-
-
Re: Yoanna - dogonić marzenia...
Grizzly > 09-06-2008, 21:31
W ryanairze możesz mieć kilka buteleczek/ tubek po 100ml, ale tak żeby sie swobodnie mie?ciły w tej plastikowej torbie co Ci daj?, nie tak napchane na styk. -
Grizzly > 09-06-2008, 21:31
W ryanairze możesz mieć kilka buteleczek/ tubek po 100ml, ale tak żeby sie swobodnie mie?ciły w tej plastikowej torbie co Ci daj?, nie tak napchane na styk. -
Yoanna > 09-06-2008, 21:40
juz latalam, mialam tylko jedna rzecz heh wiec jak zwykle nawet tego nie zglaszalam :lol:
plus dziewczyny nie piszcie ze w ryanairze czy w innej linii, bo przeciez to bez roznicy, dla wszystkich linii jest identycznie. jak kontroluja to wszystkich i doiero potem sie idzie do gejtow :wink: -
Yoanna > 09-06-2008, 21:40
juz latalam, mialam tylko jedna rzecz heh wiec jak zwykle nawet tego nie zglaszalam :lol:
plus dziewczyny nie piszcie ze w ryanairze czy w innej linii, bo przeciez to bez roznicy, dla wszystkich linii jest identycznie. jak kontroluja to wszystkich i doiero potem sie idzie do gejtow :wink: -
idril > 09-06-2008, 21:46
[quote name="Yoanna"] to juz jak ciaza hahahah :lol:[/quote]
taka pozamaciczna :lol: -
idril > 09-06-2008, 21:46
[quote name="Yoanna"] to juz jak ciaza hahahah :lol:[/quote]
taka pozamaciczna :lol: -
Yoanna > 13-06-2008, 18:00
wczoraj steve powiedzial ze nie musze robic obiadu, dzisiaj tez... co sie dzieje?bez moich extra prac to bym sie czula jak na wakacjach hahahah........ -
Yoanna > 17-06-2008, 19:50
aaaaaaaaaaaaa. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sie wlasnie dowiedzialam ze we wtorek musze obudzic mlodego o 5.30 ;/ coool. toz to dla mnie jak samobojstwo ehhhhh ale co zrobic...
wlasnie skonczylam prasowac. 2 tyg temu mowilam ze steve dal mi polowe szafy do uprasowania, dzis dostalam druga polowe... rzeczy w ktorych nie chodzil, ale wygniecione.. bo znowu sie na golfa stroi, tym razem we francji bedzie gral.. ciezkie ma to zycie :lol: -
asiafrugo > 17-06-2008, 21:05
A to dziecko dziwne jestma 14 lat a nie potrafi z budzikiem wstać a Twój host to naprawde zarobiony chłop, jak nie jedna wycieczka to druga -
idril > 17-06-2008, 22:59
taki swiatowy!
Yo czy mozliwe ze dzisiaj [wtorek] widzialam Cie okolo 16 przy stacji metra Leytonstone?!
bo to bylas albo Ty albo Twoj klon
[wiem malo prawdopodobne i pewnie mam omamy z powodu syndromu odstawienia od ludzi innych niz hosci ale pytam bo mi sie nudzi...]