• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.

• MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.
  • Re: MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.

WAMPIREK > 11-06-2008, 11:52

O qrcze...zaczynam myslec,ze wszystkie rodzinki z Grecji tak maja...

Wkoncu nie bedzie MONI W GRECJI...jestem taka wsciekla, zla, ze wrrrr

Otoz tamta rodzina,ktora mi nie odpisalywala..po wielu proszacych mailach,zeby dali mi jakas odp napisali mi laskawie wczoraj wieczorem,ze SORRY ...fajnie,nie ? Wszystko niemalze bylo juz zaplanowane...mialam juz kupowac bilet,dobrze,ze sie wstrzymalam!!!

Natomiast do tamtej drugiej z Grecji nie polece,bo bym musiala juz w piatek leciec, bo oni nie mogli sie zdecydowac co, jak i kiedy... i nagle ich olsnilo,ze musze juz byc od piatku ...CIEKAWE :/ Lece, pedze...zwlaszcza,ze teraz bilety do Grecji kosztuja majatek !!!!

Tak wiec zostalam na lodzie...Jak to Twin napisal, moze tak wlasnie mialo byc...ale sie nie poddaje

P.S.Istnieje program au-pair w Australii ??

WAMPIREK > 11-06-2008, 11:52

O qrcze...zaczynam myslec,ze wszystkie rodzinki z Grecji tak maja...

Wkoncu nie bedzie MONI W GRECJI...jestem taka wsciekla, zla, ze wrrrr

Otoz tamta rodzina,ktora mi nie odpisalywala..po wielu proszacych mailach,zeby dali mi jakas odp napisali mi laskawie wczoraj wieczorem,ze SORRY ...fajnie,nie ? Wszystko niemalze bylo juz zaplanowane...mialam juz kupowac bilet,dobrze,ze sie wstrzymalam!!!

Natomiast do tamtej drugiej z Grecji nie polece,bo bym musiala juz w piatek leciec, bo oni nie mogli sie zdecydowac co, jak i kiedy... i nagle ich olsnilo,ze musze juz byc od piatku ...CIEKAWE :/ Lece, pedze...zwlaszcza,ze teraz bilety do Grecji kosztuja majatek !!!!

Tak wiec zostalam na lodzie...Jak to Twin napisal, moze tak wlasnie mialo byc...ale sie nie poddaje

P.S.Istnieje program au-pair w Australii ??

idril > 11-06-2008, 11:55

wlasnie tak myslalam Tobie i wiesz co?! Skoro sie nie czujesz pewnie z jezykiem to pojedz do jakies rodziny chodzby pol polskiej. dogadac sie nie bedzie miec problemow, jezyk i tak na pewno podszkolisz a do tego zawsze to bedziesz juz miec doswiadczenie!

idril > 11-06-2008, 11:55

wlasnie tak myslalam Tobie i wiesz co?! Skoro sie nie czujesz pewnie z jezykiem to pojedz do jakies rodziny chodzby pol polskiej. dogadac sie nie bedzie miec problemow, jezyk i tak na pewno podszkolisz a do tego zawsze to bedziesz juz miec doswiadczenie!

WAMPIREK > 11-06-2008, 12:36

Julka co Ty wymyslilas ? 8O Hehe

Jaka niepewnosc w jezyku ? Czy ja cos takiego pisalam ?!

Ja znam angielski i doswiadczenie tez mam!

A z rodzinkami w Grecji sprawa kompletnie nie tyczyla sie jezyka i doswiadczenia...

Ojj Julka,Julka

WAMPIREK > 11-06-2008, 12:36

Julka co Ty wymyslilas ? 8O Hehe

Jaka niepewnosc w jezyku ? Czy ja cos takiego pisalam ?!

Ja znam angielski i doswiadczenie tez mam!

A z rodzinkami w Grecji sprawa kompletnie nie tyczyla sie jezyka i doswiadczenia...

Ojj Julka,Julka

asiafrugo > 11-06-2008, 12:55

Ale Idril mówiła do Twin a co do Grecji to szkoda, że tak wyszło, ale nie poddawaj sie!

asiafrugo > 11-06-2008, 12:55

Ale Idril mówiła do Twin a co do Grecji to szkoda, że tak wyszło, ale nie poddawaj sie!

WAMPIREK > 11-06-2008, 13:07

Aaa to sorki

WAMPIREK > 11-06-2008, 13:07

Aaa to sorki
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia