• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.

• MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.
  • Re: MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.

WAMPIREK > 11-06-2008, 16:06

Zaraz sie okaze,ze zostane au-pair w Polsce.

Otoz napisala do mnie Polka (z Poznania),ze potrzebuje au-pair.W Polskim tlumaczeniu chyba niani D Na okres wakacyjny...

Od zaraz w sumie do konca lipca...pozniej 2 tyg przerwy i do konca sierpnia.I powiem Wam,ze to by bylo dla mnie super,bo 7sierpnia dalabym rade skoczyc na Ironow do Warszawy (i sie z Ninka spotkac)...

No zobaczymy jeszcze co i jak...ile proponuje itd.bo ma zadzwonic do mnie dzisiaj wieczorem...

Ninus,w tym roku chyba jestesmy skazane na PL DD

WAMPIREK > 11-06-2008, 16:06

Zaraz sie okaze,ze zostane au-pair w Polsce.

Otoz napisala do mnie Polka (z Poznania),ze potrzebuje au-pair.W Polskim tlumaczeniu chyba niani D Na okres wakacyjny...

Od zaraz w sumie do konca lipca...pozniej 2 tyg przerwy i do konca sierpnia.I powiem Wam,ze to by bylo dla mnie super,bo 7sierpnia dalabym rade skoczyc na Ironow do Warszawy (i sie z Ninka spotkac)...

No zobaczymy jeszcze co i jak...ile proponuje itd.bo ma zadzwonic do mnie dzisiaj wieczorem...

Ninus,w tym roku chyba jestesmy skazane na PL DD

Ninka Jones > 11-06-2008, 18:53

nie skazane na PL, ale na siebie :lol:

a ona chce na live-in? ile placi? porownajmy :lol: trzeba tu udokumentowac polskie realia :lol:

Ninka Jones > 11-06-2008, 18:53

nie skazane na PL, ale na siebie :lol:

a ona chce na live-in? ile placi? porownajmy :lol: trzeba tu udokumentowac polskie realia :lol:

idril > 11-06-2008, 19:48

Kochanie oczywiscie ze pisalam do Twin'a!

jakos sie zbiegly te nasze wypowiedzi Twoja wczesniejsza i moja do niego bo ja nie widzialam tego co wyzej bylo nade mna napisane!

na prawde nigdy nie watpilam nawet w Twoje umiejetnosci czy doswiadczenie!

:lol:

a polskich realiow operkowych to jestem bardzo ciekawa!

idril > 11-06-2008, 19:48

Kochanie oczywiscie ze pisalam do Twin'a!

jakos sie zbiegly te nasze wypowiedzi Twoja wczesniejsza i moja do niego bo ja nie widzialam tego co wyzej bylo nade mna napisane!

na prawde nigdy nie watpilam nawet w Twoje umiejetnosci czy doswiadczenie!

:lol:

a polskich realiow operkowych to jestem bardzo ciekawa!

WAMPIREK > 11-06-2008, 20:32

Julu?,wybacz...ja ostatnio zakręcona chodzę...m.in.żyję tym pi?tkowym egzaminem !! Qrcze musze go zaliczyc na 4,0 !!!! Tzn. wazne by go w ogole zaliczyc,ale jezeli uda mi sie go zaliczyc na 4 to bede osiagne najwyzszy prog stypendium (tj. 4,6)a co za tym idzie...większa kaska

Najwidoczniej tak mialo byc Ninus Wiesz co w sumie nic konkretnego nie wiem o tym Poznaniu.Babka ma dzwonic po 21 to sie dowiem co i jak.

Ale tak,to by mialo byc live-in.

Qrcze nigdy sie nie spodziewalam,ze moglabym byc au-pair w Polsce :lol: :lol: :lol:

WAMPIREK > 11-06-2008, 20:32

Julu?,wybacz...ja ostatnio zakręcona chodzę...m.in.żyję tym pi?tkowym egzaminem !! Qrcze musze go zaliczyc na 4,0 !!!! Tzn. wazne by go w ogole zaliczyc,ale jezeli uda mi sie go zaliczyc na 4 to bede osiagne najwyzszy prog stypendium (tj. 4,6)a co za tym idzie...większa kaska

Najwidoczniej tak mialo byc Ninus Wiesz co w sumie nic konkretnego nie wiem o tym Poznaniu.Babka ma dzwonic po 21 to sie dowiem co i jak.

Ale tak,to by mialo byc live-in.

Qrcze nigdy sie nie spodziewalam,ze moglabym byc au-pair w Polsce :lol: :lol: :lol:

Kierlajn > 11-06-2008, 23:11

i jak i jak :> ok lece spaac

Kierlajn > 11-06-2008, 23:11

i jak i jak :> ok lece spaac
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia