-
-
Re: Summer Adventure
Asienka > 04-02-2008, 12:53
Ninka, nie rozumiem.
Dlaczego jesli chcesz wyjechac to po prostu nie wyjedziesz po tej maturze? Zobaczysz, szybko by sie rodzice uspokoili. Jestes juz dorosla i masz prawo decydowac o swoim zyciu. -
edyta_s > 04-02-2008, 14:59
Tez takiego podejscia jak Two rodzice maja nie moge pojac. :/ Dziecko prawie dorosłe, a oni co? Chcieliby chyba ulozyc Twoje zycie po swojemu. A interesuja sie chociaz czymkolwiek w Twoim zyciu poza nauka itp? -
Ninka Jones > 04-02-2008, 18:35
nie za bardzo... oni nic o mnie nie wiedz?. tylko jakie mam stopnie, ile przesiaduje przy komputerze, ile pieniedzy wydaje na telefon i w jakim tempie wydaje MOJE pieniadze.
ale nie wazne. oglaszam wszech i wobec ze skradziono mi dzis komorke, wiec mozecie usunac moj numer z telefonow... -
WAMPIREK > 05-02-2008, 0:28
Cooo ?? O qrcze :/ Jak to się stało Ninu? ?! -
idril > 05-02-2008, 1:07
och ja nie znosze jak mi telefon ginie!
a zostal zgubiony czy tam ukrodziony mi az 7 razy.
wiec wiem cos o tym. blokowanie abonamentu poznije latanie za innymi i te formalnosci no i stres. nic fajnego;/
:* -
Yoanna > 05-02-2008, 1:10
pamietam jak mialam tel na abonament i to z umowa na dwa lata to bardzo sie balam ze mi kom zginie.. jakos jak mam na karte to jestem spokojniejsza -
idril > 05-02-2008, 1:13
wlasnie co smieszniejsze teraz aktualna mam na karte (taki eksperyment u mnie, pierwszu raz tak mam) to odpukac w puste i niemalowane telefon ciagle mam ten sam juz w maju beda dwa lata -
Yoanna > 05-02-2008, 1:15
ja mam swoj juz chyba z 4i tak sie przywiazalam ze nie chce zmieniac, a niestety czasami jak pisze smsy to jakis klawisz nie zareaguje i potem bledy w esie -
Ninka Jones > 05-02-2008, 1:41
w szkole mi kto? ukradłobawiam sie że z mojej klasy :?
kochałam mój telefon, jej jest dla mnie tak osobist? rzecz? że nie wiem co ja zrobie bez niego
na szczę?cie 3 miesi?ce temu zrezygnowałam z abonamentu... -
Yoanna > 05-02-2008, 2:03
kurcze nin, mowilam zebys nie chodzila tyle do szkoly ;/
ja to nie wiem co bym zrobila dla takiego zlodzieja wrrr przeciez telefon to tak jak reka..