• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Yoanna - dogonić marzenia...

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Yoanna - dogonić marzenia...

• Yoanna - dogonić marzenia...
  • Re: Yoanna - dogonić marzenia...

asiafrugo > 21-06-2008, 10:51

Nie no, u mnie też tak było; hostka zamawiała zakupy przez neta i później je przywozili do domu

Yoanna > 21-06-2008, 17:25

heheheh :lol:

a jednak steve mnie zaskoczyl. tym razem nie tesco a ocado. moja nienormalna hostka z balham zawsze z ocado zamawiala...

zaraz ide obiad gotowac a potem watfooooooooooord. gosc, z dwie godz dojazd mi zajmie..

Ninka Jones > 21-06-2008, 19:12

co to to ogado? 8O pierwsze slysze

Watford :lol: jak spotkasz jednego/dwoch/trzech z czterech lub wszystkich Flyow powiedz ze mam bzika na ich punkcie

Kierlajn > 21-06-2008, 20:20

hehe Ninka swoje trzeba by podliczyc w ilu postach zawarlas cos o nich

Ninka Jones > 21-06-2008, 22:50

doszlam ostatnio do wniosku (widzac post o poszukiwaniu chetnych na admina tego forum) ze jakby ktos sie zabral za porzadek tutaj i zaczal kasowac posty zawierajace offtopa to by mi usuneli jakies 2500 :lol:

Yoanna > 22-06-2008, 10:41

hahahah :lol:

wrocilam makflajow nie widzialam, a moze widzialam, nie wiem bo i tak bym ich nie poznala hahahah

kolezanka mowila jakie wszystko tanie tam, a gdzie tam! drozej niz w londynie! sama sie dziwila, tyle ze ona zazwyczaj wychodzi w poniedzialki a nie w soboty :wink: odwiedzilam 2 bary i klub :lol:

i o 5 pobudka, bo kol na 7 do pracy a ja tez musialam do domu wrocic, zeby nie bylo zem zla operka :lol: tak wiec dotarlam o 8.45

a najbardziej mi sie podobalo ze nie musialam placic za bilet bo moja travelka od steva obejmuje wszystkie strefy londynu plus watford junction wlasnie hihi :lol: a normalnie to z 10f by bylo. wiec cool.

spadam

Yoanna > 22-06-2008, 10:42

[quote name="Ninka Jones"]co to to ogado? 8O pierwsze slysze

[/quote]

to sa dostawy z waitrose

Ninka Jones > 22-06-2008, 19:38

a co to waitrose? nie mowi mi to za duzo

no ja tez nie wiem czy bym poznala wygladaja INACZEJ i co Jo, fajnie w tym Watford?

Yoanna > 23-06-2008, 9:23

waitrose to supermarket. taki troche lepszy (lepszy niz asda, tesco czy sainsbury) ale troche gorszy niz marks and spencer. heheh ale wyjanilam ;P jak bylam operka w londynie pierwszy raz, to na balham wlasnie mielismy waitrose i sainsburego. chodzilam do sainsburego bo ich ceny bardziej do mnie przemawialy :lol:

watford? duzo nie widzialam haha bo przyjechalam okolo 8, potem do kol i na kluby ;P ale bardzo mi sie podoba centrum watford o godz 6.30 w niedziele. taki spokoj, cisza, nie ma ludzi :lol:

Ninka Jones > 23-06-2008, 10:32

hehe ciekawe czy chlopaki to doceniaja
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia