, zeby nie bylo zem zla operka :lol: tak wiec dotarlam o 8.45
a najbardziej mi sie podobalo ze nie musialam placic za bilet bo moja travelka od steva obejmuje wszystkie strefy londynu plus watford junction wlasnie hihi :lol: a normalnie to z 10f by bylo. wiec cool.
spadam -
Yoanna > 22-06-2008, 10:42
[quote name="Ninka Jones"]co to to ogado? 8O pierwsze slysze
[/quote]
to sa dostawy z waitrose -
Ninka Jones > 22-06-2008, 19:38
a co to waitrose?nie mowi mi to za duzo
no ja tez nie wiem czy bym poznalawygladaja INACZEJ i co Jo, fajnie w tym Watford? -
Yoanna > 23-06-2008, 9:23
waitrose to supermarket. taki troche lepszy (lepszy niz asda, tesco czy sainsbury) ale troche gorszy niz marks and spencer. heheh ale wyjanilam ;P jak bylam operka w londynie pierwszy raz, to na balham wlasnie mielismy waitrose i sainsburego. chodzilam do sainsburego bo ich ceny bardziej do mnie przemawialy :lol:
watford? duzo nie widzialam haha bo przyjechalam okolo 8, potem do kol i na kluby ;P ale bardzo mi sie podoba centrum watford o godz 6.30 w niedziele. taki spokoj, cisza, nie ma ludzi :lol: -
Ninka Jones > 23-06-2008, 10:32
heheciekawe czy chlopaki to doceniaja