-
-
Re: PROWORK
Emyska > 30-07-2010, 14:42
Jesli rzeczywiście mają taki system, to masakra! Ale jak ostatnio dzwonilam do biura, to pani AC mówila, ze mają teraz dużo rodzinek, więc dziewczyny czekamy cierpliwiew końcu i na nas przyjdzie pora
No a ja się dowiedziałam, ze w tej tabelce podumowującej liczbę godzin mam sobie wybrac kilkoro dzieci tylko, a nie spisać całe moje doświadczenie :? bez sensu? -
Joan > 30-07-2010, 14:59
A tak w ogóle to ile godzin w referencjach Wam wyszło ? -
Aśśśś > 30-07-2010, 15:02
Ja tez miałam napisane całe doświadczenie, alee babeczka mi napisała ze jednak nie i że powinnam wpisać te h, które są w ostatnio wysłanych przeze mnie referencjach , no i też znów akcja : drukuj - pisz - nie pomyl siehehe -
girlonblack > 30-07-2010, 15:09
dziewczyny mi az trudno uwierzyc w to (Ass ;D) ze przez tyle czasu nie ma na koncie zadnej rodziny.i zeby padlo akurat na którąś to na prawde musi byc duze szczescie sposrod tylu dziewczyn z calego swiata i najgorsze jest tez to ze gdy rodziny rozmawiaja juz z wami ,prawdopodobnie rozmawiaja tez z np trzema innymi dziewczynami,wiec potem jest taka pewno loteria,ktora ladniejsza,ktora lepiej mowi i balbalabla -
Aśśśś > 30-07-2010, 15:14
[quote name="Aśśśś"]dziewczyny mi az trudno uwierzyc w to (Ass ;D) ze przez tyle czasu nie ma na koncie zadnej rodziny.[/quote]
Mi też jest trudno w to uwierzyć, Aleee ciągle żyję nadzieją -
Ash > 30-07-2010, 15:15
Może agencja coś zadziała... -
girlonblack > 30-07-2010, 15:16
wejdz lepiej na gg ;d -
Victoria > 30-07-2010, 15:16
Tak, [quote name="Emyska"]Jesli rzeczywiście mają taki system, to masakra! Ale jak ostatnio dzwonilam do biura, to pani AC mówila, ze mają teraz dużo rodzinek, więc dziewczyny czekamy cierpliwiew końcu i na nas przyjdzie pora [/quote]
Mi AC powiedziala, ze teraz jest duzo rodzin, ale te rodzny szukaja dziewczyn na sierpien/wrzesien. No ciekawe jak, skoro jak ktos chce jechac sierpien/wrzesien to juz troche za pozno na zalatwianie wizy i biletu itd.!!!
Przeciez gdzie sbylo napisane ze najpozniej miesiac przed wyjazdem wszystko musi byc potwierdzone z rodzina i mozna isc zalatwiac wize.
[quote name="girlonblack"]dziewczyny mi az trudno uwierzyc w to (Ass ;D) ze przez tyle czasu nie ma na koncie zadnej rodziny.i zeby padlo akurat na którąś to na prawde musi byc duze szczescie sposrod tylu dziewczyn z calego swiata i najgorsze jest tez to ze gdy rodziny rozmawiaja juz z wami ,prawdopodobnie rozmawiaja tez z np trzema innymi dziewczynami,wiec potem jest taka pewno loteria,ktora ladniejsza,ktora lepiej mowi i balbalabla[/quote]
Ladniejsza? Nie sadze... Czytalam na okiemniani.pl ze wlasnie ladne dziewczyny maja problemy ze znalezieniem pracy - wiadomo jak matka dzieci nie ma pewnosci siebie, to zaraz bedzie zazdrosna o meza! Wiec mysle ze niekoniecznie... I to tez jakos mi nie bardzo odpowiada, bo np. jak na Polskie dziewczyny to do ladniejszych nie jestem raczej zaliczana, co innego za granica: na odwrot. No ale co poczac :?: Trzeba liczyc na to, ze dla rodziny bedzie wazniejsze jaka JEST au pair. -
Aśśśś > 30-07-2010, 15:16
już ;d -
Ash > 30-07-2010, 15:20
Moja hostka nigdy nie zwracała uwagi na wygląd au pair aczkolwiek wolała dziewczyny bez makijażu normalne. Wiadomo, że jak ktoś widzi jakąś ładną dziewczyne może pomyśleć, że z nią będą same kłopoty faceci imprezy itp.