• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Summer Adventure

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Summer Adventure

• Summer Adventure
  • Re: Summer Adventure

Asienka > 04-02-2008, 12:53

Ninka, nie rozumiem.

Dlaczego jesli chcesz wyjechac to po prostu nie wyjedziesz po tej maturze? Zobaczysz, szybko by sie rodzice uspokoili. Jestes juz dorosla i masz prawo decydowac o swoim zyciu.

edyta_s > 04-02-2008, 14:59

Tez takiego podejscia jak Two rodzice maja nie moge pojac. :/ Dziecko prawie dorosłe, a oni co? Chcieliby chyba ulozyc Twoje zycie po swojemu. A interesuja sie chociaz czymkolwiek w Twoim zyciu poza nauka itp?

Ninka Jones > 04-02-2008, 18:35

nie za bardzo... oni nic o mnie nie wiedz?. tylko jakie mam stopnie, ile przesiaduje przy komputerze, ile pieniedzy wydaje na telefon i w jakim tempie wydaje MOJE pieniadze.

ale nie wazne. oglaszam wszech i wobec ze skradziono mi dzis komorke, wiec mozecie usunac moj numer z telefonow...

WAMPIREK > 05-02-2008, 0:28

Cooo ?? O qrcze :/ Jak to się stało Ninu? ?!

idril > 05-02-2008, 1:07

och ja nie znosze jak mi telefon ginie!

a zostal zgubiony czy tam ukrodziony mi az 7 razy.

wiec wiem cos o tym. blokowanie abonamentu poznije latanie za innymi i te formalnosci no i stres. nic fajnego;/

:*

Yoanna > 05-02-2008, 1:10

pamietam jak mialam tel na abonament i to z umowa na dwa lata to bardzo sie balam ze mi kom zginie.. jakos jak mam na karte to jestem spokojniejsza

idril > 05-02-2008, 1:13

wlasnie co smieszniejsze teraz aktualna mam na karte (taki eksperyment u mnie, pierwszu raz tak mam) to odpukac w puste i niemalowane telefon ciagle mam ten sam juz w maju beda dwa lata

Yoanna > 05-02-2008, 1:15

ja mam swoj juz chyba z 4 i tak sie przywiazalam ze nie chce zmieniac, a niestety czasami jak pisze smsy to jakis klawisz nie zareaguje i potem bledy w esie

Ninka Jones > 05-02-2008, 1:41

w szkole mi kto? ukradł obawiam sie że z mojej klasy :?

kochałam mój telefon, jej jest dla mnie tak osobist? rzecz? że nie wiem co ja zrobie bez niego

na szczę?cie 3 miesi?ce temu zrezygnowałam z abonamentu...

Yoanna > 05-02-2008, 2:03

kurcze nin, mowilam zebys nie chodzila tyle do szkoly ;/

ja to nie wiem co bym zrobila dla takiego zlodzieja wrrr przeciez telefon to tak jak reka..
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia