• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

PROWORK

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• PROWORK

• PROWORK
  • Re: PROWORK

Paola > 20-07-2010, 11:38

Ash tak w proworku można mieć kilka rodzin na koncie i nic sie nie blokuje. Natomiast w CC tylko jedna rodzine w danym momencie

Paola > 20-07-2010, 11:42

Najpierw musisz wypełnić wszystkiego potrzebne dokumenty. Potem czekasz na otwarcie au pair room'u. I dopiero kiedy bedziesz miala otwary room rodzinki bede sie do Ciebie zgłaszały

Jeśli zaaplikowałaś jakąs rodzine to nieznaczy że akurat z nia bedziesz miala match. Jesli jednak spodobasz sie tej rodzinie to oczywiscie mozesz miec z nia match To wszystko zalezy od rodziny

goskaaa > 20-07-2010, 14:49

Witam wszystkich

To moj pierwszy dzien na forum ale wsiąkłam juz na parę godzin Tak czytam o tych match'ach i sie powoli dołuję Mam juz room od 8 dni i nic,kompletna cisza Czy po takim czasie mam jeszcze jakies szanse na znalezienie roziny?

ibiego > 20-07-2010, 14:58

Jasne,że masz szanse ! niedługo pewnie będziesz miała jakąś rodzinkę więc się nie martw !

Aśśśś > 20-07-2010, 16:35

goskaaa - nie masz powodów do obaw, ja już od prawie 2 miesięcy mam room otwarty i cisza, to ja powinnam sie zacząć porządnie martwic

ibiego > 20-07-2010, 16:45

A dzwoniłaś aś do biura? masz filmik ?

Aśśśś > 20-07-2010, 16:53

no właśnie telefon został wykonany , filmik mam od ponad miesiąca i cóż, no nic więcej nie da sie zrobić tylko trzeba czekać ech ech ech straszzzzzzznie zazdroszczę tym dziewczynom co już sobie poznajdywały rodzinki

Ash > 20-07-2010, 17:24

może któraś z was pokazać filmik? jak to ma wyglądać itp?

Coco > 20-07-2010, 20:41

Podłączam się do prośby o filmik : D (mam wyobrażenie, co powinien zawierać i jak wyglądać, ale chciałabym zobaczyć gotowy :)

moniamj > 20-07-2010, 20:43

Mozecie poszukac na you toubie, tam napewno cos sie znajdzie.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia