• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Yoanna - dogonić marzenia...

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Yoanna - dogonić marzenia...

• Yoanna - dogonić marzenia...
  • Re: Yoanna - dogonić marzenia...

Grizzly > 09-06-2008, 21:31

W ryanairze możesz mieć kilka buteleczek/ tubek po 100ml, ale tak żeby sie swobodnie mie?ciły w tej plastikowej torbie co Ci daj?, nie tak napchane na styk.

Grizzly > 09-06-2008, 21:31

W ryanairze możesz mieć kilka buteleczek/ tubek po 100ml, ale tak żeby sie swobodnie mie?ciły w tej plastikowej torbie co Ci daj?, nie tak napchane na styk.

Yoanna > 09-06-2008, 21:40

juz latalam, mialam tylko jedna rzecz heh wiec jak zwykle nawet tego nie zglaszalam :lol:

plus dziewczyny nie piszcie ze w ryanairze czy w innej linii, bo przeciez to bez roznicy, dla wszystkich linii jest identycznie. jak kontroluja to wszystkich i doiero potem sie idzie do gejtow :wink:

Yoanna > 09-06-2008, 21:40

juz latalam, mialam tylko jedna rzecz heh wiec jak zwykle nawet tego nie zglaszalam :lol:

plus dziewczyny nie piszcie ze w ryanairze czy w innej linii, bo przeciez to bez roznicy, dla wszystkich linii jest identycznie. jak kontroluja to wszystkich i doiero potem sie idzie do gejtow :wink:

idril > 09-06-2008, 21:46

[quote name="Yoanna"] to juz jak ciaza hahahah :lol:[/quote]

taka pozamaciczna :lol:

idril > 09-06-2008, 21:46

[quote name="Yoanna"] to juz jak ciaza hahahah :lol:[/quote]

taka pozamaciczna :lol:

Yoanna > 13-06-2008, 18:00

wczoraj steve powiedzial ze nie musze robic obiadu, dzisiaj tez... co sie dzieje? bez moich extra prac to bym sie czula jak na wakacjach hahahah........

Yoanna > 17-06-2008, 19:50

aaaaaaaaaaaaa. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sie wlasnie dowiedzialam ze we wtorek musze obudzic mlodego o 5.30 ;/ coool. toz to dla mnie jak samobojstwo ehhhhh ale co zrobic...

wlasnie skonczylam prasowac. 2 tyg temu mowilam ze steve dal mi polowe szafy do uprasowania, dzis dostalam druga polowe... rzeczy w ktorych nie chodzil, ale wygniecione.. bo znowu sie na golfa stroi, tym razem we francji bedzie gral.. ciezkie ma to zycie :lol:

asiafrugo > 17-06-2008, 21:05

A to dziecko dziwne jest ma 14 lat a nie potrafi z budzikiem wstać a Twój host to naprawde zarobiony chłop, jak nie jedna wycieczka to druga

idril > 17-06-2008, 22:59

taki swiatowy!

Yo czy mozliwe ze dzisiaj [wtorek] widzialam Cie okolo 16 przy stacji metra Leytonstone?!

bo to bylas albo Ty albo Twoj klon

[wiem malo prawdopodobne i pewnie mam omamy z powodu syndromu odstawienia od ludzi innych niz hosci ale pytam bo mi sie nudzi...]
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia